Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 14:20)
omg.matau patekau ne į tą temą doh.gif

kodėl? tai tik diskusija su skirtingom nuomonėm. nereikia imt į širdį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

galvoju vest maziuke laukan ar ne g.gif vakar pirma kart buvom, dabar -10 rodo... jauciu kol sugalvosiu ir sutems doh.gif
Susius as megstu, bet tuos kur ryziai isorej, o tokiu dar nebandzius gaminti, tai kai labai noriu nusiperku ir ramu ax.gif gaminimui viska susipirkt man brangiai kainuoja (sukdavom seniau daznai tuos, kur lapas isorej), na nebent jei tikrai planuociau kokias tris porcijas suvalgyt rolleyes.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2016 01 21, 12:11)
As nuo pirmadienio kiekviena diena pestute 1-2km, plius atsilenkimai. Labai didziuojuosi savim  blush2.gif
Labas. O svoris nekrenta  doh.gif

Kiek maciau tavo meniu, tai badas ten. O kai badas organizmas pradeda kaupt riebalus, taip kad nieko nuostabaus, kad sustojo ar labai apstojo krist 4u.gif bet uz tai kai maisto kieki padidinsi, svoris augs pilnu tempu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 14:20)
omg.matau patekau ne į tą temą doh.gif

Ramiai.kiekviena su savo nuomone
O jūs man pasakykit, veikla ta pati, maistas tas pats, kiekis ir,o vienas storas, kitas kūdas. Tai čia ne medžiagų apykaita, ne genetika? Tada kas?
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 14:22)
kodėl? tai tik diskusija su skirtingom nuomonėm. nereikia imt į širdį  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 01 21, 14:23)
Sveikos,

galvoju vest maziuke laukan ar ne g.gif  vakar pirma kart buvom, dabar -10 rodo... jauciu kol sugalvosiu ir sutems  doh.gif

mes ir planavom eit kai vyras grys, bet jauciu bus salta, tupesim namie ax.gif laukiu atsilimo, ziauriai truksta judejimo
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 15:25)
O jūs man pasakykit, veikla ta pati, maistas tas pats, kiekis ir,o vienas storas, kitas kūdas. Tai čia ne medžiagų apykaita, ne genetika? Tada kas?

Tai aš apie tai gi ir kalbu.

Kad vienas picą suvalgo pietum ir svorį meta, o kitas ant salotos lapo todėl turi sėdėt
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 14:25)
mes ir planavom eit kai vyras grys, bet jauciu bus salta, tupesim namie  ax.gif laukiu atsilimo, ziauriai truksta judejimo

As einu ruostis, trumpam blush2.gif sese sugedino, kad geras tas oras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 14:25)

o kaip pamatuot kad suvalgo, juda vienodai ? g.gif
Atsakyti
dar klausimas, ar savaitgalį stengiatės valgyti tokiu pat ritmu, tokiom pat valandom kaip ir paprastom savaitės dienom? 4u.gif
aš stengiaus ankščiau, o dabar savaime gaunasi. pusryčiai panašiai tokiom pat valandom, pietūs taip pat, tik vakarienę savaitgalį savaitgalį paankstinu, nes paprastom dienom ji būna 18,30-19val, mat dirbu iki 18val. žinoma išskyrus dienas, kai ne namie esu. ar čia beprasmis dalykas? biggrin.gif
Atsakyti
is tikro tai kai pagalvoji gi leta medziagu apykaita dalykas geras, taupu, reikia maziau maisto, lasteles ilgiau nenusidevi
taigi masina katra isnaudoja maziau kuro ir toliau nuvaziuoja tai dziaugiames biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 14:29)
dar klausimas, ar savaitgalį stengiatės valgyti tokiu pat ritmu, tokiom pat valandom kaip ir paprastom savaitės dienom? 4u.gif
aš stengiaus ankščiau, o dabar savaime gaunasi. pusryčiai panašiai tokiom pat valandom, pietūs taip pat, tik vakarienę savaitgalį savaitgalį paankstinu, nes paprastom dienom ji būna 18,30-19val, mat dirbu iki 18val. žinoma išskyrus dienas, kai ne namie esu. ar čia beprasmis dalykas? biggrin.gif

man tai pasivelina viskas savaitgali, as miegu iki kokiu 11 tada ir pusryciai nusisislenka ir visi kiti maistai automatiskai nu ir siaip gal daugiau sau leidziu
arba jei pas mama vaziuoju ten savaime taip gaunasi kad prie stalo ir prie stalo, o ji dar gamina taip riebiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 14:28)
o kaip pamatuot kad suvalgo, juda vienodai ? g.gif

Grupiokės- paskaitos, laisvalaikis bendras, viena rija, kita dietinasi, viena kaip stora taip stora(kur dietinasi), kita, kaip sliekas(kur rija)
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 21, 14:33)
man tai pasivelina viskas savaitgali, as miegu iki kokiu 11 tada ir pusryciai nusisislenka ir visi kiti maistai automatiskai nu ir siaip gal daugiau sau leidziu
arba jei pas mama vaziuoju ten savaime taip gaunasi kad prie stalo ir prie stalo, o ji dar gamina taip riebiai  doh.gif

mum nesigauna savaitgalį ilgiau pamiegot, nu nesimiega nors tu ka doh.gif biggrin.gif
kaip gerai, kad mano mama ne tokia, kaip tik irgi dabar "ant dietos" biggrin.gif

QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 14:36)
Grupiokės-  paskaitos, laisvalaikis bendras, viena rija, kita dietinasi, viena kaip stora taip stora(kur dietinasi), kita, kaip sliekas(kur rija)

tai žinoma, kad nuo apykaitos priklauso, kaip gi kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 14:45)
mum nesigauna savaitgalį ilgiau pamiegot, nu nesimiega nors tu ka  doh.gif  biggrin.gif
kaip gerai, kad mano mama ne tokia, kaip tik irgi dabar "ant dietos"  biggrin.gif
tai žinoma, kad nuo apykaitos priklauso, kaip gi kitaip  smile.gif

Tai va, genetika, kuri lemią apykaitą
Atsakyti