Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, gal kas pirkote ir nepataikėte dydžio vyrui Crocs Cobbler 2.0 Boot? Turime 45-46dydį, norėtume keistis į 46-47dydį ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 22:15)
tai iki vasario 10 nesikeis - pirkt galesim po 16 - tada gal ir bus nurodymai nauji kur siusti wink.gif Ar sunku laikytis nurodymu, kad VISOS siuntos iki 8 dienos butu ju sandely????
Papildyta:
Paskui vel bus virkavimai per temas - kur mano siunta, su manim niekas nebendrauja, ka man daryti, kur ieskoti... kam to reikia???

pasirodo sunku smile.gif vente siunčia tada kada siunčia.. ir ten terminai surašyti kitokie, nors ir pirkta sausio pradžioj..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 21:50)
bet zinokit negalioja tas kodukas 25% seilo prekem... g.gif  Bent man vakar negaliojo...

Pasirodo, nuo 1000 zalio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 01 18, 21:25)
pasirodo sunku smile.gif vente siunčia tada kada siunčia.. ir ten terminai surašyti kitokie, nors ir pirkta sausio pradžioj..

nu tokiu atveju reiktu informuot TUKI - manau isspres ta problema, bet jie praso nebepirkti is paprastu parduotuviu - tad bukim paklusnios - ir galu gale LIAUKIMES PIRKTI - kad ir kaip sunku butu lotuliukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 18, 21:31)

ane? as vakar emiau kuprine - tai netaike, nutarem del to, kad is seilo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri iš Šiaulių planuoja užsakinėti iš Sportsdirecto?
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 18, 14:56)
iš savo patirties galiu rekomenduoti Mellerud - pelėsį nuvalė nepriekaištingai thumbup.gif pats procesas nesudėtingas... papurški, palieki kuriam laikui, nuvalai... kvapas jau kitas reikalas...

Nup pelėsio puikus yra ūlos purškiklis kaina apie 3EUR. Papurški ir nvažiuoja pelėsis ilgam:)

O kaip pasižiūrėti kur keliauja crocsai ( iš crocs.eu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 01 18, 22:08)

O kaip pasižiūrėti kur keliauja crocsai ( iš crocs.eu) g.gif

taigi jie nuoroda atsiuncia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 23:12)
taigi jie nuoroda atsiuncia  mirksiukas.gif

Ačiū dabar pavyko pasižiūrėti keliavimą, mat., kai anglų nei bum bum tai ne ten mygtukus minkiau doh.gif
Atsakyti
Ana sekmadieni kai cia visos pirkot ir as ( pati) pirkau pottery barn kuprine ir ka jus manot-siandien ( t.y po savaites) gaunu meila, kad tos nebeturi ir babkes man grazins doh.gif
Bet tai kad man kuprines reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 18, 22:31)

Turiu koduka -15% bet nu niekur nerandu kur patikrinti ar gialioja. :-) cia del potterykids.
Atsakyti
Merginos, jei as jau padariau sd uzsakyma, ar galima ji dar kaip nors koreguoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 18 sausio 2016 - 23:07
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 21:58)
Paskutinė data apsipirkimui, kad siunta spėtų atvykti į UK adresą yra VASARIO 3 diena.

Bet tas pirkimas iki vasario 3 saugus yra perkant is UK - manau ji ta turejo omeny blush2.gif

man raso pristatyma iki 27 sausio is fr, tai manau spes, kiek cia tera to atstumo
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 22:35)
nu tokiu atveju reiktu informuot TUKI - manau isspres ta problema, bet jie praso nebepirkti is paprastu parduotuviu - tad bukim paklusnios - ir galu gale LIAUKIMES PIRKTI - kad ir kaip sunku butu lotuliukas.gif
ane? as vakar emiau kuprine - tai netaike, nutarem del to, kad is seilo lotuliukas.gif

o kas yra paprastos parduotuves?
Atsakyti