Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažiemsirdideliems****

QUOTE(Dulsi @ 2016 02 02, 12:13)
Kaira gal mano pas tave yra  biggrin.gif

yra mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai patikimas tarpininikas atrodo...
Atsakyti
QUOTE(*curly* @ 2016 02 02, 11:27)
Sveiki, o 12-3 ir 12-9 jūrinukų dar nėra?

taip taip ir as laukiu 12-9 jurinuko.
Atsakyti
CamelBak gertuvė gera kaina, žydra 8 dol
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
QUOTE(Telegrama @ 2016 02 02, 13:59)
Sveiki,
praeita savaite man Elona atsiunte paskaiciavimus uz prekes. Tik man neatitiko sumos. todel jau du kartus uzklausiau, kad patikslintu, kiek prekiu uzsake... gal butu aiskiau, kodel didesne suma... bet niekas neatsako... pinigu vis dar nepervedu, nes laukiu patikslinimo smile.gif

Ne jus viena laukiate, man irgi reikia patikslintu skaiciuku ir saraso siuntinio gaveju smile.gif Gal kur isvaziavus Elona? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 02 02, 11:50)

-40% buvo nuo $75, kadangi nesusirinko atitinkama suma, todel ir nebuvo uzsakyta. Jei tinka be papildomos nuolaidos visada rasykite prie uzsakymo, tada be problemu nupirksime is karto.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2016 02 02, 16:41)

-40% buvo nuo $75, kadangi nesusirinko atitinkama suma, todel ir nebuvo uzsakyta. Jei tinka be papildomos nuolaidos visada rasykite prie uzsakymo, tada be problemu nupirksime is karto.

Jeigu nenuperkate, butu malonu, kad parasytumete, nes pas kitas tarpininkes uzsisakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 02 vasario 2016 - 16:59
QUOTE(aijos @ 2016 02 02, 14:50)

Labai gaila, kad tokia nuomone susidaro dėl nenupirktu priekiu, kai būna parašyta kad renkame nesusirenka norinčiu, vakar net nebuvo parašyta apie cp ir ....
Kita karta ne tokiu nesklandumu pasitaiko bet visuomet yra išspręsti.
Virš 5 metų būnant nepatikimam, tikrai neišliktu šioje veikloje

čia yra tik mano subjektyvi nuomonė

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas33 @ 2016 02 02, 17:37)
Labai gaila, kad tokia nuomone susidaro dėl nenupirktu priekiu, kai būna parašyta kad renkame nesusirenka norinčiu, vakar net nebuvo parašyta apie cp ir ....

4u.gif  4u.gif

Bet pripažinkit, kad su komunikacija pas jus sudėtinga ... Užduodi klausimą, pasikalbi pats su savim ir dažnai net nesureaguojat apie tai, ar renkasi užsakymas ar kiek trūksta iki free shipo.
Atsakyti
QUOTE(Donatas33 @ 2016 02 02, 17:37)

4u.gif  4u.gif

As krepseli nusiunciau, o is jusu jokios zinios ar gavote, ar renkate, ar nupirkote. Turetumete labiau kontaktuoti su savo klientais ir buti atsakingesni. Patarimas wink.gif O kaip su neuzsakytomis kuprinemis buvo? Merginos jums siunte uzsakymus, temoje klause ar yra free shipas (nors jo nebuvo), o jus nieko neatsakete. Tik kita diena parasete, kad nenupirkote, nes nebuvo free shipo. O ir nuolaidos nebebuvo, kai parasete. Tai is karto pasakykite, kad nera free shipo ir uzsakymo nerinksite arba rinksite, kad pasidalinti siuntima. Dabar taip iseina, kad belaukiant jusu atsakymo ir akcija baigiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 02 vasario 2016 - 17:52
QUOTE(aijos @ 2016 02 02, 13:50)

kadangi kiekvienas turi teisę į nuomonę, pareikšiu ir savo. perku per šią tarpininkę gal 3-4m. visi kilę klausimai buvo išspręsti, kartais užtrunka kelias dienas, bet visada išsprendžiami. likus paskutiniam norimo daikto vienetui, dažniausiai siunčiu kelioms tarpininkėms, bet 90proc. pagauna šita komanda - Deima, tau atskiras ačiū smile.gif galbūt ne visada susirenka didesni užsakymai ir kažkas lieka nenupirkta, bet tas pats būna ir pas kitas tarpininkes. šiaip, manau, prieš mėtantis tokiais apibūdinimais, reiktų rimtesnių argumentų turėti nei nesusirinkęs užsakymas. ir dar, visi turime teisę rinktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 02 02, 13:50)

Tarpninke patikima,tik,kad truputi maziau tu visu " wub.gif 4u.gif drinks_cheers.gif " ir maziau kontakto su pirkejais. Jei jo butu truputi daugiau,ir kilusios problemos butu issprendziamos iskarto,nebutu kile tokiu minciu ir pamastymu smile.gif
Komandai daugiau bendravimo mirksiukas.gif
Atsakyti