Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Rasapo @ 2016 01 15, 20:48)
Barbaske, as irgi siuruoju po plauku puslapius, ieskodama TO kirpimo, bet jauciu, lauksiu pavasario

Na aš taip ilgai neišlauksiu schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(ausrine261 @ 2016 01 16, 05:12)
Aš prieš šventes pakeičiau šukuosena  buvo ilgi nusikirpau kare. Aplinkinių reakcija buvo blink.gif nes niekada tokių trumpų neturėjau, bet esu labai patenkinta ir tvarkymas paprastas.

Tvarkymas paprastas,jei plaukai tiesūs biggrin.gif Pas mane tai jau vėl sukasi,kas kart tiesinu tiesintuvu,vasario pradžioj išsitiesinsiu smile.gif Turbūt ir aš kare kirpsiu drinks_cheers.gif

Labas rytas smile.gif

Angeliux doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 16 sausio 2016 - 11:47
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:42)
4u.gif  4u.gif na db svarbu susitvarkyt iki vaikiuko

tai jau kt savaite musu vonia bus baigta, bet ir ana puse noretu tvarkinga turet, nes nuomininkai atsikrausto vasario 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 16, 11:50)
tai jau kt savaite musu vonia bus baigta, bet ir ana puse noretu tvarkinga turet, nes nuomininkai atsikrausto vasario 1  biggrin.gif

susitvarkysit, nesiparink tik, megaukis paskutinem nestumo dienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:51)
susitvarkysit, nesiparink tik, megaukis paskutinem nestumo dienom  4u.gif

but gerai, bet sunkiai iseina unsure.gif einu ryt i Kaledini baliu buvusiam darbe biggrin.gif pries tai sutariau su drauge, kelias foto padarys bigsmile.gif thumbup.gif

su MB susilazinom, kad jis iki 12 val pajungs vandeni, paziuresim, dar valanda turi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 16, 11:53)
but gerai, bet sunkiai iseina  unsure.gif  einu ryt i Kaledini baliu buvusiam darbe  biggrin.gif  pries tai sutariau su drauge, kelias foto padarys  bigsmile.gif  thumbup.gif

su MB susilazinom, kad jis iki 12 val pajungs vandeni, paziuresim, dar valanda turi  cool.gif

oo, lauksim rezultato bigsmile.gif thumbup.gif

lotuliukas.gif is ko lazinotes ?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:57)
oo, lauksim rezultato  bigsmile.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif is ko lazinotes ?

is masazo biggrin.gif manau, kad nugaletojas aiskus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 16, 10:46)
Na aš taip ilgai neišlauksiu  schmoll.gif  biggrin.gif

as juos dar gydau po sviesinimo, tai turiu laiko, nors kantrybe sneka, butu paprasciau nukirpt viska doh.gif bet dabar dar salta.. o noriu vel labai trumpai biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pas mus kaledinis vakarelis penktadieni bus
Mafijos tema
nusipirkau vakar pirstinaites ir i plaukus tokia skrybeliuke o suknele nusprendziau is spintos istraukt, turiu tokia nerta gelsva su daug kvarbatkiuku ir israitymu, pasimatavau mb sake labai tinka,
dar zieda dideli blizganti radau dezutej irgi geltonu atspalviu, pats tas ant juodu tinkliniu pirstinaiciu smile.gif
nu ir kolege dar kaili ant kaklo pazadejo
Betruksta tinkliniu kojiniu biggrin.gif
Atsakyti
Labuka

Tylu siandien. Vakar pabaigiau ziuret "Pasverti ir laimingi". Ot zmones pasieke stulbinamu rezultatu. O as keliu kg negaliu numest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 16, 16:51)
Labuka

Tylu siandien. Vakar pabaigiau ziuret "Pasverti ir laimingi". Ot zmones pasieke stulbinamu rezultatu. O as keliu kg negaliu numest doh.gif

Nu tai kartais atrodo desimtis kilogramu lengviau numest nei tuos kelis paskutinius
ypac jei jie ne virsvorio o normalaus svorio ribose biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau rasau meniu :
Pusryciai jogurtas 125gr
Priespieciai 2 kiausiniai su naturaliu jogurtu
pietūs Cezario salotos
Pavakariai 3 mazi obuoliai
Vakarienė 180gr liesos varskes su šaukštu slyvų uogienės
Vanduo 2ltr
Atsakyti
Kas man šiandien darosi? g.gif Tiesiog alpstu kaip miego noriu biggrin.gif Akys limpa doh.gif
Nukirpo gražiai bigsmile.gif Nusprendžiau kirpčiukų neliest,augint.Būsiu su gražiais antakiais,galėsiu juos rodyt,o ir vėl pasikeitusi būsiu bigsmile.gif
Atsakyti