Sveikos
Vakar visa diena pravaiksciojau, paskui dar vakare zumboje buvau, visokie rokenrolai ir pan.
Tai siandien truputi jauciasi raumenys. Reiktu dazniau pasportuoti, pabegioti, bet man dabar per salta
Papietavau, tai nors truputi jegu atsirado
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 22, 13:29)
tai pas ja "paturbintas" delcios meniu buvo jei gersi pamenu
retai paskaitau meniukus, nes greit valgyt pati uzsimanau
QUOTE(smile_at @ 2016 01 22, 13:53)
Kam tiek daug pirkai?
tik tokia pakuote buvo
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 22, 12:33)
Neatsakei į klausimą, vakar uždaviau
i kuri? ugi pasake, apie hormonus irgi
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 22, 13:25)
Tai kai grazius meniukus skaitai, gal kaip tik pavyzdingai valgyt norisi matant, kad kazkas tvarkingai valgo
Aisku, nemazos pakuotes, neorientuotos i besikudinancius
QUOTE(smile_at @ 2016 01 22, 14:47)
Tai kai grazius meniukus skaitai, gal kaip tik pavyzdingai valgyt norisi matant, kad kazkas tvarkingai valgo
ai dar 5-6 sav sau leisiu, ka noriu, bet su saiku, o paskui jau ribosiu, jei pavyks
ne ne
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 22, 13:48)
ai dar 5-6 sav sau leisiu, ka noriu, bet su saiku, o paskui jau ribosiu, jei pavyks
ne ne
ne ne
Jei noresi, tai ir pavyks
As irgi sau leidau, rodos su saiku, dabar jau kitaip mastau - jei bus netycia dar vienas , tai jau tikrai neleisiu sau tiek svorio priaugt Nors kas ten zino, kaip ten realiai butu, tikiuos jau neteks suzinot
Labas. -0.9
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 22, 10:16)
Labas. 70 kg...siaubas
Nevaryk Koks tavo ūgis?
Gal ir man lašekai nuo kojų krenta ? kokias 8 val per dieną ant kojų,lakstau kaip pasiutus
Bandysiu savaitgalį susilaikyt nuo užkandžių,ne už kalnų jau ir vasara
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 22, 15:28)
Gal ir man lašekai nuo kojų krenta ? kokias 8 val per dieną ant kojų,lakstau kaip pasiutus
Bandysiu savaitgalį susilaikyt nuo užkandžių,ne už kalnų jau ir vasara
Aisku krenta Apsipratai su tempu ir naktiniu kelimusi?
Laba diena,pasidariau mamograma,atsakimai kita savaite,ziuresik ka sakys.Pasikeite mano vidaus daktare,tai labai patiko,jauna,matosi kad domisi viskuo,labai nuodugniai apziurejo mane,gera ispudi paliko,naujo poziurio ipus i poliklinika
Ai liepe daryt pratimus ant kilimelio,dave knygute su pratimais,nes sake kad viena puse raumenu labai isitempus,tai dar magni liepe pagert.
Darysiu tuoj susi,kai ryziai prauas
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 22, 15:28)
ne už kalnų jau ir vasara
kaip laukiu
varysim i lauka, nedaug salcio
QUOTE(garbane @ 2016 01 22, 13:36)
Aisku krenta Apsipratai su tempu ir naktiniu kelimusi?
Laba diena,pasidariau mamograma,atsakimai kita savaite,ziuresik ka sakys.Pasikeite mano vidaus daktare,tai labai patiko,jauna,matosi kad domisi viskuo,labai nuodugniai apziurejo mane,gera ispudi paliko,naujo poziurio ipus i poliklinika
Ai liepe daryt pratimus ant kilimelio,dave knygute su pratimais,nes sake kad viena puse raumenu labai isitempus,tai dar magni liepe pagert.
Link savaitės pabaigos sunkiau keliuosi,tiksliau drebu nubudusi Tempo man ir pradžiai netrūko,yra ir lėtesnių (dirba daug ilgiau) Penktadieniais gaunu atsiliepimus Galėsiu atsipust po pusmečio Tik tada gaunu (arba ne) kontraktą normalų.
Va ir man reik magnį gert,vis pamirštu iki kol mėšlungis sutraukia.
Mm,kaip gardu produktus turiu,bet noro gamint nėra