Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 14:45)
mum nesigauna savaitgalį ilgiau pamiegot, nu nesimiega nors tu ka  doh.gif  biggrin.gif
kaip gerai, kad mano mama ne tokia, kaip tik irgi dabar "ant dietos"  biggrin.gif
tai žinoma, kad nuo apykaitos priklauso, kaip gi kitaip  smile.gif

ai aš ne taip labai dažnai važiuoju tai jau ir pavalgau, o pagamina tai skaniai, kur ten nevalgysi biggrin.gif

aš pelėda visiška juoda, vaikis mano irgi tai jei liekam namie tai miegam abu kaip meškos biggrin.gif
va darbo dienom užtat nežinau amžinas nedamiegojimas...
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 14:36)
Grupiokės-  paskaitos, laisvalaikis bendras, viena rija, kita dietinasi, viena kaip stora taip stora(kur dietinasi), kita, kaip sliekas(kur rija)

viena pas mama savaitgali lapus grebia, kita 6-a cepelina raito smile.gif
is mano gyvenimo pavyzdys, kai tik pradejau dirbt sedima darba, dviese buvom su kolege, as tuomet sveriau apie 60 jinai 45(ugis pora cm tik skyresi) jinai visa diena slamsdavo bulkutes, saldumynus, o as nieko (kalbu apie tarpus tarp valgymu pagrindiniu) bet skirtumas kad ji aktyvi visalaik juda kruta, o as kaip ateidavau atsisesdavau prie pc koja ant kojos ir nei krust.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 14:50)
viena pas mama savaitgali lapus grebia, kita 6-a cepelina raito smile.gif
is mano gyvenimo pavyzdys, kai tik pradejau dirbt sedima darba, dviese buvom su kolege, as tuomet sveriau apie 60 jinai 45(ugis pora cm tik skyresi) jinai visa diena slamsdavo bulkutes, saldumynus, o as nieko (kalbu apie tarpus tarp valgymu pagrindiniu) bet skirtumas kad ji aktyvi visalaik juda kruta,  o as kaip ateidavau atsisesdavau prie pc koja ant kojos ir nei krust.

Nu ir kuek ji išjuda, kcal atžvgiu, kokią bandelę vieną smile.gif
Netikii genetika?kad vieni norėdami būti liekni turi įdėti valios ir pastangų, o kitiems visai to nereikia?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 14:20)
sorry bet tai storuliu sekama pasakaite  biggrin.gif nuo vandens ar oro gi dar buna storejama  doh.gif man irgi butu lengva sakyt oi nuo kasnio sustoreju, bet taip nera schmoll.gif  storeju nes edu daugiau nei iseikvoju, ok buna del ligos 1 zmogus is 1000 storas, o visi kiti ...
Papildyta:
saunuole thumbup.gif  4u.gif

nusisnekejai rimtai.... nu neryju as belenkiek jau daug laiko ir s.... nevalgau o ne kuda esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 01 21, 14:54)
nusisnekejai rimtai.... nu neryju as belenkiek jau daug laiko ir s.... nevalgau o ne kuda esu  biggrin.gif

Bet tavo meniu tikrai mažulyčiai. Nori pasakyti, svoris nekrenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 14:53)
Nu ir kuek ji išjuda, kcal atžvgiu, kokią bandelę vieną smile.gif
Netikii genetika?kad vieni norėdami būti liekni turi įdėti valios ir pastangų, o kitiems visai to nereikia?

as tikiu genetika, greita medziagu apykaita, as juk ir ryjau kiek norejau ir buvau kuda, 55sveriau, o va su metais ir leteja medziagu apykaita, ypac po gimdymo suletejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 21, 15:01)
Bet tavo meniu tikrai mažulyčiai. Nori pasakyti, svoris nekrenta g.gif

tai vat kad ne, delto ir pradejau sportuoti
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 01 21, 15:13)
tai vat kad ne, delto ir pradejau sportuoti

Žinok, netikiu, tavo svoris didelis, meniu minimalūs ir nekrenta g.gif
Atsakyti
Matyt as cia vienintele nuo edimo stora smile.gif o kai pradesiu nuo vandens storet patikesiu kad buna kitaip smile.gif p.s greita medziagu apykaita sudegina 300 papildomu kcal
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 15:20)
Matyt as cia vienintele nuo edimo stora smile.gif o kai pradesiu nuo vandens storet patikesiu kad buna kitaip smile.gif p.s greita medziagu apykaita sudegina 300 papildomu kcal

ne vienintelė dar aš tau į kompaniją
tiksliau aš ne stora bet jei ėdu per daug tai ir storėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 21, 15:15)

Rimtai sakau ryt 0 kg bus numesta.
Atsakyti
įdomi vėl jūsų diskusija smile.gif
kiek ten įtakos turi genai, kiek medžiagų apykaita, o kiek mityba, bet faktas, kad koncentracijos stovykloj nei vieno storulio nebuvo...
Iš tos operos: vienas stambus žmogus guodėsi per balių, kad va kiek mažai jis valgo, o koks storas ir svoris jam nekrenta. Tai po kurio laiko šeimininkė neištvėrus pasakė, kaip mažai kaip nemažai, bet garnyrui tau 10 bulvių jau įdėjau. Taigi, gali atrodyt subjektyviai, kad valgai mažai, bet svoris nekrenta, bet pasigilinus, paskaičiavus, tai gaunas ne taip mažai.
Kiek esu stebėjus plonų ar storų žmonių, tai mano išvada artima spaliukes - nuo oro svoris neauga.
Faktas ir tai, kad su amžium lėtėja ta mūsų apykaita, ir norit išlaikyt gražią figūrą reikia daugiau pastangų. Kas galima aštuoniolikmetei, jau nerekomenduojama trisdešimtmetei smile.gif
Turiu sese, liekna kaip dviratis (mano ūgio), valgo tik nesveika maistą: mėsainius macdonalde perka iš kart tris, dar šalia bulvyčių free didelę porciją, traškučių pakelį didžiulį suvalgo vienu kartu, va nemėgsta nei vaisių, nei daržovių. Saldumynų irgi ne, bet jei patinka kas, gai pyrago 400 g vienu metu sušveist. Bet ji tik kas trečia diena prisimena, kad reikia pavalgyt ir tikriausiai kartą per tas tis dienas ir tevalgo...

QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 21, 15:15)

Tai žmogus atėjo tik ką numetęs 8 kg, dar berods 2 kg numetė čia, tai nereik norėt per mėnesį kad visas antsvoris nukristų, kuris neaisšku per kiek mėnesių sukauptas blush2.gif

O mes gerai pasibuvom lauke. Sniegą kasiau, žandai raudoni biggrin.gif dabar pietausiu
Atsakyti