Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

Kadangi emiau knyga, su rekomendacija, kad juokinga, tai as ir tikejausi humoro ir juoko, o gavau subtilybe biggrin.gif bet nereiskia, kad blogai, ir va ka reiskia isankstines nuostatos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 04 29, 09:51)
Man tai viena įdomiausią praeitų metų knygų. Humoras plonas, subtilus ir liūdnas. O ko norėt? Išeiviai gi.
Jeigu rašyti knygą apie dabartinių pabėgėlių gyvenimą humoras irgi būtų toks plonas, kad net permatomas.

Bet labai vertinga knyga. Man pasirodė wub.gif

Nenervinkit, niekaip nerandu šios knygos. Norėjau pirkti, visur ieškojau, bet sakė, kad tiražas pasibaigęs.
<...>
Na va, kaip gerai susinervinus pagooglinti - viename interneto knygyne radau "Pirkinius išsimokėtinai". Tikiuosi, ten ne klaida ir aš tą knygą artimiausiu metu gausiu rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif cia kaip man su Terberio Baltaja stirna buvo, atsidariau ir is pirmo karto radau, nors leidimas ta 1972 metu biggrin.gif jei tavo, tai gausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O tai piktumas buvo mane suėmęs aggressive.gif Važiuodama namo iš darbo telefone susirinkau žinutes į kurias noriu atsakyti, atsakiau, ir matyt kažką ne to numygau, dingo viskas.
Tai dabar trumpai:
"Magdalė, smuklės merga" neseniai perskaičiau. Man patiko smile.gif O va kam reikėjo rašyti "Ketvertą" nesuprantu. Jokio įspūdžio, sugaištas laikas.

zis, labai labai noriu tavo knyginių lobių ax.gif Gal kokį susitikimą laikas planuoti ? Seniai jau matėmės, pasiilgau 4u.gif

Aimma, Kliftonų kronikas man labai patiko. jeigu skaitysi ne iš eilės, suprasti suprasi kas vyksta, bet malonumas tikrai ne tas. Kuo nuoširdžiausiai rekomenduoju skaityti iš eilės 4u.gif
Atsakyti
Na, o jau kad prisijungiau, trumpai apie perskaitytas knygas. Kažkaip nieko ypatingo g.gif
Perskaičiau kažkodėl praleistą seriją Catherine Fisher trilogiją "Orakulas", "Archontas" ir "Skarabėjas". Patiko vien dėl to, kad ji baigta, jokių tęsinių laukti nereikės lotuliukas.gif O jeigu rimtai, įdomu buvo, gana neįprasta, tokia istorinė, mistinė trilogija.
Dar iš jaunimo literatūros, o gal greičiau iš vaikų literatūros: Kristina Gudonytė "Jie grįžta per pilnatį" - neužkabino, per daug spragų, iš patriotinio jausmo perskaičiau, kad galėčiau metų knygos rinkimuose bent iš kelių lietuviškų knygų rinktis, o ne tai, kaip kažkuriais metais, vienintelė lietuviška skaityta Gina Viliūnė "Vilniaus madona" lotuliukas.gif
N. D. Wilson "100 spintelių" - paėmiau ir numečiau, bet... dar kartą paėmiau ir neatsitraukiau, kol neperskaičiau. Gerutė biggrin.gif Noriu dar!
Dar mano mylima Nora Roberts "Melagis". Meilės istorija su detektyvo prieskoniu. Bet gražiausiai ji man rašo apie šeimos ryšius, paveldėjimą, šaknis ir jos romanuose žmonės taip myli savo darbą, savo profesiją, kad kiekvieną kartą noriu persikvalifikuoti biggrin.gif
Anthony Horowitz "Moriartis" - keistoka šiek tiek tą naująjį Doilio pasaulį atrasti, o bet tačiau... man patiko.
Patry Francis "Vandenyno vaikai" - įspūdinga knyga. Tiesiog apie gyvenimą. Nebanali. Nesaldi. Prie tikrųjų vertybių negrįžau, gal nutolusi labai nebuvau, bet skaityti buvo gera.
Meilės ramanų neaprašinėsiu biggrin.gif Šaltas pavasaris buvo, norėjosi saldumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 05 03, 19:13)

