Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 21, 11:41)
nu mes jau kai gaminam, tai gaminam normaliai sushiu, tada buna sushiai pusryciams, pietums ir vakarienei ir dar kitai dienai lieka biggrin.gif  tai tikrai man pigiau gaunasi darytis, negu pirkt smile.gif

mes irgi , bet paskui jau ilgai nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 21, 12:40)

del sporto gal jei nekenti begiot kazkuo kitu galima keist?nu pvz vazinejimas dviraciu, rieduciais, ciuozinejimas paciuzom  rolleyes.gif
sokiai g.gif butu ir pramoga ne vien sportas, vis smagiau  mirksiukas.gif

nenenen visiškai tragedija viskas ką išvardinai. Aš tikrai esu labai labai nekenčiantis judėt žmogus.
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 11:50)
nenenen visiškai tragedija viskas ką išvardinai. Aš tikrai esu labai labai nekenčiantis judėt žmogus.

mano viena kolege vis taip sakydavo, nusitempiau i pilatesa tai kai uzsikabliavo
gal tu tiesiog dar neatradai to kablio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 21, 12:52)
mano viena kolege vis taip sakydavo, nusitempiau i pilatesa tai kai uzsikabliavo
gal tu tiesiog dar neatradai to kablio  biggrin.gif

Bandžiau pilatesą, kalanetiką, zumbą, sporto salę, daba bandysiu bėgimą biggrin.gif Miškuose beveik gyvenu- nu gėda būtų nebandyt bėgiot. Aš ir manau, kad neatradau savo dar. Aš baisiai išranki biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 11:50)

Mano draugė 4u.gif
Jei vieną dieną pasportuoju ir pasižadu sportuot, tai kitą dieną pamirštu tą pažadą biggrin.gif
Užtat ir tunku kaip karvė, dar plius sėdimas darbas doh.gif doh.gif
Atsakyti
AŠ moku svorio neaugint. Man labai labai sunku jį numest doh.gif Aš gal kažką netaip darau net nebesuprantu (nu be sporto)

Nors gerai vyras sako: 9 mėnesius auginai svorį tai nori per 3 numest? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 21 sausio 2016 - 12:05
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 21, 11:55)
Mano draugė 4u.gif
Jei vieną dieną pasportuoju ir pasižadu sportuot, tai kitą dieną pamirštu tą pažadą biggrin.gif
Užtat ir tunku kaip karvė, dar plius sėdimas darbas doh.gif  doh.gif

As nuo pirmadienio kiekviena diena pestute 1-2km, plius atsilenkimai. Labai didziuojuosi savim blush2.gif
Labas. O svoris nekrenta doh.gif
Atsakyti
aš kasdien po 8 km eidavau. Kol žiema ta šlykštynė nesmogi visu tempu biggrin.gif
Atsakyti
Pries nestuma 10-13km eidavau kasdiena, nestumo gale 5-7 km, bet svoriui tas itakos nedaro, mityba, mityba ir tik mityba:) o judejimas del sveikatos ir geros savijautos.
Atsakyti
dėl greitesnės medžiagų apykaitos. Mano jis LABAI lėta. Tai judėjimas man bet koks yra didelis didelis pliusas
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 12:33)
dėl greitesnės medžiagų apykaitos. Mano jis LABAI lėta. Tai judėjimas man bet koks yra didelis didelis pliusas

drinks_cheers.gif tikrai taip, užkuria varikliuką
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 12:31)
Pries nestuma 10-13km eidavau kasdiena, nestumo gale 5-7 km, bet svoriui tas itakos nedaro,  mityba, mityba ir tik mityba:) o judejimas del sveikatos ir geros savijautos.

man turi biggrin.gif
Atsakyti