Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(Erendira @ 2016 03 08, 11:13)
O tai nesidžiaugei?  mirksiukas.gif  (mano vienos vertimo programos taisymo funkcija yra labai išradiga - yra pasiūliusi žodį "nenusidžiaugei". Tai kas aš tokia, kad ginčyčiaus?  biggrin.gif  )

Ačiū už ratus, kolei kas man gerai ir labirintuose, kol pavargsiu  rolleyes.gif

Džiau biggrin.gif bet man keistai nuskambėjo nusidžiaugimas - kaip ir na, toks, pasibaigęs dalykas. O aš nuolat - pagalvoju, kokią vietą prisimenu ir vėl džiaugiuosi. Ratai gerai tuo, kad ten novelės - gali skaityti apie norimą miestą, nereikia ištisai.
Atsakyti
Jauciu cia junginys dziaugtis ir "nudziauti"(t.y. pavogti, nukniaukti biggrin.gif ) semantine prasme slapta pasiemiau skaityti tai, kuo kiti dziaugesi ir irgi dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 08, 14:08)
Jauciu cia junginys dziaugtis ir "nudziauti"(t.y. pavogti, nukniaukti biggrin.gif ) semantine prasme slapta pasiemiau skaityti tai, kuo kiti dziaugesi ir irgi dziaugiuosi biggrin.gif

Aha, tiksliai rolleyes.gif
Atsakyti
As uz tai isleidau 5 eurus ir Frajaus lietuviskai knygu nusipirkau, ale kada iki ju prieisiu doh.gif Kabo dar Sabalaiauskaite Silva Rerum II, o man taip apie mara nesinori skaityti doh.gif jauciu skaitysiu biografines visokias, kur irgi guli ir akis griauzia doh.gif
Atsakyti
Visai įdomu:
Ką skaityti kovo 8
Atsakyti
Labos 4u.gif
ši savaitė sunki, todėl skaitos lėtai..šiuo metu grįžau prie kažkada pradėtos skaityti ir po to numestos į šalį K. Morton "Tolimos valandos" ir susipažįstu su lietuvių autorės Vasiliauskaitės kūryba ("Pabusk").
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 07, 15:17)
Man gal ne ta nuotaika, nezinau, bet filma Kambarys pradejau ziureti, ir man pasidare per baisu, per slykstu..net nezinau...as tiesiog negaliu ziureti, kur vaikai kankinasi, net jei jie to nesuvokia...paziurejau pradzia ir isjungiau unsure.gif  blush2.gif vien tai, kad mergaite turi vadintis berniuku, man jau buvo schmoll.gif

Jei domina istorija, griebk knygą. Joje berniukas ir buvo berniukas, o mergaitė tik gimus mirė...Mūsų bibliotekoje ėmiau knygą 4u.gif
Atsakyti
Nu zodziu as ligone doh.gif Kadangi sunus smuika isaugs tuoj, nes jau uz mane yra 10 cm aukstesnis doh.gif ieskau gerai skambancio, ne naujo smuiko...Lietuvoje trys po 500 eur Stradivarijaus kopijos (pagamintos geriausiu atveju 19a. biggrin.gif ) visa kita kinieciu geresni ar blogesni variantai doh.gif
Nauja smuika as jau tingiu igrojineti 5 metus doh.gif blush2.gif zodziu nulindau i vokiska ebay be vokieciu kalbos doh.gif mamamia lotuliukas.gif
Smuiku visokiu ir Stradivarijaus, ir Guarneri ir n+k man visai nezinomu meistru, zodziu as dabar internete knaisiuojuosi apie tuos visus man patikusiu smuiku meistrus, skaitineju, ar gali buti originalas, ar kopija, ar geros buvo kopijos blink.gif doh.gif idomuuuuuuuuuuuuuuu, nerealiai, tik aisku gana daug koses dabar galvoje, viskas painiojasi, bet be proto smagu ir idomu, jauciuosi, kaip klausydama kokio radio teatro lotuliukas.gif aisku liudniausia, kad tu smuiku, kuriuos noreciau nusipirkti aukcine as neistemiu, arba kas nors pries nosi nuperka daves daugiau pinigu apskutne minute, bet...kokiu groziu prisiziuriu wub.gif praktiskai antras smuiku muziejus Cremonoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Galiu tave suprasti biggrin.gif
Atsakyti
Nu as vis delto vakar pradejau skaityti Slva Rerum II dali...vis tiek Sabaliauskaites stilius mane zavi. As is karto kaip filma matau vaizdus wub.gif beje esu buvusi ekskursijoje po Vilniu pagal Sabaliauskaites Silva rerum dalis, be galo idmu, tai dabar jau visas vietas ir isivaiduoju, kur i kaip ir ka vyko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prie literatūros... biggrin.gif
Su Prieplauka ir Dolitle pasikultūrinom http://www.mazasiste...index.php?p=473
Pirmiausia suintrigavo informacija, jog spektaklis pagal Jean Genet. Galiausia - "labiau pranoko, nei pateisino lūkesčius". good.gif Rekomenduočiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 10 kovo 2016 - 21:49
Nu ka, sedziu ir dziaugiuosi, kad turime Sabaliauskaite. Nu grazi ir sodri kalba, o jau istoriniu dalyku, kiek praturtina ne sausais faktais, o menotyra (tiesa ji ir yra menotyrininke). Zodziu, nors labai jau vidus mano priesinosi skaitymui apie mara, bet siandie vakare jauciu ir baigsiu ja skaityti bigsmile.gif

mano aukcionai visi baigiasi super grai, t.y. isirengku matyt labai gerus smuikus, nes as jau tik ziuriu pabaiga ir domiuosiu, uz kokia kaina kas nuraus, tai nuo 300-500 eur mano issirinkti smuikai nukeliauja doh.gif

O siaip visas su pirma saueta avasario diena.
Dukra is ryto atsikele, paziurejo pro langa ir pasake:
-Labai mandagu, kai pavasari sviecia saule biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien visai nemandagu, nes nėr jokios saulytės unsure.gif

Vakar ant smūgio suskaičiau Amélie Nothomb "Priešo kosmetiką" (rusiškai, nes lengvai radau). Du trečdaliai kraupūs ir įtraukiantys, bet trečiojo būč norėjus kitokio g.gif Tas "stulbinantis atradimas" man kažkoks jau klišinis pasirodė. Mintis įdomi, bet be jo man būtų buvę idomiau laukt ir sulaukt pabaigos, kurią buvo galima įdomiau apžaist blush2.gif

kokia tai čia man pabaigų nelemtis ar aš tiesiog kaprizinuosi g.gif biggrin.gif
Bet rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 kovo 2016 - 09:25