Na, o jau kad prisijungiau, trumpai apie perskaitytas knygas. Kažkaip nieko ypatingo
Perskaičiau kažkodėl praleistą seriją
Catherine Fisher trilogiją "Orakulas", "Archontas" ir "Skarabėjas". Patiko vien dėl to, kad ji baigta, jokių tęsinių laukti nereikės

O jeigu rimtai, įdomu buvo, gana neįprasta, tokia istorinė, mistinė trilogija.
Dar iš jaunimo literatūros, o gal greičiau iš vaikų literatūros:
Kristina Gudonytė "Jie grįžta per pilnatį" - neužkabino, per daug spragų, iš patriotinio jausmo perskaičiau, kad galėčiau metų knygos rinkimuose bent iš kelių lietuviškų knygų rinktis, o ne tai, kaip kažkuriais metais, vienintelė lietuviška skaityta Gina Viliūnė "Vilniaus madona"
N. D. Wilson "100 spintelių" - paėmiau ir numečiau, bet... dar kartą paėmiau ir neatsitraukiau, kol neperskaičiau. Gerutė

Noriu dar!
Dar mano mylima
Nora Roberts "Melagis". Meilės istorija su detektyvo prieskoniu. Bet gražiausiai ji man rašo apie šeimos ryšius, paveldėjimą, šaknis ir jos romanuose žmonės taip myli savo darbą, savo profesiją, kad kiekvieną kartą noriu persikvalifikuoti
Anthony Horowitz "Moriartis" - keistoka šiek tiek tą naująjį Doilio pasaulį atrasti, o bet tačiau... man patiko.
Patry Francis "Vandenyno vaikai" - įspūdinga knyga. Tiesiog apie gyvenimą. Nebanali. Nesaldi. Prie tikrųjų vertybių negrįžau, gal nutolusi labai nebuvau, bet skaityti buvo gera.
Meilės ramanų neaprašinėsiu

Šaltas pavasaris buvo, norėjosi saldumo