Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(Alchemie @ 2016 01 22, 11:00)

As tai noreciau arfa ismokti groti wub.gif

Helianta, greitai užsirašyk cool.gif
Atsakyti
biggrin.gif tongue.gif
Aha cia tam paraleliniam gyvenime, kur man liko daugiau laiko iki 50mecio biggrin.gif

Cia jei apie Ciurioni
http://www.mkcnamai....s-pasakas-seka/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 22 sausio 2016 - 14:22
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 22, 14:21)

noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 01 22, 10:37)
rimtai? man pabaiga truputį per saldi buvo -  ax.gif

Nu,tai ir rašiau-banali pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
As kazkaip metus pradejau dokumentika. Guli keletas laukianciu grozines ir vis dar el. variante Mirtinu ginklu uodegele kabo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 22, 16:21)
biggrin.gif  tongue.gif
Aha cia tam paraleliniam gyvenime, kur man liko daugiau laiko iki 50mecio biggrin.gif

Cia jei apie Ciurioni 
http://www.mkcnamai....s-pasakas-seka/

Šiandien kaip tik buvo šios knygos pristatymas smile.gif Ši knyga skirta vaikams,tad apie Čiurlionį joje labai nedaug ir tekstas integruotas vaikams apie Čiurlionį.Pagrinde pasakos sukurtos pagal jo paveikslus,kartu su pridėtu CD disku kur galima pasiklausyti Čiurlionio sukurtų preliudų fortepijonui,kuriuos atlieka pianistas Čiurlionio proprovaikaitis Rokas Zubovas.Knyga išleista labai gražiai,meniškai.Kaip tik šiandien savo sergančiai mažajai skaičiau.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 01 22, 17:10)

jei nori galiu gauti, net su autografu autorės.Knygynuose tikrai nerasi. 4u.gif
Atsakyti
As tai gal galeciau su Roko Zubovo parasu gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2016 01 21, 23:12)
Juo labiau, kad siuo metu su vyru esam ikrite i seriala "Homeland", tai visai mazai laiko lieka.

Kaip pavydžiu... Esu mirtina to serialo fanė. O pavydžiu, kad dar turit nematytų serijų. Aš turėsiu laukti kito rudens.

Kad jau išsižiojau, gal porą žodžių apie vieną kitą knygą.
Dvi knygos apie vėžį -
E. Umbrasaitė ,,Moteris katė ir jaunas mėnulis" - visada kelia nuostabą, kartais net šokiruoja begalinis autorės pasitikėjimas savimi. Matyt, senstu...
C. Radzwill ,,Tai, kas išlieka" - įdomi tuo, kad autorė - Radvilų dinastijos palikuonio žmona, kuris, be kita ko, dar ir Kenedžio jaunesniojo pusbrolis, Džeki Onasi sūnėnas.
Abi knygos daugiau mažiau biografinės, tad ko nors daugiau tikėtis, negu istorijos, net neverta.
H, Wassmo ,,Tos akimirkos" - vėlgi autobiografija... (kaip čia tie metai pasisuko keistai). Autorė savam stiliuje, tai tikrai ne dokumentinis pasakojimas, bet buvo įdomu skaityti apie Dinos knygos atsiradimą, trilogiją apie, berods, Torą. Nors skaitydama pagalvojau, kaip nenusibosta Wassmo tas žaizdas rakinėti..., beveik visos knygos apie ją, visose tas pats skausmas, sudėtingi santykiai su motina, neapykanta tėvui, kaltė, kompleksai. Tarp kitko, ši knyga ir apie tai, kaip tapti feministe, neturint tam, atrodo, jokių sąlygų smile.gif
Dar pagalvojau, kad rašydama ataskaitą neįtraukiau tikrai neprastų knygų, kaip pvz., ,,Lauro", ,,Moterų miesto' ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 01 22, 11:37)
Kučingis - dainininkas, karininkas, tremtinys, dauguma laiškų iš Sibiroknyga

Truikys - dailininkas knyga

** kažkaip tu čia g.gif  biggrin.gif
rimtai?

Ačiū už info,antros nuorodos nerodo, psieškosiu pagal pavardę. Tremtis ir Sibiras domina,esu skaitinėjusi dar paauglė senelio knygų. Tremties muziejų įkūrė,daug metų pirmininkavo jam. Paminklai tremtiniams ir mano sakomi eilėraščiai prie jų būdavo įprasta...
Seni įdomūs laikai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pajauta @ 2016 01 22, 21:19)
Šiandien kaip tik buvo  šios knygos pristatymas smile.gif Ši knyga skirta vaikams,tad apie Čiurlionį joje labai nedaug ir tekstas integruotas vaikams apie Čiurlionį.Pagrinde pasakos sukurtos pagal jo paveikslus,kartu su pridėtu CD disku kur galima pasiklausyti Čiurlionio sukurtų preliudų fortepijonui,kuriuos atlieka pianistas Čiurlionio proprovaikaitis Rokas Zubovas.Knyga išleista labai gražiai,meniškai.Kaip tik šiandien savo sergančiai mažajai skaičiau.
jei nori galiu gauti, net su autografu autorės.Knygynuose tikrai nerasi. 4u.gif

Ir aš noriu,sūnų sudomino mokykloj Čiurlioniu😊 Kiek kainuoja ta knyga?
Padovanočiau vyro poezijos knygą,jei tau norėtųsi smile.gif Apskritai norėčiau Čiurlionio namuos kada apsilankyti.

P.S. Nežinau,kaip elgtis,prieš porą mėnesių pasižadėjau neprofesionalioj operoj vaikams sudainuot,šiandien paskambino ir pasakė,kad pirmad 18 val.repeticija.aisku,galeciau valanda pabut su jumis ir lr nukakti, iki 20 val vyks,bet bus stresas ir skubejimas man.autais,vietos tikslios nezinau dar.O labai norejosi su jumis pasimatyt...jauciu,rinksiuosi Jeruzale,nepasius 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 22 sausio 2016 - 22:52
QUOTE(Aimma @ 2016 01 22, 21:47)
Kaip pavydžiu... Esu mirtina to serialo fanė. O pavydžiu, kad dar turit  nematytų serijų. Aš turėsiu laukti kito rudens.

Vyras atkapste, kad rusai "sukure" seriala "Rodina" 2015, kuris vienas prie vieno kartoja siuzeta tik metai nelaisveje ne 8, o 6, spec tarnyba irgi rusiska, vardai, bet pagal aprasyma, tai kopija. O as buvau prisiskaicius rusiskouse internetuose tiek pagyru siam serialui (Rodina). Zodziu, linskmai ten pas juos su autorinemis teisemis.
Cia, aisku, ne i tema, bet i tema galiu tik pasakyt, kad susidomejau E. Vodolazkino "Lauru" ir parsisiunciau. Dekui, nors kol kas neaisku, kada as ja skaitysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 23 sausio 2016 - 17:02
As kazkaip pusantro sezono paziurejau...ir nebesinorejo man to dipolinio sutrikimo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2016 01 23, 18:58)
Cia, aisku, ne i tema, bet i tema galiu tik pasakyt, kad susidomejau E. Vodolazkino "Lauru" ir parsisiunciau. Dekui, nors kol kas neaisku, kada as ja skaitysiu doh.gif

Man tai buvo pakankamai sunki emociškai knyga, net negaliu pasakyti, ar patiko, ar nepatiko, tokia vietom negailestingai natūralistiška... Šiaip aš tokių knygų nelabai temėgstu, bet šią perskaičiau ir nepasakyčiau, kad gailiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti