Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 05 06, 20:04)

Man tinka  4u.gif Tai gal jau ir tariam kita penktadieni Ciliake Jeruzalej  4u.gif

Man irgi tinka, kelinta valanda? 4u.gif
Shusha, auuuuu? Kas jungiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 05 06, 14:40)
Andrzej Sapkowski, Raganius, is 4 knygu thumbup.gif fantastika

KVB neturi unsure.gif

QUOTE(giluze @ 2016 05 06, 15:08)
Joana Chmielevska- ironiški detektyvai . Negaliu patikrinti, ar yra (sistema pastrigus), bet manau, kad turėtų būti.

ir?

QUOTE(Helianta @ 2016 05 06, 21:50)

Jau gavau "Pirkinius išsimokėtinai". Laukiu, kada "prasistumdysiu" darbus (turbūt ne anksčiau nei po mėnesio verysad.gif ) ir galėsiu grįžti prie grožinės literatūros. Mano a.a. senelio du dėdės buvo emigravę į Kanadą, tai tema net kažkiek asmeniškai artima.

tai malonaus tau skaitymo.

Įdomumo dėlei - KVB lentynose užsienio kalbomis lenkiškai nėra - reikia specialiai iš fondų užsisakinėti biggrin.gif

Po ilgo laiko perskaičiau šį tą ne darbinio - "Linda kaip Lindos žmogžudystė". Hmm..... nusivyliau. Iš esmės ne detektyvas, o pasipūtėlio detektyvo prasigėrusio gyvenimėlio aprašymas. unsure.gif ar aš pasidariau per daug priekabi?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 09, 09:44)

ir?

Kas ir?
Chmielevska lenkų rašytoja. KAVB nėra?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 05 09, 08:51)
Kas ir?
Chmielevska lenkų rašytoja. KAVB nėra?

aš nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 09, 09:44)
Po ilgo laiko perskaičiau šį tą ne darbinio - "Linda kaip Lindos žmogžudystė". Hmm..... nusivyliau. Iš esmės ne detektyvas, o pasipūtėlio detektyvo prasigėrusio gyvenimėlio aprašymas. unsure.gif ar aš pasidariau per daug priekabi?

Aš irgi pradėjau save įtarinėti per dideliu priekabumu. Šita manęs visai nekabino.
Gaila, kad nerandi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 09 gegužės 2016 - 08:54
QUOTE(giluze @ 2016 05 09, 08:53)
Aš irgi pradėjau save įtarinėti per dideliu priekabumu. Šita manęs visai nekabino.
  Gaila, kad nerandi.

ar galėtų būti Kudirkos bibliotekoje?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 09, 10:00)
ar galėtų būti Kudirkos bibliotekoje?

Pažiūrėjau. Gaila, Kaunui nepasisekė su lenkiškom Chmielewskos knygom, nėra. ax.gif
Atsakyti
kauniečiai- nacionalistai? biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2016 05 06, 20:10)
Gal penktadieni blush2.gif  ax.gif

Butent si penktadieni niekaip negaliu verysad.gif MB isvaziuoja, liksiu viena su dviem vaikais ir be transporto priemones...

QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 05 06, 21:04)
Man tinka  4u.gif Tai gal jau ir tariam kita penktadieni Ciliake Jeruzalej  4u.gif

schmoll.gif Nebent dar kita penktadieni 20 d.
Atsakyti
Nu bandom 20d 4u.gif
Atsakyti
Nu ka, perskaiciau lietuviu autoriaus Tomo Dirgelos "Apie ragana Siokiatokia", smagu lotuliukas.gif thumbup.gif labai geras zaidimas kalba
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

QUOTE(giluze @ 2016 05 09, 10:53)
  Gaila, kad nerandi.

Linda ir man nelipo. Net nebaigiau skaityti.
QUOTE(zis @ 2016 05 09, 12:19)
Labos 4u.gif

Butent si penktadieni niekaip negaliu verysad.gif MB isvaziuoja, liksiu viena su dviem vaikais ir be transporto priemones...
schmoll.gif Nebent dar kita penktadieni 20 d.

QUOTE(Alchemie @ 2016 05 09, 15:05)
Nu bandom 20d 4u.gif

Tai taip ir tariames. Kita penktadieni, Cili, apie 18 valanda 4u.gif
O as perskaiciau Zvalgo mokinio astunta dali. Ir... Noriu dar ax.gif
Atsakyti