Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ramaskaaa @ 2016 01 18, 22:46)
Sveikos,
gal kuri iš Šiaulių planuoja užsakinėti iš Sportsdirecto?

Ir as Siauliuose prie SD prisijungciau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2016 01 18, 23:08)
Nup pelėsio puikus yra ūlos purškiklis kaina apie 3EUR. Papurški ir nvažiuoja pelėsis ilgam:)

Ar sitas?? g.gif
https://www.assorti....klis-ula-750-ml
Atsakyti
Renku ir as asda maista.
Kaunas
agne.zag@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 01 19, 01:21)
Ir as Siauliuose prie SD prisijungciau drinks_cheers.gif
Papildyta:

Ar sitas?? g.gif
https://www.assorti....klis-ula-750-ml

mes nuo pelesio naudojame si purskala, gan efektyvus, ispurski ir viskas....tik kvapas gan stiprus...
user posted image
Atsakyti
Renku zooplus.de Kaunas arba persiunciu per LPexpress 4u.gif reikia surinkti 99 e nemokamam siuntimui, turiu 5 proc. nuolaidą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 19 sausio 2016 - 08:14
gal kas renkate www.aroma-zone.com ? 4u.gif prisireike poros aliejuku
Atsakyti
sveikos, pasidalinkit patirtim, kas susiduret:

praejus keliom valandom po uzsakymo apmokejimo SD atsauke viena preke. kazi pinigus jie patys grazins, ar reik jiems laiska rasyt? mokejau paprasta visa electron SEBo, pinigai nerezervuoti, o nuskaiciuoti iskart is korteles buvo
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2016 01 19, 08:08)
Renku zooplus.de Kaunas arba persiunciu per LPexpress  4u.gif reikia surinkti 99 e nemokamam siuntimui, turiu 5 proc. nuolaidą  4u.gif

Parekomenduokit ką iš čia perkat jorkšyrams 4u.gif Parsivešim mažylį penktadienį, o kol kas turim jam tik guolį ir maisto indelį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 01 19, 07:20)
mes nuo pelesio naudojame si purskala, gan efektyvus, ispurski ir viskas....tik kvapas gan stiprus...
user posted image

tai va kip tas pufas atrodo smile.gif o tai man jau ne viena karta sake pufas , pufas smile.gif o as niekaip negalejau supransti, kas tai per stebuklas ;0
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 19, 10:27)
tai va kip tas pufas atrodo smile.gif o tai man jau ne viena karta sake pufas , pufas smile.gif o as niekaip negalejau supransti, kas tai per stebuklas ;0

O kur jo yra pirkti bigsmile.gif

Gal zinot, is kur sitas komplektukas Ledo salies? Aliexpress nerandu... Bet kazkodel galvoju, kad kiniečiai g.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 18, 12:52)
Kas susiduret ?
Pirkau is amazon pristatyma rase 20-21 diena ,per savaitgali nesijaungiau ir netikrinau  smile.gif  siandien sulaukiu is Tukio zinutes prie sandelio radome rasteli, kad vakar buvo atvezta jusu siunta. ka tokiu atveju jiems rasyti ?
Kas su tuo amazon darosi  unsure.gif

as ir gavau toki laiska ir esu DEKINGA TUKIUI (visad gaunu is ju laiskus, pakeitimus ir pan; visad atraso i mano paklausimus, jei kartais ir kvailoki jie buna:) )! Jie padejo del amazon susirasymo. tai amazon.fr padarys man full refund

Man tik idomu kas tas Nickis, nes dabar labai turtingas ne savo prekemis kaip suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 01 19, 11:30)
O kur jo yra pirkti  bigsmile.gif

senukuose
Atsakyti
Merginos, laba diena,

O kur perkate tokius dalykus, kaip pvz. ERŠKĖTUOGIŲ ar ŠALTALANKIŲ aliejus?
Norisi kokybiško, kuo mažiau atskiesto, ir kad būtų pigiau nei "Kvapų namuose" smile.gif doh.gif
Gal kuri esate susidūrusi, pirkusi kur nors? Tinka ir Lietuva biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 sausio 2016 - 11:08