Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Sveikos 4u.gif
Vakar visa diena pravaiksciojau, paskui dar vakare zumboje buvau, visokie rokenrolai ir pan. doh.gif
Tai siandien truputi jauciasi raumenys. Reiktu dazniau pasportuoti, pabegioti, bet man dabar per salta ax.gif
Papietavau, tai nors truputi jegu atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 22, 13:29)
tai pas ja "paturbintas" delcios meniu buvo jei gersi pamenu biggrin.gif

retai paskaitau meniukus, nes greit valgyt pati uzsimanau blush2.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 01 22, 13:53)
Kam tiek daug pirkai?  biggrin.gif

tik tokia pakuote buvo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 22, 12:33)
Neatsakei į klausimą, vakar uždaviau rolleyes.gif

i kuri? ugi pasake, apie hormonus irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 22, 12:33)
Neatsakei į klausimą, vakar uždaviau rolleyes.gif

I koki?
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 22, 13:25)
retai paskaitau meniukus, nes greit valgyt pati uzsimanau  blush2.gif
tik tokia pakuote buvo  biggrin.gif  blush2.gif

Tai kai grazius meniukus skaitai, gal kaip tik pavyzdingai valgyt norisi matant, kad kazkas tvarkingai valgo ax.gif
Aisku, nemazos pakuotes, neorientuotos i besikudinancius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 22, 14:47)
Tai kai grazius meniukus skaitai, gal kaip tik pavyzdingai valgyt norisi matant, kad kazkas tvarkingai valgo  ax.gif
Aisku, nemazos pakuotes, neorientuotos i besikudinancius  blush2.gif

ai dar 5-6 sav sau leisiu, ka noriu, bet su saiku, o paskui jau ribosiu, jei pavyks ax.gif
ne ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 22, 13:48)
ai dar 5-6 sav sau leisiu, ka noriu, bet su saiku, o paskui jau ribosiu, jei pavyks  ax.gif
ne ne  biggrin.gif

Jei noresi, tai ir pavyks 4u.gif
As irgi sau leidau, rodos su saiku, dabar jau kitaip mastau - jei bus netycia dar vienas nestuke.gif , tai jau tikrai neleisiu sau tiek svorio priaugt biggrin.gif Nors kas ten zino, kaip ten realiai butu, tikiuos jau neteks suzinot blush2.gif
Atsakyti
Labas. -0.9 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 22, 10:16)
Labas. 70 kg...siaubas

Nevaryk biggrin.gif Koks tavo ūgis? g.gif

Gal ir man lašekai nuo kojų krenta ? g.gif kokias 8 val per dieną ant kojų,lakstau kaip pasiutus biggrin.gif
Bandysiu savaitgalį susilaikyt nuo užkandžių,ne už kalnų jau ir vasara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 22, 15:28)

Gal ir man lašekai nuo kojų krenta ?  g.gif  kokias 8 val per dieną ant kojų,lakstau kaip pasiutus  biggrin.gif 
Bandysiu savaitgalį susilaikyt nuo užkandžių,ne už kalnų jau ir vasara  ax.gif

Aisku krenta 4u.gif Apsipratai su tempu ir naktiniu kelimusi?

Laba diena,pasidariau mamograma,atsakimai kita savaite,ziuresik ka sakys.Pasikeite mano vidaus daktare,tai labai patiko,jauna,matosi kad domisi viskuo,labai nuodugniai apziurejo mane,gera ispudi paliko,naujo poziurio ipus i poliklinika smile.gif
Ai liepe daryt pratimus ant kilimelio,dave knygute su pratimais,nes sake kad viena puse raumenu labai isitempus,tai dar magni liepe pagert.

Darysiu tuoj susi,kai ryziai prauas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 22, 15:28)
ne už kalnų jau ir vasara  ax.gif

wub.gif kaip laukiu
varysim i lauka, nedaug salcio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 22 sausio 2016 - 15:40
QUOTE(garbane @ 2016 01 22, 13:36)
Aisku krenta 4u.gif Apsipratai su tempu ir naktiniu kelimusi?

Laba diena,pasidariau mamograma,atsakimai kita savaite,ziuresik ka sakys.Pasikeite mano vidaus daktare,tai labai patiko,jauna,matosi kad domisi viskuo,labai nuodugniai apziurejo mane,gera ispudi paliko,naujo poziurio ipus i poliklinika smile.gif
Ai liepe daryt pratimus ant kilimelio,dave knygute su pratimais,nes sake kad viena puse raumenu labai isitempus,tai dar magni liepe pagert.

Darysiu tuoj susi,kai ryziai prauas wub.gif

Link savaitės pabaigos sunkiau keliuosi,tiksliau drebu nubudusi smile.gif Tempo man ir pradžiai netrūko,yra ir lėtesnių (dirba daug ilgiau) smile.gif Penktadieniais gaunu atsiliepimus ax.gif thumbup.gif Galėsiu atsipust po pusmečio doh.gif lotuliukas.gif Tik tada gaunu (arba ne) kontraktą normalų.

Va ir man reik magnį gert,vis pamirštu doh.gif iki kol mėšlungis sutraukia.

Mm,kaip gardu bigsmile.gif produktus turiu,bet noro gamint nėra smile.gif
Atsakyti