Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(klopedija @ 2016 01 27, 16:37)

Šia iškilminga proga norėčiau užminti minklę: kokios knygos yra žudikės? hihihi.gif

variantas A: Pabaisiška pabaisų knyga iš HP;
variantas B - sunkios? cool.gif lotuliukas.gif
variantas C - knyga iš "Rožės vardo"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 27 sausio 2016 - 16:44
QUOTE(Helianta @ 2016 01 27, 00:49)

Metų miegapelė - Darbinga
(šis "Oskaras" paskirtas be konkurso, pagal išankstinį susitarimą wink.gif )

Na, nieko sau, štai lepteli nepagalvodama ir jau nominacija. biggrin.gif Ačiū, Helianta, už Oskarų ceremoniją, tikrai gražu, skoninga ir įspūdinga. 4u.gif

Galvoju, gal jau pats laikas būtų man pabusti. g.gif Deja, šiuo metu grožinės literatūros beveik nebeskaitau dėl laiko stokos.

QUOTE(prieplauka @ 2016 01 27, 11:24)
4u.gif aciu uz ivertinima, tikiuosi siais metais poezijos pus daugiau smile.gif

------------------------------------------------
neperskaitytos knygos

Neperskaitytos knygos traukia mane iš mano ramybės, tveria kelius nugarėlėm, šuorais krinta į plaukus įšilę jų šriftai.
        Neperskaitytos knygos ginčijasi pažindamos mane tik iš rankų, nepažiūrėjusios į akis, švilpdamos leidžiamais pro pirštus šimtais puslapių.
        Neperskaitytos knygos sienomis stryksi į viršų, randa gulyklas dulkėse – šalti kambarių stalaktitai.
        Neperskaitytos knygos stabteli šalia mano karsto.
Navakas, Kęstutis. Pargriautas barokas: Eilėraščiai. – Vilnius: LRS leidykla, 1996.

neperskaitytos knygos laukia manęs G. Beresnevičiaus dausose. Jam dausos - tarsi tokia pagerinta biblioteka, o joje sudėtos knygos, kurias norėjai perskaityti dar šiame gyvenime, bet taip ir nespėjai. cool.gif
Atsakyti
Ojjj... net nesitikejau dar ir nominacija gaut. Labai aciu. Taip mazai bepasireiskiu cia kad jau nemaniau jog kas mane beprisimena. Malonu.
O skaitymai deja sustojo. Nebegaliu nei puslapio perskaityt kazkaip (penktadieni palaidojau tetuka) verysad.gif negaliu isigilint i teksta. rodos paimu knyga o nezinau net apie ka skaitau. reik laiko jauciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 27 sausio 2016 - 17:57
Lina1985,.. console.gif
Negniaužk savyje netekties skausmo ir niekuo nemaskuok. Reikia išjaust ir išlaukti, kol dūšia nurims.
Mano pastarojo meto "meditacija": https://www.youtube....h?v=i0djHJBAP3U Jau lyg buvau įmetus nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 01 27, 17:57)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 01 27, 18:57)
Ojjj... net nesitikejau dar ir nominacija gaut. Labai aciu. Taip mazai bepasireiskiu cia kad jau nemaniau jog kas mane beprisimena. Malonu.
O skaitymai deja sustojo. Nebegaliu nei puslapio perskaityt kazkaip (penktadieni palaidojau tetuka) verysad.gif negaliu isigilint i teksta. rodos paimu knyga o nezinau net apie ka skaitau. reik laiko jauciu.

Užjaučiu 4u.gif

QUOTE(klopedija @ 2016 01 27, 19:10)
Lina1985,.. console.gif
Negniaužk savyje netekties skausmo ir niekuo nemaskuok. Reikia išjaust ir išlaukti, kol dūšia nurims.
Mano pastarojo meto "meditacija": https://www.youtube....h?v=i0djHJBAP3U  Jau lyg buvau įmetus nuorodą.

O, dėkui, reikės ir pagal šitą pamiegot, paprastai į youtube įvedu relaxation, meditation sleeping ir kažką užsidedu, bet šitų nemačiau 4u.gif
Atsakyti
Užuojauta Lina1985
Man beliko tik paplot oskarų laimėtojoms. Net jus prabėgom skaitau.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2016 01 27, 19:13)
relaxation, meditation sleeping
Na, čia ne "relax". Greičiau šamanizmas arba tiesiog išskirtinis folkloras, ką turėjau minty, minėdama lietuvių sutartines. Mane tai harmonizuoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 01 27, 18:57)
(penktadieni palaidojau tetuka) verysad.gif negaliu isigilint i teksta. rodos paimu knyga o nezinau net apie ka skaitau. reik laiko jauciu.

"Skaityk" savo vidine knyga, kuria turi gyvenime praleistame su juo. Pasizymek, silciausius, graziausius puslapius...gal sitas oras nulis, ir isreiks, tai, ka jauti

Knygos zudikes, pirma mintis, tos, kur slykscios, bet padet negali, paskui tos, kur tiesiog krenta sunkiai tiesiai ant skaudziausios vietos biggrin.gif nors ju nebereikia (pvz. Lenino rastai biggrin.gif ), o man tai, tos, kurios yra baisios, nes kalba apie ateiti ir tiesa, kurios isvengti sunku, bet siaubas persekioja ir diena, ir nakti, suvokus, ka perskaitei
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 01 27, 19:50)
Mane tai harmonizuojabiggrin.gif

Mane pjauna.Be peilio.Išprotėčiau po pusvalandžio nuo tokios harmonijos unsure.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif nepriaugai dar iki klopedijos lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 27, 20:55)
irnesakyk.gif nepriaugai dar iki klopedijos lygio biggrin.gif

Aha.Ir ,jaučiu,kad nepriaugsiu.Nors ką gali žinot,galiu gi ir išprotėt bigsmile.gif Tada klausysiu ir harmoninsiuosi.
Atsakyti