QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 15, 16:46)
bandysiu nepasiduot kaip bus nzn ...
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 01 15, 15:46)
Panasu, kad jau uzsisake tavo meziukas pienelio kiek jam reikia, del to ir padaugejo. Pirmom dienom, kol nesusinormalizuoja, tai buna tas jausmas, kad lieka dar pieno ir guzais eina, del kopusta su medum, susitvarkys. Gali but, kad pas tave siauresni latakeliai ir del to jis ilgai valgo, cie nieko blogo, tik tai, kad tu turi skirti daugiau laiko maitinimui. Su pientraukiu geriau neprasidek, nes vat traukdama, gali prisidaryti rimtu guzu. Pienas gaminasi nuolat, tiek valgant, tiek traukiant.
Jei manai, kad taviskis tinginiukas, tai zadink kas 2 val, pries maitindama keisk pampi, apiprausk, kad normaliai issibudintu, taip daugiau pavalgys. Mano viena buvo tinginiuke, tai taip zaidziau su ja, kol normaliai sustiprejo.
O as turiu kita beda - pas mane pienas per greit bega ir maziuke springsta. Jauciu prazilsiu ja maitindama, kiek streso su uzspirngimais padaro... Ir valgo ne ilgiau 10 min vienu kartu, nes pavargsta ryt. Jai baigus ir jauciu, kad pieno lieka, net lasa dar laisvai, bet as nieko nedarau, kartais atrodo lyg pakieteja krutine, bet neuzkaista, kazkokiu didesniu guzu neatsiranda tai taip ir palieku. Nu bet tas pringimas idomu kada baigsis, nes kaip baisu, kai matau nekvepuojanti uzsirijusi vaika
Jei manai, kad taviskis tinginiukas, tai zadink kas 2 val, pries maitindama keisk pampi, apiprausk, kad normaliai issibudintu, taip daugiau pavalgys. Mano viena buvo tinginiuke, tai taip zaidziau su ja, kol normaliai sustiprejo.
O as turiu kita beda - pas mane pienas per greit bega ir maziuke springsta. Jauciu prazilsiu ja maitindama, kiek streso su uzspirngimais padaro... Ir valgo ne ilgiau 10 min vienu kartu, nes pavargsta ryt. Jai baigus ir jauciu, kad pieno lieka, net lasa dar laisvai, bet as nieko nedarau, kartais atrodo lyg pakieteja krutine, bet neuzkaista, kazkokiu didesniu guzu neatsiranda tai taip ir palieku. Nu bet tas pringimas idomu kada baigsis, nes kaip baisu, kai matau nekvepuojanti uzsirijusi vaika
zaisim kazkaip, nes jis normaliai valgo 20min paskui zaidimas prasideda iki klykimo...
jetau, jei ne vienokia beda tai kitokia
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 15, 15:58)
bandysiu nepasiduot kaip bus nzn ...
Papildyta:
zaisim kazkaip, nes jis normaliai valgo 20min paskui zaidimas prasideda iki klykimo...
jetau, jei ne vienokia beda tai kitokia
Dar tas klykimas gali buti ir del pilvuko diegliu. Gal pavalgo ir uzeina skausmai? Gal reikia bandyt panesiot, atrugint, gal pagelbetu. Uztrunka, kol viska supranti, kol i ritma isivaziuoji.
Na tikekimes, kad musu tos bedeles netrukus issipres
Mane su dvynem daug kas uzjausdavo, linguot pradedavo, kad vaje vaje kaip sunku dvynukai (nors tikrai nesiskusdavau, man jos dziaugsma teike o ne nasta buvo), tai jau turedavau savo firmini atsakyma "o man niekas ir nezadejo, kad bus lengva" noretusi lengvai vaikus uzaugint, bet abejoju ar taip buna Va ziuriu dvynukes auga, tai kai kas lengveja, kai kas sudetingeja. Uzvakar vakare abi susimoke, ir pareiske, kad tevai ju nebemyli, kad myli tik sese. Dar paporino, kad atsiradus sesei "Kazkokios tai nesamones namuose prasidejo". Bet siaip tai myli ta sese, prilipe kaip medus. Nejo net pries nakti atsisveikint, sake, kadangi tevai myli tik ja, tai mes nepadesim nieko ir su sese niekada nieko nezaisim ir t.t. Bet issimiegojo ir jau ryte atbego paziuret, ka sesyte veikia, pamyluot. Ir suprask tuos vaikus kaip nori Nuovargiui nurasiau
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 15, 15:45)
nesijausk vienisa, maniske irgi visa teva
Jei dar ne velu prisiduodu. Svoris tas pats 70.9kg tai 0.
