Matai, gera skoni turi, as Hari perskaiciau, kad suprasciau, kodel vaikai ji skaito...supratau, kam reikia reklamos tipo teksto, t.y. greitai besikeiciancio, su intriga, spalvingo,ne super supanioto, tai tinka. Tiesa tos velesnes knygos jau ne tik isstorejo, bet ir kazkaip jau ne vaikiskai ten su tom mirtim, blogiu ir t.t. man jau kaip suaugusiai irgi nebuvo labai ksanu, nors vis dar idomu, kaip pasibaigs ta geroji pabaiga
Nu ka...gimtadienio proga gavau dovanu muzikine knyga, Edmindas Gedgaudas "Ona Narbutiene Gyvenimo preliudai". Kadangi esu dainavusi jos dukros kuriniu, tai labai smalsu bus skaityti knyga. Mane ima persekioti pusiau dokumentines, dienorastines knygos siais metais
Gal kas turit po ranka Karalienės serijos pavadinimus iš eilės. Knisau senus užrašus, bet neradau, o reikia. Pasirodo, dar ne visi ją perskaitė ir tik dabar atrado.
Tik grįžau iš Knygų mugės. Prisišlaistėm iki soties, o iki muzikos salės taip ir nenuėjau, nors planavau. Pirkau atvirukų spalvinimui ir kalendorių su Klimtu, ir dar S. Ach kelis skirtukus dovanų. O knygų kaip visada- nepirkau.
Radau savo seriją. Bet kas toks protingas ir sugalvojo visas tas serijas sudėti vienon vieton, kad nereiktų vis tą patį atsakinėt? Čia tam geram žmogui - . Stebuklinga vieta , jei kam prireiks.
Tik grįžau iš Knygų mugės. Prisišlaistėm iki soties, o iki muzikos salės taip ir nenuėjau, nors planavau. Pirkau atvirukų spalvinimui ir kalendorių su Klimtu, ir dar S. Ach kelis skirtukus dovanų. O knygų kaip visada- nepirkau.
Radau savo seriją. Bet kas toks protingas ir sugalvojo visas tas serijas sudėti vienon vieton, kad nereiktų vis tą patį atsakinėt? Čia tam geram žmogui - . Stebuklinga vieta , jei kam prireiks.
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 15:29)
Bet sutik, kad berniukams idomia tema reta knygu, daugiau mergaiciu yra, taigi koks Haris Poteris, Emilis is Lionebergos, Sojeris, na dar Princas ir elgeta...o siaip nelabai yra pasakiniu reikalu berniukams
maniškiui dar labai patiko A. Lindgren Padaužų kaimo vaikai ir visos trys knygos apie Seklį Kalį Ir dar E. Blyton Stebuklingas tolumų medis bei vėliau Šauniojo penketo serija
O, as ryt einu. Deja, mane domina jau knygos is kitu seriju, Butent Baltosios karalienes motinos istorija "Lady of Rivers", paskui ir Baltoji princese, po Baltosio karalienes...ale gal kazkaip gausiu jas bibliotekoje
Saintlina, o Keningsbruko gatve skaite? irgi smagi ir sekliu tema
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 19:57)
nea. Ir aš neskaičiau. Ir net negirdėjau, tiesą sakant
https://www.knygos.l...tve-ir-as-1987/
dar cia
http://www.manoknyga...ml#.Vs9RYbJ9670
Netikiu, kad neskaitei Emilis ir sekliai ar Kestnerio "Dvynukes"
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 21:10)
Netikiu, kad neskaitei Emilis ir sekliai ar Kestnerio "Dvynukes"
nea, neskaičiau Bent jau neatgaminu, kad būčiau skaičius.
Nu Emilis ir sekliai, labai rekomenduoju
Kestneris vis delto Aderseno premijos laureatas Mazasis Nobelis
Cia el. knyga tik jauciu pirkti reikia
http://el-knygos.eu/...ir-sekliai.html
Cia el. knyga tik jauciu pirkti reikia
http://el-knygos.eu/...ir-sekliai.html
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 21:13)
Nu Emilis ir sekliai, labai rekomenduoju
reiks prie progos susipažinti, kad jau vertas dėmesio
Cia mano pazintis su detektyvu buvo, mamos lovoje vakare pries miega skaite mama:wub:
QUOTE(Kliamka @ 2016 02 25, 00:10)
Merginos, aš čia ne visai į temą, užmačiau, kad skundžiatės nerandą kur knygas padėti. Galiu duoti patarimą jas padovanoti, pvz., senelių namams. Ten dažnas dar labai mėgsta paskaitinėti, tik kad biblioteka ne didžiai plati.
gera mintis, ten gal kaip tik seniau leistos knygos tiks, senukams jaunystės laikus primins.
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 10:58)
Kapitono Granto vakai buvo idomu, nes geografjos mokytoja liepe skaityti ir tyrineti tas salis, per kurias keliauja buvo idomiausi geografijiai atradimai, o paskui dar filmas
šauniai mokytoja sugalvojo, taip žymiai įdomiau skaityti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 02 25, 15:56)
Iš savo berniuko ką pastebėjau - smagiai klausė (taip, neskaitė) Tomą Sojerį, Vaikų karą, Žydruosius jungas (aš tuo metu už kampo kikenau dėl pavadinimo), bet ir Anę iš Žaliųjų mansardų, ypač užkniso su Heide - jau mintinai mokėjau (o kur man dėtis, neklausyti?),
o kokia kalba klausė? lietuviškai? pirkot/skolinotės/parsisiuntėt iš kur nors?
QUOTE(giluze @ 2016 02 25, 19:27)
ooo, kaip tik norėjau klausti, kas jau apsilankėte ir kokie įspūdžiai iš mugės.
Manęs šis malonumas dar laukia.