Frofe, 1 dalis Pribuvejos laisva, jau pas mane
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 15, 23:21)
Frofe, 1 dalis Pribuvejos laisva, jau pas mane
kita savaite isleisiu mama namo jau, tai butinai paorganizuosim po bokaliuka alaus ir prasysiuos paskolint, labai daug kas giria, noreciau paskaityt
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 15, 23:24)
kita savaite isleisiu mama namo jau, tai butinai paorganizuosim po bokaliuka alaus ir prasysiuos paskolint, labai daug kas giria, noreciau paskaityt
Olindai irgi patiko, sake 3 vakarai ir - perskaityta. siandien 2 ir 3 daviau
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 15, 23:26)
jei patiks pirma, eisim dar alaus
Labas rytas
Ačiū, Spaliuke , už lentele. O man gėda antra savaitė lentelė, o aš jau pliusa pridaviau. Itemta savaitė buvo tai šaldytuva dažnbai varsčiau.
Papildyta:
Aš prieš šventes pakeičiau šukuosena buvo ilgi nusikirpau kare. Aplinkinių reakcija buvo nes niekada tokių trumpų neturėjau, bet esu labai patenkinta ir tvarkymas paprastas.
Ačiū, Spaliuke , už lentele. O man gėda antra savaitė lentelė, o aš jau pliusa pridaviau. Itemta savaitė buvo tai šaldytuva dažnbai varsčiau.
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 15, 22:32)
Ačiū
Kad naujų foto neturiu,kasdien surišti plaukai Jaučiu kare vėl kirpsiu
Kad naujų foto neturiu,kasdien surišti plaukai Jaučiu kare vėl kirpsiu
Aš prieš šventes pakeičiau šukuosena buvo ilgi nusikirpau kare. Aplinkinių reakcija buvo nes niekada tokių trumpų neturėjau, bet esu labai patenkinta ir tvarkymas paprastas.
Labas rytas
Bandysiu šia savaite valgyt pagal delcia , tik pusrycius prisidesiu papildomai ankstyvus , nes keliuosi 5val. tai sunku buna istvert iki 10val. nes reik kazkaip pripratint skrandį vel tiek daug nevalgyt
Bandysiu šia savaite valgyt pagal delcia , tik pusrycius prisidesiu papildomai ankstyvus , nes keliuosi 5val. tai sunku buna istvert iki 10val. nes reik kazkaip pripratint skrandį vel tiek daug nevalgyt
Labas
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:15)
Labas
laba ryta
ar uzkurei pieno fabrikeli?
as vakar lb prastai jauciausi, os nd vel be salto vandens esam, nes ryte pabudus -33 buvo ilgai pasidziaugem...
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 16, 11:27)
laba ryta
as vakar lb prastai jauciausi, os nd vel be salto vandens esam, nes ryte pabudus -33 buvo ilgai pasidziaugem...
vel nakti vaikas vargo beveik 2 val ir vistiek teko misinio daduot, ryte taspats ... isbertas dar baisiai, zodziu turim galvos skausmu
kas nutiko ? o siaubas kaip salta
Labas rytas :-)
Grazi diena uz lango, reiks iseit i lauka su dukryte.
Isleidau vyra ir sunu su suniu i miska tai ta proga reik siek tiek apsitvarkyt
As irgi kita savaite dazysiu plaukus ir galiukus pakirpsiu
Grazi diena uz lango, reiks iseit i lauka su dukryte.
Isleidau vyra ir sunu su suniu i miska tai ta proga reik siek tiek apsitvarkyt
As irgi kita savaite dazysiu plaukus ir galiukus pakirpsiu
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 12:32)
vel nakti vaikas vargo beveik 2 val ir vistiek teko misinio daduot, ryte taspats ... isbertas dar baisiai, zodziu turim galvos skausmu
uzsalo turbut... sake santechnikas, kad vienoj namo pusej blogai vamzdziai isvedzioti, surasys jis mums pirmadieni/antradieni isvada ir kreipsimes i pardaveja, kad suremontuotu arba atlygintu remonto kastus... turim mes busto pirkimo draudima nusipirke, ziuresim, ka galima padaryt bet taip nesinori tu rupesciu paskutinem savaitem
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 16, 11:38)
bet taip nesinori tu rupesciu paskutinem savaitem
na db svarbu susitvarkyt iki vaikiuko