Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 21, 13:56)
Kiek čia gramų tų ryžių sausų g.gif

nu tai 100g g.gif
keptuvėje atrodo visai nedaug
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 13:53)
faktas:) netikiu as tom apykaitom, tikiu tik kad est maziau reik

drinks_cheers.gif
ir viduriai kieti visai ne rodiklis, bet jei zmogus mazai valgo o svoris nekrenta arba auga tai tada tikrai kalta apykaita...
o jinai isjudinama kazkiek yra judejimu, daznesniu valgymu, daugiau baltymu ir darzoviu

QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 13:54)
pakelis ryžių su dviem įmuštais kiaušiniais, per daug pietum? galvojuu dalinti per puse ir palikt vakarienei ar ne, nes aš laisvai tiek suvalgyčiau  biggrin.gif  ax.gif

man butu per daug
ryzius dalinciau pusiau, kiausinius deciau du ir darzoviu tiek pat kiek sudaro tie ryziai su kiausiniais suvalgyciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 sausio 2016 - 14:00
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 13:54)
pakelis ryžių su dviem įmuštais kiaušiniais, per daug pietum? galvojuu dalinti per puse ir palikt vakarienei ar ne, nes aš laisvai tiek suvalgyčiau  biggrin.gif  ax.gif

ryziai apie 360 kcal, kiausai 160, normalu kaip pietum. Vakarienei baltymini maista valgyk, arba darzoves,bus daugiau naudos ir alkanai nereiks buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 21 sausio 2016 - 14:03
aha turėtumėt jūs lėtą apykaitą ir pažiūrėčiau tada. Žinoma kad ji išsijudina. Čia net kalbos nėra. Tam ir yra sportas, daug vandens, skaidulinis maistas. Visi žino šitas puikias taisykles. ALe jeigu taip čia bac ir lengvai visiem eitūsi pagal jas gyvent- nebūtų tokių temų biggrin.gif

Būna gi žmonių kur nespėja maistą sukimšt burnon ir jau tulike sėdi lotuliukas.gif (mano vyras ir vyresnysis sūnus) nu tai kūdi kai pagaliai
Atsakyti
nežinau, man atrodo mažai ax.gif biggrin.gif nors žinoma, jei ėst mažiau, tai reik ir ėst mažiau biggrin.gif
lėkštė tai ta maža tokia, ne didelė biggrin.gif
pietūs

spaliuke29, tikrai geriausiai ir jaučiuosi, kai vakarienei renkuosi baltymus 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 14:05)
nežinau, man atrodo mažai  ax.gif  biggrin.gif  nors žinoma, jei ėst mažiau, tai reik ir ėst mažiau  biggrin.gif
lėkštė tai ta maža tokia, ne didelė  biggrin.gif
pietūs

cia visas tas pakelis ryziu?nu tikrai neatrodo daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 sausio 2016 - 14:15
nemaišykit, nėjimas rimto reikalo ir kieti viduriai yra du skirtingi dalykai. Aš kuo mažiau valgau tuo mažiau man reik į wc. Delčios dietos besilaikydama ir neidavai visas 4 dienas. Ne visi stori nuo besaikio ryjimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 21 sausio 2016 - 14:15
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 14:14)
nemaišykit, nėjimas rimto reikalo ir kieti viduriai yra du skirtingi dalykai.

skirtingi bet labai susije
zodziu tingiu gincytis, koks man skirtumas is tikro kas kiek ko valgo ir kokiu greiciu kusta smile.gif
einu savo leksten ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 sausio 2016 - 14:16
ne, ten tik pusė. biggrin.gif bet jau valgau ir antrą, nes pusės man tikrai per mažai schmoll.gif nors sako sotumo jausmas ateina po kurio laiko, bet jau mačiau save, kaip būčiau pradėjusi trintis aplink spintelę, kur ir riešutukai ir sausainukai ir panašūs šūdeliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 21, 15:15)
skirtingi bet labai susije

žodžiu nelabai apetitna tema čia užsivedė... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 14:14)
Ne visi stori nuo besaikio ryjimo 4u.gif

sorry bet tai storuliu sekama pasakaite biggrin.gif nuo vandens ar oro gi dar buna storejama doh.gif man irgi butu lengva sakyt oi nuo kasnio sustoreju, bet taip nera schmoll.gif storeju nes edu daugiau nei iseikvoju, ok buna del ligos 1 zmogus is 1000 storas, o visi kiti ...
Papildyta:
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 14:16)
ne, ten tik pusė.  biggrin.gif  bet jau valgau ir antrą, nes pusės man tikrai per mažai  schmoll.gif  nors sako sotumo jausmas ateina po kurio laiko, bet jau mačiau save, kaip būčiau pradėjusi trintis aplink spintelę, kur ir riešutukai ir sausainukai ir panašūs šūdeliukai  smile.gif

saunuole thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
omg.matau patekau ne į tą temą doh.gif
Atsakyti