Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Daivija @ 2016 01 19, 10:30)
O kur jo yra pirkti  bigsmile.gif
Gal zinot, is kur sitas komplektukas Ledo salies? Aliexpress nerandu... Bet kazkodel galvoju, kad kiniečiai  g.gif
My Webpage

Čia suknelė, tikrai esu mačius ali, man rodos po 5-6 usd, bet dabar irgi nelabai randu g.gif
http://www.aliexpres...2350315250.html
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 01 19, 11:43)
as ir gavau toki laiska ir esu DEKINGA TUKIUI (visad gaunu is ju laiskus, pakeitimus ir pan; visad atraso i mano paklausimus, jei kartais ir kvailoki jie buna:) )! Jie padejo del amazon susirasymo. tai amazon.fr padarys man full refund

Man tik idomu kas tas Nickis, nes dabar labai turtingas ne savo prekemis kaip suprantu  doh.gif

Tikrai labai idomu kur des vaikiskus batus ir lietaus rubus biggrin.gif

as savo bedos dar neisprendziau laukiu is fr atskymo doh.gif jau darosi neramu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 01 19, 10:55)
Čia suknelė, tikrai esu mačius ali, man rodos po 5-6 usd, bet dabar irgi nelabai randu  g.gif
http://www.aliexpres...2350315250.html

Aciu 4u.gif Reikes gal pamalonint mazaja biggrin.gif
Atsakyti
http://www.zoofast.lt/ ar patikima sita parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 11:59)
Tikrai labai idomu kur des  vaikiskus batus ir lietaus rubus  biggrin.gif

as savo bedos dar neisprendziau laukiu is fr atskymo  doh.gif  jau darosi neramu  doh.gif

o jus raset amazonui? gal galit nukreipt reikiama linkme, nerandu as per kur jiems rasyti doh.gif

Guodzia tik tai, kad buvo paskutine pora ir neieskojau kompanijos, pirkau tik sau. Buciau nagus nusigrauziusi
Atsakyti
Kas Vilniuj SD uzsakinejat?Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit zieminius Superfit aulinukus? Kaip sios firmos kokybe? Gal kas suprantat ka reiskia M4 prie bato plocio sifruote? g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2016 01 19, 11:29)
Gal kas turit zieminius Superfit aulinukus? Kaip sios firmos kokybe? Gal kas suprantat ka reiskia M4 prie bato plocio sifruote? g.gif  ax.gif  4u.gif

Superfit basutes ne vienas esu turejus savo berniukams. Kokybe man labai patiko.
Atsakyti
smile.gif

Merginos,
renku SPORTSDIRECT uzsakymą, norėčiau šiandien/vėliausiai rytoj užsakyti.
Tvarkingus krepšelius siųskite EUR'ais el.paštu koraluklubui@gmail.com, nepamirštant žinutės temoje nurodyti savo telefono numerio wink.gif
Atsiėmimas netoli stoties, taip pat jeigu nedaug daiktų galima būtų atsiimti šalia Katedros, arba galėčiau perduoti į Visorius ar Grigiškes.
Taip pat galėčiau persiųsti paštu, jei reikės
Norėtųsi, kad siuntimas gautųsi iki 3EUR kiekvienai

QUOTE(Eura @ 2016 01 19, 11:18)
Kas Vilniuj SD uzsakinejat?Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 19 sausio 2016 - 11:41
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 19, 12:11)
o jus raset amazonui? gal galit nukreipt reikiama linkme, nerandu as per kur jiems rasyti doh.gif

Guodzia tik tai, kad buvo paskutine pora ir neieskojau kompanijos, pirkau tik sau. Buciau nagus nusigrauziusi

taip as bandziau bendrauti bet su prancuzu neka susikalbejom, negana to kad nieko nesuzinojau bet ir kita dali siuntinio kiek suprantu sustabde- atsauke doh.gif parasiu laiska anglu kalba duotu ju adresu, laukiu kazkokiu ziniu doh.gif mano malonumas virs 100 eur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 sausio 2016 - 11:44
Renku tescoclothing. Siųsiu per Tukį. Šiauliai. Galiu persiųsti per lpexpress terminalą.
lukne2006@gmail.com

Taip pat kviečiu prisijungti prie asda maisto siuntimo ir pakavimo mokesčiams pasidalinti.
Pirksiu šiandien vakare.

QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 16:47)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 19 sausio 2016 - 11:48
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 11:43)
taip as  bandziau bendrauti bet su prancuzu neka susikalbejom, negana to kad nieko nesuzinojau bet ir kita dali siuntinio kiek suprantu sustabde- atsauke  doh.gif  parasiu  laiska anglu kalba duotu ju adresu, laukiu kazkokiu ziniu  doh.gif mano malonumas virs 100 eur  doh.gif

O jūs iš pačio amazono pirkote g.gif
Aš kažkada irgi iš amazo.fr žirafas pirkau ir tukis negavo nurodytu laiku - tai susiradau per ju psl, parašiau angliškai, man atrodo irgi davė kitą paštą, kur angliškai bendrauja, greitai atrašė - sakė gražins pinigus jei per kelias dienas negausiu, bet gavo tukis 4u.gif
Atsakyti