Informuoju, kad siandien yra sausio 25 d.
susitinkame šį kartą Jeruzalėje, Čili picerijoje. Sausio 25 d., pirmadienį. 18 valandą biggrin.gif
Vilnietes
QUOTE(Pajauta @ 2016 01 22, 20:19)
Labai noriu
QUOTE(Aimma @ 2016 01 22, 21:47)
Nors skaitydama pagalvojau, kaip nenusibosta Wassmo tas žaizdas rakinėti..., beveik visos knygos apie ją, visose tas pats skausmas, sudėtingi santykiai su motina, neapykanta tėvui, kaltė, kompleksai. Tarp kitko, ši knyga ir apie tai, kaip tapti feministe, neturint tam, atrodo, jokių sąlygų
žodžiu čia knyga apie tai, kaip parašyti krūvą perkamų knygų pasinaudojus savo ir savo šeimos istorija? gal truputį neetiška.... ar ne?
Antra nuoroda apie Truikį
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 01 25, 10:59)
Labai noriu
žodžiu čia knyga apie tai, kaip parašyti krūvą perkamų knygų pasinaudojus savo ir savo šeimos istorija? gal truputį neetiška.... ar ne?
Ziurint kokia seima....pvz. manau, kad turi teise zmones zinoti apie viesa ir zinoma menininka (man asmeniskai labai patinka skaityti Suluetu serija, Verdis, Sopenas ir t.t. Buvo baiaisi idomu apie Andersena skaityti rusiskai ir lietuviskai, dar tarybiniais laikais ir paskui skaityti daniskai, kaip pasimato cenzura tu laiku ) o etika slidu...ziurint ka atskeidi, juk skaityti kazkieno dienorasti visada idomu, nes lendi ten, kur privatu...pvz. kai sudarinejau knyga apie giminaite, gana zinoma mokslininke irgi spreneme, ka galima viesinti, ko ne, nes dalis teksto gali buti traktuojama zurnalistu iskreiptai, nes nepazinojo zmogaus, yra susidariusi isankstine nuomone, sablonai, kuriuose tam tikri faktai virsta sultingu kasniu
Beje, skaitau dabar M. Gimbutienes dienorasti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 25, 11:07)
Ziurint kokia seima....
va būtent - jeigu rašant apie savo šeimą galima kitus apšviesti, suteikti gerų emocijų, pamokyti, tada taip. Bet jeigu tikslas paviešinti apatinius ir "ach, kokia aš vargšė".....
bet kai ką viešinti, manau, reikia - dabar negaliu prisiminti pavadinimų, bet turiu omenyje žmones, kurie atsitiesė ir daug pasiekė po patirto smurto, ligų ir pan.
Skaitau "Mano dieną"
Labos
Busiu, tik galiu veluoti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 25, 10:47)
Informuoju, kad siandien yra sausio 25 d.
susitinkame šį kartą Jeruzalėje, Čili picerijoje. Sausio 25 d., pirmadienį. 18 valandą biggrin.gif
Vilnietes
Vilnietes
Busiu, tik galiu veluoti
Sofija, va radau ko norejau: Jeffrey Archer "Kliftonų kronikos"
Ar savo turejai, ar is bibliotekos emei?
nooooooooriu
Ar savo turejai, ar is bibliotekos emei?
nooooooooriu
Mano ataskaita labai skurdi, perskaiciau maziau nei 20 knygu, visos anglu kalba ir dauguma apie mados istorija ir biografijos
Viena patikusi, grozines knyga butu G. Flynn "Dark places". Trileris, antroji autores, kuri parase "Dingusioji"(Gone girl), knyga.
Yra filmas su Charlize Theron ,irgi puse velnio.
Labai ne literaturiniai metai. Ir metu pazadas liko tik pazadu
Kaunietes, as busiu Kaune nuo Vasario 14 dienos! Labai noreciau susitikimo, 15 ar 16 diena, kaip jums patogiau.
Mano skypas neveikia, neleidzia prisijungti
Viena patikusi, grozines knyga butu G. Flynn "Dark places". Trileris, antroji autores, kuri parase "Dingusioji"(Gone girl), knyga.
Yra filmas su Charlize Theron ,irgi puse velnio.
Labai ne literaturiniai metai. Ir metu pazadas liko tik pazadu
Kaunietes, as busiu Kaune nuo Vasario 14 dienos! Labai noreciau susitikimo, 15 ar 16 diena, kaip jums patogiau.
Mano skypas neveikia, neleidzia prisijungti
Paraudoninam
Papildyta:
aha, mačiau jau
QUOTE(Forget @ 2016 01 26, 13:06)
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2016 01 26, 15:09)
aha, mačiau jau
Giluže, kur rėkavau apie Keplerio naują knygą - radau jau Linkomanijoj
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 01 26, 14:27)
Dar neraudinink, pataisyk, nes pamelavau, 15 negaliu!
Taigi 16-17 vasario
QUOTE(Forget @ 2016 01 26, 19:10)
vasario 16d tinka, bet kuriuo metu, patriotinis meetas ...kiniečių restorane, ar ne?