Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Pries nestuma labai megau kebabus, bet nestumo metu vien nuo minties apie juos supykindavo, o db irgi galiu valgyt tik is vienos kebabines, labai gerus ten daro, mmm, viskas sviezia, mesyte grazi auksine paskrudus, padazas tikras toks cesnakinis smile.gif
Atsakyti
Kaip gaminat varškės apkepą?
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 11:11)
nu kuo mažiau sushių tuo mažiau į kg nueina biggrin.gif vis pliusas.

nu tai taip, bet pavalgyt visviena reikia, gal geriau sushiai nei keptos bulvės biggrin.gif

QUOTE(lera* @ 2016 01 21, 11:21)
Kaip gaminat varškės apkepą?

mano toks nedietinis
3 pakeliai varskes (2 dedu liesos 1 normalios), 3 kiausiniai, stikline manu kruopu, stikline cukraus (dedu maziau) sauja razinu, stikline grietines (galima keist graikisku jogurtu ar det maziau)
viska sumakaluojam ir kepam smile.gif
bet cia toks sunkus, nepurus, as puraus nemegstu, dar vanilinio cukraus iberiu
ir is vis as ji salta megstu valgyt, siandien kaip tik pusryciams buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 sausio 2016 - 11:27
QUOTE(qqte @ 2016 01 21, 12:26)
nu tai taip, bet pavalgyt visviena reikia, gal geriau sushiai nei keptos bulvės  biggrin.gif

tai taip, bet per akis 8 ritinukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 11:27)
tai taip, bet per akis 8 ritinukų biggrin.gif

nu as nuo tiek nepavalgau niekaip biggrin.gif
man bent 12 reikia

bet kokiu atveju net po 8 jei tik 3 zmonems pirkt tai gaunasi pigiau naminiai vistiek
mano vaikas 10 ant karto suvalgo
Atsakyti
o čia kas, valgymo ar svorio metimo tema? lotuliukas.gif Reik pavalgyt nuo 8 biggrin.gif reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 21, 11:15)
Pries nestuma labai megau kebabus, bet nestumo metu vien nuo minties apie juos supykindavo, o db irgi galiu valgyt tik is vienos kebabines, labai gerus ten daro, mmm, viskas sviezia, mesyte grazi auksine paskrudus, padazas tikras toks cesnakinis smile.gif

Mes ir tik iš vienos perkam ten skaniausi mums smile.gif
O namie tai nekepu, nes tingisi terliotis smile.gif ir tos keptuvės neturiu smile.gif
Atsakyti
Aš ir nekepu, vyras kepa lotuliukas.gif jis ir patį lavašą kepa. Jeigu tik žmogui patinka- tegu biggrin.gif
Aš pati nelabai valgau
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 11:32)
o čia kas, valgymo ar svorio metimo tema?  lotuliukas.gif  Reik pavalgyt nuo 8 biggrin.gif reik biggrin.gif

biggrin.gif galima ir nebadaujant svori mesti cool.gif
svarbu ne po 6 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 sausio 2016 - 11:36
ne visom. biggrin.gif Ok galima dar sportuot. Ko nekenčiu tai nekenčiu. Reiks prisiverst kažkaip pavasarį begiot, bet žliumbsiu ilgai dėl to lotuliukas.gif

ir išvis, 8 ritinukai čia badas? čia visiškai normalūs pietūs.

Nors aš čia šiandien iš vienų mergų gavau pamokymą, kad aš per mažai valgau todėl man nustojo svoris krist. Nu blecha.. Niekaip neišaiškinau, kad žmonės skirtingi yra ir storėja skirtingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 21, 11:37)
ne visom.  biggrin.gif  Ok galima dar sportuot. Ko nekenčiu tai nekenčiu. Reiks prisiverst kažkaip pavasarį begiot, bet žliumbsiu ilgai dėl to lotuliukas.gif

ir išvis, 8 ritinukai čia badas? čia visiškai normalūs pietūs.

Nors aš čia šiandien iš vienų mergų gavau pamokymą, kad aš per mažai valgau todėl man nustojo svoris krist. Nu blecha.. Niekaip neišaiškinau, kad žmonės skirtingi yra ir storėja skirtingai doh.gif

net suskaičiavau g.gif 8 ritinukai apie 200 kcal jei naminių gaunasi-aš nededu jokiu majonezų, jokiu suriu, tik ryziai ir zuvis
nu tai lengvi priešpiečiai g.gif

del sporto gal jei nekenti begiot kazkuo kitu galima keist?nu pvz vazinejimas dviraciu, rieduciais, ciuozinejimas paciuzom rolleyes.gif
sokiai g.gif butu ir pramoga ne vien sportas, vis smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 sausio 2016 - 11:43
nu mes jau kai gaminam, tai gaminam normaliai sushiu, tada buna sushiai pusryciams, pietums ir vakarienei ir dar kitai dienai lieka biggrin.gif tai tikrai man pigiau gaunasi darytis, negu pirkt smile.gif
Atsakyti