Pirmiausia prisiduodu. ką tik perskaičiau Patrick Rothfuss "Išminčiaus baimė" 2 diena. 2 dalis - gėris, seniai jau ją norėjau perskaityti. Širdelei buvo smagu
O vakarui ką nors iš detektyvų čiupsiu, po šeštadieninės kelionės į biblioteką, turiu ir Tess Gerritsen, ir Jo Nesbo ir Frostą Ir Sostų karų Šokis su drakonais 2. Po puotos
O dabar galiu iškilmingai skelbti, kad susitinkame šį kartą Jeruzalėje, Čili picerijoje. Sausio 25 d., pirmadienį. 18 valandą
QUOTE(saintlina @ 2016 01 14, 12:06)
O aš bandysiu prisitaikyt.
Oi, labai tikiuosi, kad pavyks prisitaikyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 14, 23:19)
Nuo stoties i 1G autobusa sesk Stotis- Santariskes. Islipti tau kalvariju stoteleje, pro langa matysi Kalvariju baznycia
Cili picerija bus kitapus gatves prie RIMI parduotuves puikiai matysis
http://stops.lt/viln...1g/a-b/2113/map
Cili picerija bus kitapus gatves prie RIMI parduotuves puikiai matysis
http://stops.lt/viln...1g/a-b/2113/map
Puikiai paaiškinai
QUOTE(zis @ 2016 01 14, 23:33)
Tinkamės. Aš ko gero vėluosiu. Nuo Kirtimų iki Jeruzalės... gabaliukas kelio
QUOTE(pupik @ 2016 01 15, 12:53)
Papildyta:
Jūsų susirašinėjimai kelia daug minčių, tai dar paklausiu.
Ne viena palankai vertinate Stepanovos "Lazario moterys".
Gundausi.
Gal galėtumėte pakomentuoti kiek plačiau: dėl ko verta skaityti?
Jūsų susirašinėjimai kelia daug minčių, tai dar paklausiu.
Ne viena palankai vertinate Stepanovos "Lazario moterys".
Gundausi.
Gal galėtumėte pakomentuoti kiek plačiau: dėl ko verta skaityti?
Kaip tu čia laiku paklausei Stepanovos "Lazario moterys" buvo mano 2015 metų pažadas. Deja, įvykdytas tik 2016-aisiais, bet įvykdytas. Taigi, jau susikaupiau ir žadėtas atsiliepimas.
Marina Stepanova "Lazario moterys" - patiko man, tik... tai ne ta knyga, kurią gali priešokiais skaityti, kaip aš kartais darau, kurią gali skaityti važiuodama autobuse, nes na tikrai nepaleidžia, negali atsitraukti. Šeimos saga. Meilė. Neapykanta. Genialumas. Aistra. Suluošinti likimai. Tiesiog negali atsitraukti. Tai kartu ir Rusijos istorija, jos dūšia. Rekomenduoju perskaityti