Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 15:25)
Ramiai.kiekviena su savo nuomone
O jūs man pasakykit, veikla ta pati, maistas tas pats, kiekis ir,o vienas storas, kitas kūdas. Tai čia ne medžiagų apykaita, ne genetika? Tada kas?

Tai zinoma, daug ka lemia mityba, bet ne mazesni vaidmeni vaidina medziagu apykaita ir genetika. Kiekvienas organizmas yra unikumas. Visu organizmai i maista reguoja kitaip. Ir su metais medziagu apykaita leteja. Ir organizmas vieno linkes kaupti (lasinukus ant sonu, druskas ir pan.), o kito ne.

Kazkuri minejot apie uzketejusius vidurius- tai vienas is suletejusios mitybos priezastis. Suletejusi peristaltika, blogas vandens pasisavinimas, blogas toksinu salinimas is organizmo.

Prisidedu prie nuomones, kad mityba ir genetika turi itakos svorio metimui.
Atsakyti
Labas rytas,
Kokia mityba,toks ir zelultatas doh.gif 0
Prieš pat miegą plytą šokolado sukirtau ( pms) blush2.gif Valgau tikrai ne daug darbo dienom,tai tas svoris pakrenta,bet savaitgalį atsiimu doh.gif Reik kažkaip susistatyt viską į vietas ir baigt valgyt kas papuola.

Penktadienis sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
skaiciau puse nakties cool.gif
Atsakyti
mjooo. teks grįžt į "jokios vakarienės" rėžimą. Nes priaugau vėl 300 gr. doh.gif nu ok, galima laikyt kad rezultato jokio. Tik nervai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

Papusryciauju ir i darba.

Sia savaite -300 ir nuridentas savaitgalio pliusas smile.gif
Atsakyti
Aš savaitgalio pliuso neskaičiuoju net wink.gif ten kažkaip visada nukrenta be pastangų greit tik pradėjus valgyt įprastai. Bet supykau aš šią savaitę ir savaitgalį nebus jokios pasilepinimo dienos!
Atsakyti
Labas -0 kg doh.gif
Atsakyti
La 4u.gif
O aš džiaugiuosi savo rezultatais, per savaitę -1,5 kg. Aišku jie ir turėjo kristi, nes griežtai save paėmus buvau šią savaitę, jokių balių festivalių taip pat nebuvo, tai ir persivalgymo ne biggrin.gif
Norėčiau, kad taip kristų pastoviai, bet ties 63 kg pas mane visada sustoja doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vakarykscio meniu nerasysiu, nes maisto praktiskai nebuvo. Per darba doh.gif o po darbo nebenorejau privalgyti....

Nebelipu ant svarstykliu blush2.gif Tad svorio nezinau biggrin.gif

Sunflowers, patarimas susitvarkyk meniu ir svoris tikarai prades kristi, juo labiau, kad yra is ko.

O as tikiu, kad itakos svoriui turi viskas kartu ir genai, ir apykaita ir aisku mityba. Ji manyciau paskutinej vietoj. Ir aisku svarbiausia ne kiek tu suvalgai, o kokios kokybes tas maistas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Anginos dieta labai padėjo lotuliukas.gif turiu -1kg (59,2 kg).
Gerklę tebeskauda, sirgt negaliu.. dirbu už 3 (vadovė biuletenį - pavaduoju + kolegė arostogauja tenka pavaduot)... šlitinėju po darbą biggrin.gif Ačiū D. Rytoj savaitgalis thumbup.gif
Noriu kavos dar nespėjau išgert o 8:30 susirinkimas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 22, 09:23)

O as tikiu, kad itakos svoriui turi viskas kartu ir genai, ir apykaita ir aisku mityba. Ji manyciau paskutinej vietoj. Ir aisku svarbiausia ne kiek tu suvalgai, o kokios kokybes tas maistas.

Ir dar pridėčiau kad su mažais ir retais valgymais medžiagų apykaitos nepagreitinsi. Tobulas kunas knyga paskaitykit daug naudingų patarimų radau ir va nuridenau viską kas buvo užsilikę po nėštumo. Reikia dirbt su savo kūnų, ne badaut, ne drąstiškai kažką daryti, o palengva, mažais žingsneliais tikslo link thumbup.gif
Juk mes moterys viską galim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 01 22, 08:28)
Tobulas kunas knyga paskaitykit daug naudingų patarimų radau ir va nuridenau viską kas buvo užsilikę po nėštumo. Reikia dirbt su savo kūnų, ne badaut, ne drąstiškai kažką daryti, o palengva, mažais žingsneliais tikslo link thumbup.gif

Mano akimis niekine knyga blush2.gif perskaiciau ir nieko naujo nesuzinojau. Oi meluoju, tik tai, kad lanko sukimas jokios naudos neduoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **NoTa**: 22 sausio 2016 - 08:42
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 22, 08:23)
Labas rytas,

Vakarykscio meniu nerasysiu, nes maisto praktiskai nebuvo. Per darba doh.gif o po darbo nebenorejau privalgyti....

Nebelipu ant svarstykliu blush2.gif Tad svorio nezinau biggrin.gif

Sunflowers, patarimas susitvarkyk meniu ir svoris tikarai prades kristi, juo labiau, kad yra is ko.

Nemoku as su tuo meniu, vis atrodo kad ne ta valgau ir daug valgau doh.gif
Atsakyti