Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Frofe, 1 dalis Pribuvejos laisva, jau pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 15, 23:21)
Frofe,  1 dalis Pribuvejos laisva, jau pas mane  4u.gif

kita savaite isleisiu mama namo jau, tai butinai paorganizuosim po bokaliuka alaus ir prasysiuos paskolint, labai daug kas giria, noreciau paskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 15, 23:24)
kita savaite isleisiu mama namo jau, tai butinai paorganizuosim po bokaliuka alaus ir prasysiuos paskolint, labai daug kas giria, noreciau paskaityt ax.gif

drinks_cheers.gif
Olindai irgi patiko, sake 3 vakarai ir - perskaityta. siandien 2 ir 3 daviau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 15 sausio 2016 - 23:28
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 15, 23:26)
drinks_cheers.gif
Olindai irgi patiko, sake 3 vakarai ir - perskaityta. siandien  2 ir 3 daviau  bigsmile.gif

jei patiks pirma, eisim dar alaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū, Spaliuke , už lentele. smile.gif O man gėda antra savaitė lentelė, o aš jau pliusa pridaviau. blush2.gif Itemta savaitė buvo tai šaldytuva dažnbai varsčiau.

Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 15, 22:32)
Ačiū  bigsmile.gif
Kad naujų foto neturiu,kasdien surišti plaukai  doh.gif  Jaučiu kare vėl kirpsiu  g.gif

Aš prieš šventes pakeičiau šukuosena buvo ilgi nusikirpau kare. Aplinkinių reakcija buvo blink.gif nes niekada tokių trumpų neturėjau, bet esu labai patenkinta ir tvarkymas paprastas.
Atsakyti
Labas rytas
Bandysiu šia savaite valgyt pagal delcia , tik pusrycius prisidesiu papildomai ankstyvus , nes keliuosi 5val. tai sunku buna istvert iki 10val. nes reik kazkaip pripratint skrandį vel tiek daug nevalgyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 16 sausio 2016 - 08:31
Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:15)

laba ryta 4u.gif

ar uzkurei pieno fabrikeli? bigsmile.gif

as vakar lb prastai jauciausi, os nd vel be salto vandens esam, nes ryte pabudus -33 buvo blink.gif doh.gif ilgai pasidziaugem...
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 16, 11:27)
laba ryta  4u.gif 

ar uzkurei pieno fabrikeli?  bigsmile.gif

as vakar lb prastai jauciausi, os nd vel be salto vandens esam, nes ryte pabudus -33 buvo  blink.gif  doh.gif  ilgai pasidziaugem...

schmoll.gif vel nakti vaikas vargo beveik 2 val ir vistiek teko misinio daduot, ryte taspats ... isbertas dar baisiai, zodziu turim galvos skausmu

kas nutiko ? 4u.gif o siaubas kaip salta blink.gif
Atsakyti
Labas rytas :-)
Grazi diena uz lango, reiks iseit i lauka su dukryte.
Isleidau vyra ir sunu su suniu i miska tai ta proga reik siek tiek apsitvarkyt
As irgi kita savaite dazysiu plaukus ir galiukus pakirpsiu
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:32)
schmoll.gif vel nakti vaikas vargo beveik 2 val ir vistiek teko misinio daduot, ryte taspats ... isbertas dar baisiai, zodziu turim galvos skausmu

kas nutiko ?  4u.gif o siaubas kaip salta  blink.gif

verysad.gif verysad.gif

uzsalo turbut... sake santechnikas, kad vienoj namo pusej blogai vamzdziai isvedzioti, surasys jis mums pirmadieni/antradieni isvada ir kreipsimes i pardaveja, kad suremontuotu arba atlygintu remonto kastus... turim mes busto pirkimo draudima nusipirke, ziuresim, ka galima padaryt unsure.gif bet taip nesinori tu rupesciu paskutinem nestuke.gif savaitem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 16, 11:38)
bet taip nesinori tu rupesciu paskutinem  nestuke.gif  savaitem  doh.gif

4u.gif 4u.gif na db svarbu susitvarkyt iki vaikiuko
Atsakyti