LYGIADIENIS
Equinoxia, kai diena ir naktis pasidaro vienodo ilgumo, o paskui jau prasideda vasara iki birzelio, kai Saules sviesos jega tik auga
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 03 17, 10:05)
Jėga. Kokia proga?
Lygiadienio.
QUOTE(klopedija @ 2016 03 17, 14:45)
Lygiadienio.
Na nemaniau, kad knygėms svarbu lygiadieniai. Maniau tik pilnatys
Vakar įdomų filmą pasižiūrėjau per LRT - jeigu nemaišau, pavadinimas "Be motyvacijos" - nors ne visą, vėlu buvo.
Apie merginas Izraelio kariuomenėje - beje, filmas labai motyvuojantis. ir snobiškas. Labai rekomenduoju
http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
Apie merginas Izraelio kariuomenėje - beje, filmas labai motyvuojantis. ir snobiškas. Labai rekomenduoju
http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 03 17, 15:03)
Na nemaniau, kad knygėms svarbu lygiadieniai. Maniau tik pilnatys
Kitą kartą priežastis bus "nesvarbu". Arba išgalvosiu "belenkokią", kad Brūkšniukas sureaguotų.
Kaunietėms ir miesto svetėms/svečiams:
savivaldybė planuoja Centrinio knygyno permainas
Ką manote?
Proga "Pegasui" į didesnes patalpas Laisvės al. persikraustyti? Ar kitam tinklui - "Vagai" - į centrą ateiti? O gal per stebuklą kas nors ne iš didžiųjų tinklų susidomėtų ir galėtų perimti šį knygyną?
"Šiuolaikiniuose knygynuose įrengiamos kavinės, poilsio ar net vaikų žaidimų vietos. Tikriausiai kažkas panašaus atsiras ir Centriniame knygyne"
- nenorėčiau viso to...
Iš verslo, finansinės ir pan. pusių suprantu tokį sprendimą, bet kaip "iki kaulų smegenų kaunietei" labai gaila, jei Centrinis knygynas taps tiesiog vienu iš daugelio kokio nors tinklo "taškų"
savivaldybė planuoja Centrinio knygyno permainas
Ką manote?
Proga "Pegasui" į didesnes patalpas Laisvės al. persikraustyti? Ar kitam tinklui - "Vagai" - į centrą ateiti? O gal per stebuklą kas nors ne iš didžiųjų tinklų susidomėtų ir galėtų perimti šį knygyną?
"Šiuolaikiniuose knygynuose įrengiamos kavinės, poilsio ar net vaikų žaidimų vietos. Tikriausiai kažkas panašaus atsiras ir Centriniame knygyne"
- nenorėčiau viso to...
Iš verslo, finansinės ir pan. pusių suprantu tokį sprendimą, bet kaip "iki kaulų smegenų kaunietei" labai gaila, jei Centrinis knygynas taps tiesiog vienu iš daugelio kokio nors tinklo "taškų"
Nu pas mus pvz. Panoramoje Pegasas susitrauke iki gerokai mazesniu patalpu, daug kur dabar toks visai nedidukas, na tik Akropolyje ten isiletes per visus galus.
O as skaitau Silva Rerum ir save stabdau...ziuriu kiek dar liko ir puslapiu beviltiskai mazeja juk 4 dalies tai nera
O as skaitau Silva Rerum ir save stabdau...ziuriu kiek dar liko ir puslapiu beviltiskai mazeja juk 4 dalies tai nera
QUOTE(Helianta @ 2016 03 17, 23:47)
sunku komentuoti...bet paskutinį kartą likau nusivylusi -atmosfera kaip muziejuje - visai vaikšto tyliai, šnekasi tyliai, paklausiau apie norimą knygą (Oginskio laiškus apie muziką), mane perklausė pavadinimo, tada ieškojo kompiuteryje ar turi, ir iš vis neturėjo nei vieno mano norimo leidinio..... ir pasiuntė į šalią esantį Pegasą tie bent pasakė, kad Kauno pegasuose mano ieškomo dalyko nėr. Va taip.
Man nepatinka šiuolaikinių knygynų atmosfera, bet centrinio irgi ne fontanai
QUOTE(Helianta @ 2016 03 17, 23:47)
Taip, skaičiau... Prasidės pertvarka po pertvarkos, viskas "nepasiteisins", kol galų gale "savaime" išnyks knygynas. Kažkam jau seniai reikia tų patalpų, lyg maža būtų Laisvės alėjoj architektūrinių "negyvėlių".
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 03 17, 17:00)
Labai dėkavoju. Labai patiko. Jei turėsi daugiau tokių rekomendacijų, garsiai rėk.
QUOTE(klopedija @ 2016 03 16, 20:15)
Kaunietės, dėmesio!!!
Pirmadienį, kovo 21 d., "Drakone" švenčiam pavasario lygiadienį! Laikas nekeičiamas, renkamės nuo 16.30. Ne kaunietės taip pat gali jungtis
Pirmadienį, kovo 21 d., "Drakone" švenčiam pavasario lygiadienį! Laikas nekeičiamas, renkamės nuo 16.30. Ne kaunietės taip pat gali jungtis
Jeee, meet'as Turečiau but, jei neiškils nenumatytu kliučiu
QUOTE(klopedija @ 2016 03 19, 19:06)
Labai dėkavoju. Labai patiko.
Jei turėsi daugiau tokių rekomendacijų, garsiai rėk.
Jei turėsi daugiau tokių rekomendacijų, garsiai rėk.
patiko?
smagu, kad šalia visų ditidrambų šios valstybės tvarkymuisi ir kariuomenei atsirado režisierius, pasakęs "nė velnio" ach, moterys kariuomenėje
man labiausiai dokumentų "tvarkymo" būdas patiko. ar tuštumą užpildė, ar pilnumą perpylė?
va dar vienas, man patikęs - tik trumpokas
Egzistencija
Beje, prisiduodu - skaitau ne tik istoriją/muzikologiją - savaitgalio poilsiukas su Cathy Kelly "Mažo miestelio moterys" - apie tai, kad visos mes unikalios, su savais džiaugsmais, savais rūpesčiai, ir gerai, kai yra draugių su kuo jaukiai paplepėti.