Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 21, 20:55)
Gal man galėtumėte atsiųsti Grėjų smile.gif? Aš galvojau, kad apie 50 atspalvių jūs čia: turiu visas 3 dalis, bet Grėjaus ne smile.gif
daliciukas@gmail.com

permeciau mirksiukas.gif

gal siandien tik paleido ta knyga pdf, kad jau visa interneta apskriejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 21, 20:08)
permeciau  mirksiukas.gif

gal siandien tik paleido ta knyga  pdf, kad jau visa interneta apskriejo  g.gif

Ačiū, gavau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 19:49)
biggrin.gif  thumbup.gif ryt pradedu

as siandien soliariume buvau, tai kol laukiau pradejau thumbup.gif atrodo jau pazistama knyga, zinai kas bus, bet tuo paciu ir naujos mintis , kitas poziuris i ta pacia situacija ax.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 21, 19:55)
Gal man galėtumėte atsiųsti Grėjų smile.gif? Aš galvojau, kad apie 50 atspalvių jūs čia: turiu visas 3 dalis, bet Grėjaus ne smile.gif
daliciukas@gmail.com

imeciau ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 21, 21:12)

teks dukart dabar jau skaityt hihihi.gif
Atsakyti
gerai, noriu ir aš jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 21, 20:12)
as siandien soliariume buvau, tai kol laukiau pradejau thumbup.gif  atrodo jau pazistama knyga, zinai kas bus, bet tuo paciu ir naujos mintis , kitas poziuris i ta pacia situacija ax.gif

as nupuciau dulkes nuo plansetes,kraunu db, kad maitindama galeciau skaityt:) noreciau i soliariuma, pilvo oda zymiai tamsesne liko,butu gerai sulygint:)8
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 21, 20:12)
as siandien soliariume buvau, tai kol laukiau pradejau thumbup.gif  atrodo jau pazistama knyga, zinai kas bus, bet tuo paciu ir naujos mintis , kitas poziuris i ta pacia situacija ax.gif

Ačiū ir tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 21, 20:16)
teks dukart dabar jau skaityt hihihi.gif

biggrin.gif

QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 20:17)
gerai, noriu ir aš jos  biggrin.gif

parasyk savo email man i a.z. mirksiukas.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 20:18)
as nupuciau dulkes nuo plansetes,kraunu db, kad maitindama galeciau skaityt:) noreciau i soliariuma, pilvo oda zymiai tamsesne liko,butu gerai sulygint:)8

gerai soliariumas, siandien vos neuzmigau bguledama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 21:18)

as sakiau kol nebaigsiu nestumo knygos, tol sitos nepradesiu, nes ir taip 8 eilej biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai bijau pradėt skaityt biggrin.gif o tai liksiu visai nemiegojusi. Gal savaitgalį,kai išsimiegosiu,susitvarkysiu,apsipirksiu,valgyt padarysiu...gal biggrin.gif
Atsakyti
Uu knygoa knygos
nu atspalviu neiveikiau, atsibodo, trecia dali pradejau
meniu
varskes apkepas, arbata
2 saldainiai is assorti rinkinio
Troskinys is vistienos file, saldytu darzoviu (brokoliai, kalafiorai, zali zirneliai, morkos), ryziu ir truputi grietines salotoms
kava late
kefyro didelis puodas, reik ryt plokscio pilvo biggrin.gif

Dilema sprendzij, rytoj pas mus vakarelis gangsteriu tema
buvau apsisprendus tokia nerta gelsva suknia ant juodo pagrindo vilktis, tada lape ant peciu juoda, skybelaite su plunksnom ir tiuliniu kaspinu i plaukus, trumpos pirstinaites...ir atradau spintoj prigludusia juodai baltai dryzuota suknele su tinkamu juodu svarkeliu
ir neapsisprendziu ka daryt, visi aksesuarai iskyrus kaili tinkami ir ten ir ten
mb, sako dryzuotoji tokia naglesne, buciau gaujos nare tokia, o su nertaja ir kailiu tokia madam daugiau g.gif , linkstu link dryzuotos, bet ir geltonos gaila..nesiuosi darban ir kolegiu klausiu jauciu, mb labiau dryzuota patinka

Dar beda ka su plaukais daryt...susisegt per trumpi, tiesus nedomu susisukt su tiesintuvu nemoku, garbanojimo znyples kazkur pameciau...su bigudukas neiseina graziai
Atsakyti
Labas wink.gif

As uzsikasus darbe ohmy.gif

Mano meniu

7.15 kava su pienu, 2 v.s. baltos misraines, 1 riekele cesnakinio batono, 1/2 nomedos saldainio
8.30 arbata, 1 pergales saldainis
12.10 kiaulienos kepsnys, 2 v.s. bulviu kose, 1 v.s kopustu ir 1 v.s. burokeliu salotu.
13.40 kava, 2 saldainiai
17.40 kava su pienu, 5 nedideli miltiniai blynau, 1 a.s obuoliu koses, 1 a.s grietines, 40 g taleriu

0.8 l vandens
Atsakyti