Bet žinant kaip visa savaite maitinausi tai tureciau dziaugtis
Anyta isleidom tai dabar bandysim i normalu gyvenimo ritma gristi.
Ryt didi diena
Bet žinant kaip visa savaite maitinausi tai tureciau dziaugtis
Anyta isleidom tai dabar bandysim i normalu gyvenimo ritma gristi.
Ryt didi diena
Sveikos
Neturėjau laiko šią savaite prisijungt todėl priduodu nedideli pliusa + 400 gr.
Neturėjau laiko šią savaite prisijungt todėl priduodu nedideli pliusa + 400 gr.
Prisiduodu 69.400kg (+400)
nezinau , negrįžtu i normalias vezes
nezinau , negrįžtu i normalias vezes
Meniu:
pusryciai - 130 g varskes surio su slyvu uogiene + glaistytas varskes surelis
pietus - 1 keptas kiausinis, keptos bulves 3-4 saukstai, puodelis kefyro
vakariene - 300 g magija jogurto su persikais, 4 graikiniai ir 4 lazdyno riesutai
tarpuose 1 kivis, 1 bananas, 1 puodelis arbatos su 1,5 saukstelio avieciu uogienes , bus dar ir antras vakare. Dar kepsiu krevetes, gali but kad paragausiu, nors abejoju ar man liks, nes konkurentu siuo klausimu daug namuose
Papildyta:
Rasyk meniu, gal lengviau pavyks sugrizti
Man tai padeda, nes zinau, kad reiks viska prisiminti ir surasyti viesai, tai pries valgydama pagalvoju, ar to man tikrai reikia
pusryciai - 130 g varskes surio su slyvu uogiene + glaistytas varskes surelis
pietus - 1 keptas kiausinis, keptos bulves 3-4 saukstai, puodelis kefyro
vakariene - 300 g magija jogurto su persikais, 4 graikiniai ir 4 lazdyno riesutai
tarpuose 1 kivis, 1 bananas, 1 puodelis arbatos su 1,5 saukstelio avieciu uogienes , bus dar ir antras vakare. Dar kepsiu krevetes, gali but kad paragausiu, nors abejoju ar man liks, nes konkurentu siuo klausimu daug namuose
Papildyta:
QUOTE(anerita* @ 2016 01 15, 17:42)
Rasyk meniu, gal lengviau pavyks sugrizti
Man tai padeda, nes zinau, kad reiks viska prisiminti ir surasyti viesai, tai pries valgydama pagalvoju, ar to man tikrai reikia
Gal turit kokių įdėjų plaukų kirpimui ? Mano plaukai čiut žemiau pečių ir kirpčiukus turiu. Ryt į kirpyklą,o minčių nerasta
meniu
pusryciai-grikiu 100gr, gabaliukas meducio
pietus-100gr ryziu, 2 saukstai konservuotu cukiniju, vistos ketvirtis
pavakariai-rukytos vistos 100gr, dziuveseliai 5
vakariene- 2bananai
vakariene- 2bananai
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 15, 19:18)
Gal turit kokių įdėjų plaukų kirpimui ? Mano plaukai čiut žemiau pečių ir kirpčiukus turiu. Ryt į kirpyklą,o minčių nerasta
Kardinaliai kažką pakeisti nori? O aš tavo vietoj nekeisčaiu, tau tinka toks kirpimas
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 15, 19:21)
meniu
vakariene- 2bananai
vakariene- 2bananai
Liuks