Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

Matai, gera skoni turi, as Hari perskaiciau, kad suprasciau, kodel vaikai ji skaito...supratau, kam reikia reklamos tipo teksto, t.y. greitai besikeiciancio, su intriga, spalvingo,ne super supanioto, tai tinka. Tiesa tos velesnes knygos jau ne tik isstorejo, bet ir kazkaip jau ne vaikiskai ten su tom mirtim, blogiu ir t.t. man jau kaip suaugusiai irgi nebuvo labai ksanu, nors vis dar idomu, kaip pasibaigs ta geroji pabaiga
Atsakyti
Nu ka...gimtadienio proga gavau dovanu muzikine knyga, Edmindas Gedgaudas "Ona Narbutiene Gyvenimo preliudai". Kadangi esu dainavusi jos dukros kuriniu, tai labai smalsu bus skaityti knyga. Mane ima persekioti pusiau dokumentines, dienorastines knygos siais metais biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit po ranka Karalienės serijos pavadinimus iš eilės. Knisau senus užrašus, bet neradau, o reikia. Pasirodo, dar ne visi ją perskaitė ir tik dabar atrado. ax.gif
Tik grįžau iš Knygų mugės. rolleyes.gif Prisišlaistėm iki soties, o iki muzikos salės taip ir nenuėjau, nors planavau. Pirkau atvirukų spalvinimui ir kalendorių su Klimtu, ir dar S. Ach kelis skirtukus dovanų. O knygų kaip visada- nepirkau. lotuliukas.gif
Radau savo seriją. Bet kas toks protingas ir sugalvojo visas tas serijas sudėti vienon vieton, kad nereiktų vis tą patį atsakinėt? Čia tam geram žmogui - 4u.gif . Stebuklinga vieta , jei kam prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 25 vasario 2016 - 19:39
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 15:29)
Bet sutik, kad berniukams idomia tema reta knygu, daugiau mergaiciu yra, taigi koks Haris Poteris, Emilis is Lionebergos, Sojeris, na dar Princas ir elgeta...o siaip nelabai yra pasakiniu reikalu berniukams

maniškiui dar labai patiko A. Lindgren Padaužų kaimo vaikai ir visos trys knygos apie Seklį Kalį smile.gif Ir dar E. Blyton Stebuklingas tolumų medis bei vėliau Šauniojo penketo serija smile.gif
Atsakyti
O, as ryt einu. Deja, mane domina jau knygos is kitu seriju, Butent Baltosios karalienes motinos istorija "Lady of Rivers", paskui ir Baltoji princese, po Baltosio karalienes...ale gal kazkaip gausiu jas bibliotekoje unsure.gif

Saintlina, o Keningsbruko gatve skaite? irgi smagi ir sekliu tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 25 vasario 2016 - 19:58
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 19:57)
Saintlina, o Keningsbruko gatve skaite? irgi smagi ir sekliu tema 4u.gif

nea. Ir aš neskaičiau. Ir net negirdėjau, tiesą sakant blink.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
https://www.knygos.l...tve-ir-as-1987/
dar cia
http://www.manoknyga...ml#.Vs9RYbJ9670
Netikiu, kad neskaitei Emilis ir sekliai ar Kestnerio "Dvynukes" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 21:10)
Netikiu, kad neskaitei Emilis ir sekliai ar Kestnerio "Dvynukes" 4u.gif

nea, neskaičiau smile.gif Bent jau neatgaminu, kad būčiau skaičius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 vasario 2016 - 21:16
Nu Emilis ir sekliai, labai rekomenduoju 4u.gif
Kestneris vis delto Aderseno premijos laureatas 4u.gif Mazasis Nobelis

Cia el. knyga tik jauciu pirkti reikia unsure.gif
http://el-knygos.eu/...ir-sekliai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 25 vasario 2016 - 21:14
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 21:13)
Nu Emilis ir sekliai, labai rekomenduoju 4u.gif
Kestneris vis delto Aderseno premijos laureatas 4u.gif Mazasis Nobelis

reiks prie progos susipažinti, kad jau vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
Cia mano pazintis su detektyvu buvo, mamos lovoje vakare pries miega skaite mama:wub:
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2016 02 25, 00:10)
Merginos, aš čia ne visai į temą, užmačiau, kad skundžiatės nerandą kur knygas padėti. Galiu duoti patarimą jas padovanoti, pvz., senelių namams. Ten dažnas dar labai mėgsta paskaitinėti, tik kad biblioteka ne didžiai plati.

gera mintis, ten gal kaip tik seniau leistos knygos tiks, senukams jaunystės laikus primins.

QUOTE(Alchemie @ 2016 02 25, 10:58)
Kapitono Granto vakai buvo idomu, nes geografjos mokytoja liepe skaityti ir tyrineti tas salis, per kurias keliauja thumbup.gif buvo idomiausi geografijiai atradimai, o paskui dar filmas

šauniai mokytoja sugalvojo, taip žymiai įdomiau skaityti thumbup.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 02 25, 15:56)
Iš savo berniuko ką pastebėjau - smagiai klausė (taip, neskaitė) Tomą Sojerį, Vaikų karą, Žydruosius jungas (aš tuo metu už kampo kikenau dėl pavadinimo), bet ir Anę iš Žaliųjų mansardų, ypač užkniso su Heide - jau mintinai mokėjau (o kur man dėtis, neklausyti?),

o kokia kalba klausė? lietuviškai? pirkot/skolinotės/parsisiuntėt iš kur nors?

QUOTE(giluze @ 2016 02 25, 19:27)
  Tik grįžau iš Knygų mugės.  rolleyes.gif  Prisišlaistėm iki soties,  o iki muzikos salės taip ir nenuėjau, nors planavau. Pirkau atvirukų spalvinimui ir kalendorių su Klimtu, ir dar S. Ach kelis skirtukus dovanų. O knygų kaip visada- nepirkau.  lotuliukas.gif

ooo, kaip tik norėjau klausti, kas jau apsilankėte ir kokie įspūdžiai iš mugės.
Manęs šis malonumas dar laukia.
Atsakyti