Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažiemsirdideliems****

QUOTE(Cocainna @ 2016 02 02, 19:50)
Tarpninke patikima,tik,kad truputi maziau tu visu " wub.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif " ir maziau kontakto su pirkejais. Jei jo butu truputi daugiau,ir kilusios problemos butu issprendziamos iskarto,nebutu kile tokiu minciu ir pamastymu smile.gif
Komandai daugiau bendravimo mirksiukas.gif

gal ir ilgiau čia viskas trunka, bet kai pripratau ir supratau, man viskas gerai, niekur neskubu biggrin.gif ir apskritai bendravimas malonus, komanda puiki. teko bendraut prieš porą metų su kita tarpininke, tai sprenžiant problemą, kad mano daiktus sudėjo į lėktuvą, o ne laivą, likau iškoneveikta, kad lengvus daiktus sumąstau siųst laivu. ir pasakė, kad net negalvoja perskaičiuot sąskaitos. likau apakus ir daugiau net nelendu į tą temą biggrin.gif
Atsakyti
WILSON LEATHER - perkant 2 ir daugiau prekes -40%, free shipas nuo $75.
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2016 02 02, 18:30)
kadangi kiekvienas turi teisę į nuomonę, pareikšiu ir savo. perku per šią tarpininkę gal 3-4m. visi kilę klausimai buvo išspręsti, kartais užtrunka kelias dienas, bet visada išsprendžiami. likus paskutiniam norimo daikto vienetui, dažniausiai siunčiu kelioms tarpininkėms, bet 90proc. pagauna šita komanda - Deima, tau atskiras ačiū smile.gif galbūt ne visada susirenka didesni užsakymai ir kažkas lieka nenupirkta, bet tas pats būna ir pas kitas tarpininkes. šiaip, manau, prieš mėtantis tokiais apibūdinimais, reiktų rimtesnių argumentų turėti nei nesusirinkęs užsakymas. ir dar, visi turime teisę rinktis wink.gif

Kaip jus galite siusti ta pati uzsakyma kelioms tarpininkems? Jeigu abi nupirks tas pacias prekes, jums nespejus vienai pasakyti, kad nebereikia? g.gif
Atsakyti
Gautas Kauno jūrinukas 189, laiškučiai išsiuntinėti 4u.gif Kas negavot, šaukit garsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 02 02, 12:33)
Vakar nenupirkote, o siandien nuolaidos 40% nebera.

tai nesusirinko 75 dol per visa savaite? g.gif as irgi buvau siuntus, na gaila...bet ka juk cia tik skudurai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leone: 02 vasario 2016 - 19:22
QUOTE(leone @ 2016 02 02, 19:19)
tai nesusirinko 75 dol per visa savaite?  g.gif as irgi buvau siuntus, na gaila...bet ka juk cia tik skudurai smile.gif

Sutaupem mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal dabar komanda atsakys kada bus 01 20 dienos siunta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birute.k @ 2016 02 02, 19:55)

klaipėda laukė pirmadienį, šiandien dar negauta, tai bet kada šią savaitę turbūt.

šiaip kiek teko bendrauti su kurjeriu, tai sakė, kad kai papuola į lenkijos muitinę, nei įtakoti, nei nuspėti, kiek laikys, negali niekas - nei komanda, nei pervežėjai, nei mes savo norais ir nekantrumu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 02 02, 20:05)
Kaip jus galite siusti ta pati uzsakyma kelioms tarpininkems? Jeigu abi nupirks tas pacias prekes, jums nespejus vienai pasakyti, kad nebereikia?  g.gif

Teksta reikia atidziau skaityti, gi rase "likus paskutiniam vienetui", na, noredamos nenupirks visos smile.gif
Papildyta:
As esu gavusi viena siuntini, like Glorijos ir Misiukienes daiktai, bet joms pranesimu neissiunciau dar, visa sarasiuko laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(birute.k @ 2016 02 02, 20:55)

Labai laukiam šia savaite, dar neskambino kurjeriai dėl pristatymo, kai tik bus naujienų informuosim
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 02 02, 20:21)
Teksta reikia atidziau skaityti, gi rase "likus paskutiniam vienetui", na, noredamos nenupirks visos smile.gif

Gali gali, nupirko man karta dvi tarpininkes paskutine batu pora doh.gif gudrauja kartais ir parduotuves, sioje situacijoje buvo shoemetro. Aisku, manau tai isimtis buvo
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2016 02 02, 13:59)
Sveiki,
praeita savaite man Elona atsiunte paskaiciavimus uz prekes. Tik man neatitiko sumos. todel jau du kartus uzklausiau, kad patikslintu, kiek prekiu uzsake... gal butu aiskiau, kodel didesne suma... bet niekas neatsako... pinigu vis dar nepervedu, nes laukiu patikslinimo smile.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2016 02 02, 15:47)
Ne jus viena laukiate, man irgi reikia patikslintu skaiciuku ir saraso siuntinio gaveju smile.gif Gal kur isvaziavus Elona? g.gif  g.gif

ir as laukiu patikslintu skaiciuku , radau klaidu .... g.gif
Atsakyti