Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažiemsirdideliems****

QUOTE(deima15 @ 2016 01 24, 23:54)
COLUMBIA striukes didelems mergytems po nuolaidos pries tax $26.21:
http://www.sierratra...-girls~p~9457j/

Sveiki, ar sios striukytes nemazinos? Nezinote?
Atsakyti
QUOTE(@gnyte @ 2016 01 25, 13:54)
Sveiki, ar sios striukytes nemazinos? Nezinote?

mano vaikas budamas 100 cm, matavosi 3 xxs , tai pati striuke kaip ir gera, bet LABAI ilgos rankoves, zodziu keistas modelis , as tai pasirinkau lemene smile.gif saugiau smile.gif ir kaina apie 13 doleriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 25, 14:57)
mano vaikas budamas 100 cm, matavosi 3 xxs , tai pati striuke kaip ir gera, bet LABAI ilgos rankoves, zodziu keistas modelis , as tai pasirinkau lemene smile.gif saugiau smile.gif ir kaina apie 13 doleriu smile.gif

Ar labai plonyte? Ar tiktu prie nedidelio saltuko?
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2016 01 25, 14:46)
Taip, nupirksime Centuty21, dabar labai geros kainos, uzsakysime su free shipu, tax nera 4u.gif
Papildyta:
Atsiuskite savo uzsakyma, as patikrinsiu kurioms prekems taiko papildoma -25% ir jums parasysiu 4u.gif

nusiunčiau ir aš užsakymą, labai laukiu gal pagaus mano smile.gif, nes labai nyksta sad.gif prekytės
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2016 01 25, 14:46)
Taip, nupirksime Centuty21, dabar labai geros kainos, uzsakysime su free shipu, tax nera 4u.gif

Kaip dydziai ar atitinka?
Atsakyti
GYMBOREE -35% papildoma viskam, free shipas;
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2016 01 25, 13:46)

Nusiunčiau thumbup.gif
Atsakyti
palaukite manes, as atsusiu tuoj uzsakyma smile.gif galite deti kol kas lemenes man juodos spalvos Columbia 2 xs smile.gif))) kol yra smile.gif o ateis vyras 16 val tai paziuresiu ka pasakys , kas jam patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(@gnyte @ 2016 01 25, 14:03)
Ar labai plonyte? Ar tiktu prie nedidelio saltuko?

jos plonos, lengvos , bet as manau kad siltos smile.gif as savo imu pavasariui rudeniui I darzeli eiti rytais smile.gif manau bus kaip tik smile.gif drauge sako pasitesino tas jai dalykas smile.gif lemens turejims smile.gif)) mes turejome dvi, bet kol nebuvo darzelio , tai gal po pora kartu esame uzsideje smile.gif))
Atsakyti
H&M - papildoma 40% sale prekems, shipas dalinamas;
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 01 25, 15:02)
Nusiunčiau  thumbup.gif

Ačiū už žaibišką "užsakyta" thumbup.gif
Atsakyti
CRAZY8 - superines kainos (nuo 0.88), uzsakinesime su free shipu;
Atsakyti
Sveiki, gal matėt kur gerom kainom urban decay naked šešėlių?
Atsakyti