Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(saintlina @ 2016 05 05, 12:19)
o man šita nepatiko  ax.gif  Tiesiog nemėgstu tokio stiliaus knygų. Man ji kaip iš Svajonių romanų serijos. Net stebėjausi, kad Sofoklio išleista.

Taip panašumo yra i meilės romaniukus, bet šis sakyčiau truputi patobulintas. Aišku iki rimtos literatūras dar labai toooli.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 04, 10:45)
prašyčiau plačiau bigsmile.gif

Na ka placiau :-) keistoka istorija, sakyciau vyresniam mokykliniam amziui. Kazkuo savo dvasia panasi i Narnija, gal net gerokai panasi, tik amerikietiska. Spinteles = durys i kitus pasaulius, o ten... Nuotykiai. Pati paskaityk ir parasyk atsiliepima, man nesiseka ax.gif

QUOTE(zis @ 2016 05 04, 16:05)
Labos 4u.gif
Del susitikimo as uz, bet vis dar esu prirista prie namu, tai nebent jeruzales ciliaka galiu pasiulyti smile.gif  4u.gif o jei ka, galim ir asmenini susitikima padaryti, pvz.prie bibliotekos, nes tu vis tiek daznai i ja atvaziuoji 4u.gif

Man Ciliakas tinka. O kada tada planuojam? Ka manote apie kita savaite? Ar per greitai?
QUOTE(zis @ 2016 05 04, 23:20)
Turiu abi knygas, bet nežinau kurios Sofija dar neskaitė 4u.gif Lygtais Raudonaji ji skaitė, tai galėsiu tau paskolint. Turiu ir tęsinį biggrin.gif bet šitas tikrai Sofijai rezervuotas 4u.gif

Raudonoji karaliene skaityta. Tesinio labai noriu 4u.gif Ir Brangakmenis neskaitytas.
Atsakyti
Vilnietės, ar kas penktadienį eisite į "Tyto Albos" leidyklą nemokamų knygų pasiimti? mirksiukas.gif

Informacija iš leidyklos FB puslapio:
"Šia proga penktadienį (gegužės 6 d.) NEMOKAMAI DALINSIME KNYGAS. Taip taip, D A L I N S I M E ! ! ! Kiekvienas, kuris tą dieną apsilankys mūsų leidyklos knygynėlyje (Kęstučio g. 4), galės išsirinkti iki 5 knygų iš daugybės saulės nugairintų, šiokių tokių likimo smūgių patyrusių ar savo skaitytojo vis nesulaukiančių knygų.
P. S. Knygų kiekis ribotas "

Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 05 05, 21:59)
Na ka placiau :-) keistoka istorija, sakyciau vyresniam mokykliniam amziui. Kazkuo savo dvasia panasi i Narnija, gal net gerokai panasi, tik amerikietiska. Spinteles = durys i kitus pasaulius, o ten... Nuotykiai. Pati paskaityk ir parasyk atsiliepima, man nesiseka  ax.gif

Jau klausiau - tik vaikų literatūros skyriuje doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Helianta, kodėl tik Vilniuje???? unsure.gif
Atsakyti
Parekomenduokite ką nors (fantastiką arba detektyvą) lenkiškai. Ir kad bibliotekoje būtų. Noriu žodyną atnaujinti ax.gif
Atsakyti
Andrzej Sapkowski, Raganius, is 4 knygu thumbup.gif fantastika
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 06, 13:37)
Parekomenduokite ką nors (fantastiką arba detektyvą) lenkiškai. Ir kad bibliotekoje būtų. Noriu žodyną atnaujinti ax.gif

Joana Chmielevska- ironiški detektyvai . Negaliu patikrinti, ar yra (sistema pastrigus), bet manau, kad turėtų būti.
O Sapkovskis ar ne 6 dalių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 05 06, 16:08)
Joana Chmielevska- ironiški detektyvai . Negaliu patikrinti, ar yra (sistema pastrigus), bet manau, kad turėtų būti.
O Sapkovskis ar ne 6 dalių?  g.gif

Aagali but...tik kur tada dvi mano dalys dingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 05 05, 23:59)
Man Ciliakas tinka. O kada tada planuojam? Ka manote apie kita savaite? Ar per greitai?

Raudonoji karaliene skaityta. Tesinio labai noriu  4u.gif Ir Brangakmenis neskaitytas.

Man kita savaitė tinka, tik geriau ne pirmadienis ir ne ketvirtadienis... 4u.gif brangakmeni tikrai gausi smile.gif Del tesinio, jei anksciau jo niekas neprigriebs (nes draugei dar ji žadėjau), tada irgi duosiu 4u.gif ir visokių kitokių gausi biggrin.gif
O tu gal naujausią žvalgo mokinį jau turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 06 gegužės 2016 - 16:00
Gal penktadieni blush2.gif ax.gif
As ketvirtadieni vaziuosiu su 4 smuikais pas meistra vertinti, ka ir kaip ir tvarkyti. Bus mano ebay manijos ivertinimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 06, 10:55)
Jau klausiau - tik vaikų literatūros skyriuje doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Tai aisku, kad tik vaiku skyriuje biggrin.gif

QUOTE(zis @ 2016 05 06, 17:55)
Man kita savaitė tinka, tik geriau ne pirmadienis ir ne ketvirtadienis... 4u.gif brangakmeni tikrai gausi smile.gif Del tesinio, jei anksciau jo niekas neprigriebs (nes draugei dar ji žadėjau), tada irgi duosiu 4u.gif ir visokių kitokių gausi biggrin.gif
O tu gal naujausią žvalgo mokinį jau turi?

Klonmelio karaliai. Turiu biggrin.gif Taupausi savaitgaliui. Atnesiu.

QUOTE(Alchemie @ 2016 05 06, 20:10)
Gal penktadieni blush2.gif  ax.gif
As ketvirtadieni vaziuosiu su 4 smuikais pas meistra vertinti, ka ir kaip ir tvarkyti. Bus mano ebay manijos ivertinimas blush2.gif

Man tinka 4u.gif Tai gal jau ir tariam kita penktadieni Ciliake Jeruzalej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 05 06, 08:55)
Helianta, kodėl tik Vilniuje???? unsure.gif

nes ten leidykla, ar ne? ax.gif

Jau gavau "Pirkinius išsimokėtinai". Laukiu, kada "prasistumdysiu" darbus (turbūt ne anksčiau nei po mėnesio verysad.gif ) ir galėsiu grįžti prie grožinės literatūros. Mano a.a. senelio du dėdės buvo emigravę į Kanadą, tai tema net kažkiek asmeniškai artima.
Atsakyti