Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(klopedija @ 2016 03 10, 21:49)

Pirmiausia suintrigavo informacija, jog spektaklis pagal Jean Genet. Galiausia - "labiau pranoko, nei pateisino lūkesčius".  good.gif  Rekomenduočiau.  mirksiukas.gif

Nuuuuu bigsmile.gif kitą kart ir mane pasivadinkit...aaaa.... ypač į Žene bigsmile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2016 03 13, 21:25)

-Labai mandagu, kai pavasari sviecia saule biggrin.gif

pritariu biggrin.gif

vakar atidarėm dviračių sezoną. Brrr..... unsure.gif šalta.

klausimas ne į temą. kas gerai mokat kepti aguonų vyniotinį? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 03 14, 09:25)
kokia tai čia man  pabaigų nelemtis ar aš tiesiog kaprizinuosi g.gif  biggrin.gif

Aš irgi neseniai dėl pabaigos kaprizinausi rolleyes.gif
Skaičiau vieną anglų XXa. pradžios romaną ir likau nusivylusi... gan saldžia "laiminga pabaiga". Kažkaip skaitydama tikėjausi kitokio epilogo. Ir pagalvojau, ar "senstu", ar šiaip subrendau, kad laiminga pabaiga net nuvilti sugeba doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 03 14, 14:41)
Nuuuuu bigsmile.gif kitą kart ir mane pasivadinkit...aaaa.... ypač į Žene bigsmile.gif

aš nebuvau, laikas netiko.
Tai dar kompanijos liko, jei ką, kitam kartui mirksiukas.gif

Vienam internetiniam kursui skaitau Džeko Londono "Call of the Wild" ("Protėvių šauksmą"). Gerai, kad knyga trumpa, nes taip neįdomu... Gal ankstyvoj paauglystėj būtų patikę, bet dabar skaitau tik tam, kad perskaityčiau, galėčiau diskusijose dalyvauti ir į testų klausimus atsakyti doh.gif
Atsakyti
mes pamenu univeroje anglu k. kursui irgi skaitem..kazkaip tada pagalvojau, kad nu Dzekas Londonas visai ne mano rasytojas blush2.gif uz tai Somersetas Maugham man buvo bigsmile.gif wub.gif ten platus semantiniu lauku arimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2016 03 15, 00:51)

aš nebuvau, laikas netiko.
Tai dar kompanijos liko, jei ką, kitam kartui mirksiukas.gif

o, su tavim nors ir į ne tik teatrą bigsmile.gif

Kažkaip Smoką Belju prisiminiau wub.gif reiktų vėl pavartyti ax.gif
Atsakyti
Nu ka, pikta iki negalejimo, nes sugedo masina ir pabaigusi skaityti Silva Rerum negaliu gauti 3 dalies doh.gif biggrin.gif nu nusikasiu kazkaip iki bibliotekos.
Nors daug kas sake, kad antra dalis sunkiai skaitosi, palyginus su pirmaja, bet...man gal buvo teisiog "slyksciau" skaityti, nes del kalbos vaizdingumo, turtingumo, man visi tie maru mirstancio Vilniaus vaizdai su kvapais pries akis stovejo...net naktimis sapnavau unsure.gif bet kokia knyga wub.gif
Kol iki bibliotekos nenusikasiau, sedu skaityti A. Tapino Vilko valandos, beje, pasirodo knyga, kuria turiu yra su jo autografu mano teciui ir jo zmonai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 15, 18:16)

Nu ka, pikta iki negalejimo, nes sugedo masina ir pabaigusi skaityti Silva Rerum negaliu gauti 3 dalies doh.gif  biggrin.gif

Kol iki bibliotekos nenusikasiau, sedu skaityti A. Tapino Vilko valandos, beje, pasirodo knyga, kuria turiu yra su jo autografu mano teciui ir jo zmonai bigsmile.gif

