Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 16, 20:23)
Bet tu darai labai drastišku būdu. Nemanai?
BARBAŠKE, gražu  bigsmile.gif

Manau, bet negaliu prisiverst doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras,Barbaske labai grazu wub.gif
Buvom nuvare i Pasvali i pirtis ir baseina,taip fainiai pasibuvom thumbup.gif

Daba toks geras nuovargis,va jau sedziu lovoj su kompu,bet jauciu tuoj eisiu ilsetis.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 01 16, 19:02)
Labas vakaras,Barbaske labai grazu wub.gif
Buvom nuvare i Pasvali i pirtis ir baseina,taip fainiai pasibuvom thumbup.gif

Daba toks geras nuovargis,va jau sedziu lovoj su kompu,bet jauciu tuoj eisiu ilsetis.

Ačiū 4u.gif
Mes ryt planuojam į baseiną bigsmile.gif Tiksliau vyras su dukra nori,o aš nelabai noriu rengtis maudimuką biggrin.gif

Lovoj ir aš drinks_cheers.gif Su šampanu pagardintu konservuotu ananasu biggrin.gif euroviziją žiūriu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Barbaske, labai grazus plaukuciai wub.gif
Ir man panasiai reikia nusikirpti, nes jau galai visai negrazus, nusauseje... kiek as prasau, kad priekyje paliktu ilgesnius plaukus, nedrista kirpejos doh.gif

Siandien ne kokia diena, neissimiegojau ir as ax.gif Niekur net nebuvau islindusi, tik suniuka pavedzioti. Meniu irgi neaiskus blush2.gif kai nera jegu, tai valgau visokias nesamones, kad stipriau butu smile.gif
Atsakyti
Barbaske plaukuosena tobula!!!
pasizmonejom, prisijuokem, fainai:)
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 16, 21:05)
Ačiū  4u.gif
Mes ryt planuojam į baseiną  bigsmile.gif  Tiksliau vyras su dukra nori,o aš nelabai  noriu rengtis maudimuką  biggrin.gif

Lovoj ir aš  drinks_cheers.gif  Su šampanu pagardintu konservuotu  ananasu  biggrin.gif  euroviziją žiūriu  bigsmile.gif

As irgi nenorejau issirengti,o dar buvom su draugais,tai drauge kaip sakaliukas.Nu bet yra kaip yra,pasibuvau fainiai.Man patinka pirtys,oda paskui tokia svelni buna,slakai,poros issivalo thumbup.gif
Tik tas chloruoto vandens kvapas man brr.

Sugedo skalbenke doh.gif

Kas del plauku,tai labai noreciau kazkaip kitaip nusikirpti,bet nemoku tvarkytis plauku,noreciau lengvai sutvarkomos sukuosenos.
Atsakyti
Barbaske nerealiai
as irgi taip noriu, pas mane kare bet ilgesnis, su mazesniu perejimu ir vieno ikgio abiejuose sonuose, gal reik prasyt asimetrijos

Visa vakara treniravausi makijaza ir sukuosena vakareliui biggrin.gif
mb rezultata ivertino teigiamai, o va kaire akis- -neigiamai, asarot pradejo..nu ka su tom jautruolem daryt, nubegs gi viskas jei uzeis asarojimas
Atsakyti
Sveikos,

Angeliux, uzjauciu del vandens 4u.gif
Grazi sukuosena, Barbaske drinks_cheers.gif
As tai kol svorio nenumesiu, neturiu didelio noro keistis doh.gif kai su pilvu vaiksciojau, svajojau kaip po visko gerai apsipirksiu drabuziais, palta toki faina nuziurejus buvau, tai matyt kitamet teks is naujo nuziurinet, nes kol kas svajone bent i kokius savo senus drabuzius itilpt unsure.gif

Meniu:
Pusryciai - gabalas zele su avietem ir melynem
priespieciai - keli gabaleliai pelesinio surio, nemzai gabaleliu obuoliu surio
pietus - cenakai (vistiena, bulves, morkos, prieskoniai)
vakariene - nedidele lekste makaronu su desrelemis ir suriu
tarpuose buvo 3 obuoliai, stikline obuoliu sulciu, puodelis arbatos su 1,5 saukstelio avieciu uogienes, dar keli gabaleliai obuoliu surio, keli saukstai saldytu braskiu.
Nelabai koks tas meniu siandien, ir vistiek alkna kazkaip jauciuosi...
Atsakyti
Mano meniu nesamoningas maistas diena ir jokios vakarienes
nesugebejau isalkt po pietu velyvu

Pusryciai 2 riekutes skrudintos toste apteptos siek tiek sviesto ir figu dzemu..beje labai skanus saldus ir be jokio pridetinio cukraus, saldumas nuo vynuogiu ir datuliu koncentrato, kava be nieko
priespieciai 200 gr.pomelo, juoda arbata be cukraus
pietus-vakariene , nes buvo velokai- keptos bulves, 2 jautienos ir kiaulienos farso kotletukai, raugintas agurkas, balto alaus skardine
Atsakyti
Labas rytas :-) pas mus taip graziai sninga....einu kavos gert ir ko nors pusryciams ieskot
Atsakyti
Sveikos, aš pasibaisėjau vakar savo apetitu...suvalgiau pusė sloiko marinuotų pomidorų, na tokie skanūs buvo, vyro tetos gaminti smile.gif o apie kitą maista patylėsiu geriau blush2.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 16, 20:51)
Vienam šone ilgesni,kitam trumpesni plaukai smile.gif

labai labai gražu, ir spalva ir kirpimas wub.gif aš visada kare šukuosenos norėjau bet manau su mano aukštu ūgiu nelabai gerai atrodyčiau o ir plaukai garbanojasi tai tiesint visada reikėtų
Atsakyti
Labas dienas,

Savaitgalis su tvarkingu meniu. Vakar tik vyno su suriu, bei saldainiu sau leidau, bet nebuvo vakarienes.
Mesiu saldainius, nes atsiranda alergija.

Barbaske, labai grazu. Kaip sveikai blizga plaukai. Pavydu blush2.gif

Atsakyti