įdomi vėl jūsų diskusija
kiek ten įtakos turi genai, kiek medžiagų apykaita, o kiek mityba, bet faktas, kad koncentracijos stovykloj nei vieno storulio nebuvo...
Iš tos operos: vienas stambus žmogus guodėsi per balių, kad va kiek mažai jis valgo, o koks storas ir svoris jam nekrenta. Tai po kurio laiko šeimininkė neištvėrus pasakė, kaip mažai kaip nemažai, bet garnyrui tau 10 bulvių jau įdėjau. Taigi, gali atrodyt subjektyviai, kad valgai mažai, bet svoris nekrenta, bet pasigilinus, paskaičiavus, tai gaunas ne taip mažai.
Kiek esu stebėjus plonų ar storų žmonių, tai mano išvada artima spaliukes - nuo oro svoris neauga.
Faktas ir tai, kad su amžium lėtėja ta mūsų apykaita, ir norit išlaikyt gražią figūrą reikia daugiau pastangų. Kas galima aštuoniolikmetei, jau nerekomenduojama trisdešimtmetei
Turiu sese, liekna kaip dviratis (mano ūgio), valgo tik nesveika maistą: mėsainius macdonalde perka iš kart tris, dar šalia bulvyčių free didelę porciją, traškučių pakelį didžiulį suvalgo vienu kartu, va nemėgsta nei vaisių, nei daržovių. Saldumynų irgi ne, bet jei patinka kas, gai pyrago 400 g vienu metu sušveist. Bet ji tik kas trečia diena prisimena, kad reikia pavalgyt ir tikriausiai kartą per tas tis dienas ir tevalgo...
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 21, 15:15)
Žinok, netikiu, tavo svoris didelis, meniu minimalūs ir nekrenta
Tai žmogus atėjo tik ką numetęs 8 kg, dar berods 2 kg numetė čia, tai nereik norėt per mėnesį kad visas antsvoris nukristų, kuris neaisšku per kiek mėnesių sukauptas
O mes gerai pasibuvom lauke. Sniegą kasiau, žandai raudoni
dabar pietausiu