Turiu e- versiją. Nori?
Tai ką, apsivogei g.gif lotuliukas.gif ?
Skaitau "Nekaltybės amžius". Kol kas sunkiai... Laikmetis, aktualijos panašūs į tik ką perskaitytos -"Sandėris". Bet tikiuosi, kad ana bus gilesnė, negali gi 2 kartus iš eilės taip nesisekti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2016 03 15, 20:07)
Turiu e- versiją. Nori?
Tai ką, apsivogei  g.gif  lotuliukas.gif ?
Skaitau "Nekaltybės amžius". Kol kas sunkiai... Laikmetis, aktualijos panašūs į tik ką perskaitytos -"Sandėris". Bet tikiuosi, kad ana bus gilesnė, negali gi 2 kartus iš eilės taip nesisekti rolleyes.gif

Noriu bigsmile.gif
Nea, tetis apskolino, nes jie jau perskaite, jo dabartine zmona labai sviesus zmogus, 50 metu buvusi mokyklos direktore, mokytoja, paskui miestelio sesniune, o dabar dar vis mietselio sviesuole ir simnte, pas kuria eina guostis, dziaugtis ir kviecia prie kapo kalbu sakyti (kunigo pavydui doh.gif ) tai ji perskaito knygas, kad galetu duoti rekomendacijas bibliotekai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 15, 17:16)
Nu ka, pikta iki negalejimo, nes sugedo masina ir pabaigusi skaityti Silva Rerum negaliu gauti 3 dalies doh.gif  biggrin.gif nu nusikasiu kazkaip iki bibliotekos.

Jei nori, galiu ketvirtadienį į Vilnių pristatyti - tik tuomet tau reikėtų nusikasti ne iki bibliotekos, bet iki Vilniaus senamiesčio (konkrečiai - vietų, kuriose vyko dalis pirmosios "Silva Rerum" veiksmo mirksiukas.gif ).
Parašyk žinutę, paaiškinsiu, kur ir kada galėčiau perduoti ar palikti, kad prie progos pasiimtum.

QUOTE(Shusha @ 2016 03 15, 19:07)

Prieš porą metų skaičiau, man visai patiko, nes ir pats laikas/aplinka man įdomūs - XIX a. pabaiga, Niujorko aukštuomenė. Nutariau, kad reiks dar ką nors iš Edith Wharton kada nors paskaityti.
Beje, už "Nekaltybės amžių" rašytoja gavo Pulitzer premiją ir buvo pirmoji ją apdovanota moteris.
O jei "nesiskaitys" ir "Nekaltybės amžius", gali pažiūrėti ekranizaciją - "The Age of Innocence", 1993 metų, su tikru Holivudo žvaigždynu pagrindiniuose vaidmenyse - Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Winona Ryder.
Atsakyti
Helianta aciu, bet jau sekmingai turiu el. varianta is shushos ir skaitau naujajame telefone. Kadangi siandien teko autobusais save gabenti, tai super buvo tureti knyga kiseneje thumbup.gif lauimas visai neprailgo, tik salta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Kaunietės, dėmesio!!!
Pirmadienį, kovo 21 d., "Drakone" švenčiam pavasario lygiadienį! Laikas nekeičiamas, renkamės nuo 16.30. Ne kaunietės taip pat gali jungtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus Vilniuje lygiadieniai būna su šviesų teatrais prie Katedros, ugnies žonglieriais ir vis kita tema wub.gif Šiemet man atrodo bus laukiantys šviesos lotosai Vilnele.
21d. pirmadienis be šansų man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 03 16, 20:15)
Kaunietės, dėmesio!!!
Pirmadienį, kovo 21 d., "Drakone" švenčiam pavasario lygiadienį! Laikas nekeičiamas, renkamės nuo 16.30.  Ne kaunietės taip pat gali jungtis  mirksiukas.gif

Jėga. Kokia proga? g.gif
Atsakyti