Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 94 laida

QUOTE(Alchemie @ 2016 01 28, 14:17)
beveik oksimoronas, atpalaiduoja, nes reik susikaupti biggrin.gif

būtent biggrin.gif
o mane būtent tai ir atpalaiduoja, ką reikia daryti ypač susikaupus. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, uzuojauta visom. Visas zaizdas gydo laikas, taip pat ir netektis. Taigi... lauksiu.
Klausyt galiu cia jusu uzrodytas muzikas, bet svietimosi tikslais. Atsipalaidavimui, negalvojimui, nemastymui man labai gula i dusia fleita ir saksofonas. nereikia zodziu. tie instrumentsi kalba patys.
Atsakyti
Beje, labai idomu.
Vakar buvo Mozarto ir Verdzio gimtadieniais.
Vietoj trumpos audio-muzikinės knygos

http://www.lrt.lt/me...016_01_27_12_10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 28 sausio 2016 - 20:53
QUOTE(Akmenskeltė @ 2016 01 28, 07:20)
Tu, man rodos, minėjai naują Kalinauskaitės knygą. Nieko nebuvau jos skaičiusi, pasiėmiau iš bibliotekos "Skresvėjų namus", pabandžiau skaityti, bet, matyt, man per daug to literatūriškumo, per klampu, gal šiuo metu, o gal apskritai blush2.gif Reikės pabandyti sugrįžti vėliau prie jos knygos.

Naujausios dar neskaičiau.
Bet "Niekada nežinai" man nepasirodė klampi, siūlau pabandyti šitą mirksiukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2016 01 28, 11:31)
Beje, va tema galetu buti, kiek knygose yra mitu ir stereotipu apie tam tikras salis ir ju pliecius ir kiek autorius juos minedamas "paruosia namu darbus"

Jei apie Lietuvos vaizdavimą, tai Franzen "Pataisos" pirmiausia ateina į galvą - knyga pasirodė 2001 metais, o Lietuvoje, pasak rašytojo, ir elektros trūksta, ir arkliena valgoma rolleyes.gif
Atsakyti
Tai norvegai labai arkliena valgo, jau kiek amziu, bet kazkodel labai pazangus tipo biggrin.gif nu bent jau ne zmones, kaip Hanibalo Lesterio :pradzia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau net istoriją apie vieną delegaciją, kuri turėjo atvykti į LT, šiai jau būnant ES valstybe nare. Klausimų sąrašas buvo pribloškiantis: ar LT valgoma naudojantis stalo įrankiais? Ar LT yra elektra? ir pan. Taip turbūt ir norėtųsi atsakyt "mes ką tik išlipom iš medžių ir įstojom į ES" biggrin.gif
Atsakyti
O sededami medziuose pakelem BVP ir visokias normas, kuriu reikalauja ES is nariu kandidaciu biggrin.gif
Pries 15 metu mokyklos mainesi mokiniais, tai is Danijos mokinukai atvaziavo su miegmaisiais (nes galvojo, kad nebus kur miegoti doh.gif ) atveze dovanu trintuku ir eme aiskinti, kaip jais naudotis doh.gif na vaikai, kaip ir paaiskino, kad trintukus mes turim ir zinom, kaip naudoti, geriausia buvo, kad kai mokiniu-mokytoju delegacija nuvede i Operhausa ir ten soko E. Spokaite, mokytojai pasake: jie ir kultura turi blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tai kad miestuose ta kultūra ir aukštesnis gyvenimo lygis, o kaimuose kas dedasi.. ne visur netgi ir ta elektra yra. Nereik nė užsieniečio, pačiam kai kada plaukai šiaušiasi pamačius.
Atsakyti
Va radau, savo vaikystes pasakas Pasaulio pasaku serija "Auksinis kalnas" rusu pasakos 1976 Vaga, Kaip Ilja susipyko su kunigaiksciu Valdmiru

"-Po visa Lietuva issibasciau, visas Ordas apkeliavau, tik vienam Kijeve seniai besu buvęs." biggrin.gif
(Cia, kad pasaku magistres varda pateisinciau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 29, 11:17)
Va radau, savo vaikystes pasakas Pasaulio pasaku serija "Auksinis kalnas"

ale matai, tiek knygų iš tos serijos turėjau, o šitos ne smile.gif
Atsakyti
Nori paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 29, 15:15)
Nori paskaityti biggrin.gif

ai, gal tiek to lotuliukas.gif
Atsakyti