N. D. Wilson "100 spintelių" - paėmiau ir numečiau, bet... dar kartą paėmiau ir neatsitraukiau, kol neperskaičiau. Gerutė  biggrin.gif Noriu dar!

prašyčiau plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 05 03, 20:36)
Sveikos  4u.gif
zis, labai labai noriu tavo knyginių lobių  ax.gif  Gal kokį susitikimą laikas planuoti ? Seniai jau matėmės, pasiilgau  4u.gif

biggrin.gif Oh, man tai liudesys, kad tuos lobius jau perskaiciau doh.gif ale tuoj vel tesiniu serija paduos...tik va, pinigine po to verkia doh.gif
Del susitikimo as uz, bet vis dar esu prirista prie namu, tai nebent jeruzales ciliaka galiu pasiulyti smile.gif 4u.gif o jei ka, galim ir asmenini susitikima padaryti, pvz.prie bibliotekos, nes tu vis tiek daznai i ja atvaziuoji 4u.gif
Atsakyti
Nu nu, nereikia cia slpatu susimatymu, darom susimatyma Cili 4u.gif
Zis, gal tu turi Raudonaja karliene, ar Brangakmeni paskolinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 05 04, 20:25)
Nu nu, nereikia cia slpatu susimatymu, darom susimatyma Cili 4u.gif
Zis, gal tu turi Raudonaja karliene, ar Brangakmeni paskolinti? blush2.gif

Turiu abi knygas, bet nežinau kurios Sofija dar neskaitė 4u.gif Lygtais Raudonaji ji skaitė, tai galėsiu tau paskolint. Turiu ir tęsinį biggrin.gif bet šitas tikrai Sofijai rezervuotas 4u.gif
Atsakyti
super thumbup.gif as turiu angliskai, bet tingiu skaityt, nes paskutiniu metu skaitau daugiau angliskai, nei lietuviskai, o lietuviskai tik lietuviu autorius biggrin.gif , siaip Sofija greit skaito.
, jei man labai noresis antros dalies tai tada skaitysiu angliskai
Atsakyti
Sveikos, labai retai kada beparašau. Skaityt labai mėgstu, o vat rašyt... Na šiandien kaip ir yra rašymui nuotaikos taigi, pamėginsiu atsiliepimą mestelt apie porą paskutinių perskaitytų knygų.
Danutė Kalinauskaitė "Skersvėjų namai". Tikėjausi daugiau. Norėjosi kažko kito. O gal tiesiog ne tas laikas buvo, bet nusivyliau. Kadangi gimiau tarybinių laikų pabaigoj, tai aš jų jau ir nebepamenu beveik, ir tie rusų laikais kvepiantys kūriniai man nekelia jokio žavesio. Aišku novelės labai gražiai, išraiškingai parašytos, puikiai perteikia ano meto nuotaikas ir spalvas, bet... neužkabino manes. Jau beveik ir pamiršau. Labiausiai įsiminė paskutinė novelė "Norėčiau būti Karenina".
Carina Bomann "Plaštakės sala".
Patiko. Nuolatinė įtampa, giminės šaknų kapstimas, praeities ieškojimai, meilė. Romane susipina du laikai: praeitis ir dabartis. Veiksmas vyksta net keturiose šalyse: Vokietija, Anglija, Šri Lanka ir truputi Lenkijos. Vertėjo skaityt.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 05 05, 12:08)

Carina Bomann "Plaštakės sala".
Patiko. Nuolatinė įtampa, giminės šaknų kapstimas, praeities ieškojimai, meilė. Romane susipina du laikai: praeitis ir dabartis. Veiksmas vyksta net keturiose šalyse: Vokietija, Anglija, Šri Lanka ir truputi Lenkijos. Vertėjo skaityt.

o man šita nepatiko ax.gif Tiesiog nemėgstu tokio stiliaus knygų. Man ji kaip iš Svajonių romanų serijos. Net stebėjausi, kad Sofoklio išleista.
Atsakyti