Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 01 19, 10:50)
sveikos, pasidalinkit patirtim, kas susiduret:

praejus keliom valandom po uzsakymo apmokejimo SD atsauke viena preke. kazi pinigus jie patys grazins, ar reik jiems laiska rasyt? mokejau paprasta visa electron SEBo, pinigai nerezervuoti, o nuskaiciuoti iskart is korteles buvo

niekam neteko susidurt su prekiu is uzsakymo atsaukimu SD?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 19, 12:51)
O jūs iš pačio amazono pirkote  g.gif
Aš kažkada irgi iš amazo.fr žirafas pirkau ir tukis negavo nurodytu laiku - tai susiradau per ju psl, parašiau angliškai, man atrodo irgi davė kitą paštą, kur angliškai bendrauja, greitai atrašė - sakė gražins pinigus jei per kelias dienas negausiu, bet gavo tukis  4u.gif

taip is amazon smile.gif matot cia truputi kitaip rodo kad pristatyta bet istikruju ne doh.gif cia musu tokiu laimingu neviena
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2016 01 19, 12:59)
niekam neteko susidurt su prekiu is uzsakymo atsaukimu SD?

kiek pamenu patys grazino smile.gif
Atsakyti
ar pigu.lt kokie kodai nuolaidos veikia?

radau .Mazylis veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 19 sausio 2016 - 12:27
Merginos,o kur rasti pirmo apsipirkimo mytoys koduka? Ar gal kas turi koki ?
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2016 01 19, 12:29)
Gal kas turit zieminius Superfit aulinukus? Kaip sios firmos kokybe? Gal kas suprantat ka reiskia M4 prie bato plocio sifruote? g.gif  ax.gif  4u.gif

gera, ypac zieminiai batai 4u.gif kalbu apie vaikiskus batus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 19 sausio 2016 - 12:17
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 13:03)

kiek pamenu patys grazino  smile.gif

aciu, tada palauksiu ramiai
Papildyta:

merginos, kur be amazono ieskot vaikisku timberland aulinuku sale'u? 37 dydzio
Atsakyti
Ar kas planuojate pirkti iš unserekleineapotheke.de? Prisijungčiau su 1-2 prekėm blush2.gif Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 01 19, 11:43)
as ir gavau toki laiska ir esu DEKINGA TUKIUI (visad gaunu is ju laiskus, pakeitimus ir pan; visad atraso i mano paklausimus, jei kartais ir kvailoki jie buna:) )! Jie padejo del amazon susirasymo. tai amazon.fr padarys man full refund

Man tik idomu kas tas Nickis, nes dabar labai turtingas ne savo prekemis kaip suprantu  doh.gif

as ziuriu amazon. fr gryba daznai pjauna. o as tiek prisisisakiau sau ir kitoms daug, tikiuos normaliai bus
Atsakyti
O iš BONPRIX.de niekas neplanuojat pirkti? Jau kuris laikas pastebiu, kad kalbat tik apie mytoys.de biggrin.gif
Atsakyti
https://www.worldofs...Criteo/Produkte ziurekite kokie seniai pigus wink.gif)) gal yra kur anglu kalba pasirinkti ? ziuriu vikiski saitai nelabai nori draugauti su kitomis kalbomis sad.gif((
Atsakyti
Sveikos,
gal kas siuntesi kokybiskus akinius nuo saules is alibaba.com? kaip zinoti, kurie ten tikrai su filtrais kokybiskais? g.gif
Atsakyti
skaičiau, kad kažkuri negavot iš CROCSų vienos batų poros, kaip išsisprendė reikalas?
man šiandien irgi atkeliavo dėžė su dviem porom vietoj trijų, dėžė nedidelė, tik dvi dėžutės batų ir tetelpa, nors rašo, kad įdėtos trys doh.gif
Atsakyti