Sveikos
praleidau anos savaitės svėrimąsi, bet net nelipau ant svarstyklių. bus įdomu, kokius skaičius ryt parodys
šiandiena namie, nes naktį temp pakilo duos kažin vienai dienai biliotenį, nes ryte temp nebuvo, tik galvą labai skaudėjo
nesugalvoju, ką pietum pasigamint
Mes su vyru megstam susi ir darom ju daug, bet tada jau atsivalgom ir kazkiek laiko nenorim:D
Suvalgiau pietus, laukiu kol mazyle atsibus ir eisim i lauka:-)
Siandien gavau nuostabia suknyte dukrytei, sau suknele ir sunui marskinelius, tik vyras liko nuskriaustas :-)
Suvalgiau pietus, laukiu kol mazyle atsibus ir eisim i lauka:-)
Siandien gavau nuostabia suknyte dukrytei, sau suknele ir sunui marskinelius, tik vyras liko nuskriaustas :-)
yeeee, gavau Grejaus knyga pdf
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 21, 13:15)
čia ta iš 50 atspalvių?
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 21, 14:15)
Oooo ir asno noriu :-) is kur?
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 21, 10:57)
As irgi pati darau,ismokau negaliu atsidziaugti.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 21, 11:00)
Kazkada ir as ju nesupratau,kaip ir alyvuogiu,surio smirdancio ar sauso sampano-o dabar tai mano megstami dalykeliai
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 12:31)
Pries nestuma 10-13km eidavau kasdiena, nestumo gale 5-7 km, bet svoriui tas itakos nedaro, mityba, mityba ir tik mityba:) o judejimas del sveikatos ir geros savijautos.
Kaip tavo pipiriukas?
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 21, 13:05)
Kur perki?
Kokia suknele pirkai?
Laba diena.Pakalbejot apie susi tai savaitgali tikrai darysiu
Ryt varau i poliklinika del krutines,ziuresiu ka sakys,siuntima tikiuosi gausiu persisvietimui.
QUOTE(garbane @ 2016 01 21, 13:20)
Kaip tavo pipiriukas?
Ryt varau i poliklinika del krutines,ziuresiu ka sakys,siuntima tikiuosi gausiu persisvietimui
neblogai, piktas tik, tai ant ranku nuolat arba ant (.)
linkiu geru rezultatu
QUOTE(garbane @ 2016 01 21, 14:20)
As irgi pati darau,ismokau negaliu atsidziaugti.
Kazkada ir as ju nesupratau,kaip ir alyvuogiu,surio smirdancio ar sauso sampano-o dabar tai mano megstami dalykeliai
Kaip tavo pipiriukas?
Kur perki?
Kokia suknele pirkai?
Ryt varau i poliklinika del krutines,ziuresiu ka sakys,siuntima tikiuosi gausiu persisvietimui.
Kaip tavo pipiriukas?
Kur perki?
Kokia suknele pirkai?
Sau is Birbyzo pirkau suknele, o dukrytei is next'o.
Mes irgi rytoj darysim susi ir su vynu rytoj vakare ragausim.tik reik siandien tu zaliu lapu nepamirst nupirkt :-)
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 21, 13:19)
čia ta iš 50 atspalvių?
taip
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 21, 13:20)
Oooo ir asno noriu :-) is kur?
brukstelk email savo man i a.z., permesiu
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 13:21)
kokia kalba?
lietuviskai