Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 10:27)
mes uzrasem nuo 2017 rugsejo, i kelis nebegalima rasyt, bent musu mieste, automatiskai panaikins pirmaji jei dar i viena uzrasytume

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas

kaip reik prisiverst get vandeni doh.gif arba bent jau arbata
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tvarkausi,darau pietus,leksiu i miesta trumpam.

Katinai baigia namus nuversti,siaubas koks siutimas,lakstymas,pestynes...

Rasapo as kai salta irgi vandens negeriu,arbata isgeriu pora kartu dienoj
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 20, 10:12)
Labas rytas smile.gif
mane irgi tos veislės šuniukas apkandžiojo, kai paglostyt norėjau, tai jau kuo toliau nuo jų smile.gif Nors mūsų šuo nepažįstamų irgi neprileidžia, tai ir sakau visiems kad specialiai nepuls bet kad paliktų jį vaikai ramybei su savo glostymais, nes gal stipriai neįkas bet tikrai gali griebt ir išgąsdinti
oho, šaunuolė smile.gif o dabar kada nori gali vaiką rašyt į darželį, vis tiek pagal amžių atrinkinės  g.gif  Norėčiau į tą pati, bet va ten mes aną kartą "po blatu" papuolėm, tai nežinau kaip bus dabar. Reikės bent į 3 užrašinėti

Vaikai norintys patekti į darželius š.m. rugsėjo pirmą dieną, registruojam nuo 12.12-04.30. Tėvai, kurie planuoja vesti vaiką 2017 m. registruojami po 04.30, taip pat tą gali daryti ir dabar. Bet neliko tos taisyklės, kad jei padavei prašymą pirmas, tai reiškias ir pateksi. Dabar eiles sudarinėja pagal prioritetus.
Olivute, jei pas tave dar lanko bent vienas vaikas tą darželį, tu pirmumo tvarka turėtum patekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 05:14)
as jau dirbu is namu, gerai kai dekinga mano specialybe galiu nuotoliniu budu dirbt,sunku tik kolkas,bet isivaziuosiu:) vaikui irgi neaisku kaip su darzeliu bus 30-ti eilej o vietu 30, tai jei kas gaus pirmuma...

Gerai tau, kad gali iš namų dirbti, aišku sunku kol mažiukas dar toks mažas, bet vis tiek nors iš darbo rinkos neiškrenti 4u.gif
Dėl darželių tai užrašiau, bet nei kurioj vietoj nei kokiu numeriu esam niekas neaišku doh.gif nuo 2017 m. rugsejo rašiau, tai sužinosiu tikriausiai 2017 m. baland5 ar gegužę unsure.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 20, 07:01)
Pabandysi naturalu, gal patiks mirksiukas.gif man anksciau is vis nesivalgydavo jis, neskanu buvo. Dabar kertu kaip uz ausies. Pakaitalioju priedus ir skaniai susivalgo.

O as noriu atostogu, ilguuu, labai ilguuuu blush2.gif vaiko prieziuros, nes pavargau nuo darbo ir zmoniu.

Labas rytas  biggrin.gif

Bandysiu, ačiū.
Aš aišku tavo situacijos nežinau, bet tokias atostogas susiorganizuot nėr sunku bigsmile.gif
Man tai norėjosi dirbti, aš tik du metus nepilnai iki dekreto atidirbau, tai dar nepavargau, viskas patiko, bet yra kaip yra, dabar jau atostogos blush2.gif

QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 20, 08:32)
nu per mažai  biggrin.gif  aš esu labai linkus kaupti svorį, mano labai lėta medžiagų apykaita, man kiekvienas kasnis per didelis eina į kūną. doh.gif  žinau kad reik sportuot, bet geriausiu atveju su leliuku nevalytais keliais, kolkas kitos galimybės neturiu schmoll.gif

Žiūriu dar vienas lėliukas wub.gif kiek laiko taviškiui?

QUOTE(olivute @ 2016 01 20, 10:12)
oho, šaunuolė smile.gif o dabar kada nori gali vaiką rašyt į darželį, vis tiek pagal amžių atrinkinės  g.gif  Norėčiau į tą pati, bet va ten mes aną kartą "po blatu" papuolėm, tai nežinau kaip bus dabar. Reikės bent į 3 užrašinėti

Aš į visus 5 rašiau, nors realiai tai tik į vieną noriu, kur mano merginos lanko. Ten merginų mokykla bus visai šalia, patogu būtų vežiot...

QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 20, 10:57)
pas mus Vilniuje olivute dabar gi nauja tvarka jau senokai mirksiukas.gif  dabar vaikus galima uzrasinet tik tais metais, kuriais zadi leisti, t.y. jei sakykim noresi leisti nuo 2018 rugsejo, tai 2018ais po naujuju pirma darbo diena arba vaziuoji i savaivaldybe, arba registruoji internetu, registruoti gali i 5 norimus darzelius, eiliskuma susidelioji pati, i kuri patekti nori labiausia , rasai pirmu numeriu, ir t.t. iki penkiu. uzregistravus eiliskumo keisti jau nebegali, tiksliau gali, bet buve eiles numeriai anuliuojasi ir automatiskai skaitosi lyg prasymas rasomas is naujo ir "einat" i eiles gala. tai labai reik pasvarstyt gerai, pries uzrasant, kuriems teiki pirmenybe, o kurie is bedos butu gerai, jei nepapiultu i norimus.

Nuo gruodžio 15 d. jau nauja, Šimašiaus, tvarka mirksiukas.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 20, 11:13)
Vaikai norintys patekti į darželius š.m. rugsėjo pirmą dieną, registruojam nuo 12.12-04.30. Tėvai, kurie planuoja vesti vaiką 2017 m. registruojami po 04.30, taip pat tą gali daryti ir dabar. Bet neliko tos taisyklės, kad jei padavei prašymą pirmas, tai reiškias ir pateksi. Dabar eiles sudarinėja pagal prioritetus.
Olivute, jei pas tave dar lanko bent vienas vaikas tą darželį, tu pirmumo tvarka turėtum patekti 4u.gif

Vat įdomu kaip su tais prioritetais, aš kai registravau, automatiškai atsirado prioritetas, nes sesės lanko, bet kai ateis 2017 rugsėjis sesės jau antrokės bus ir jau antri metai kaip nelankys darželio. Tvarkoj rašo, kad prioritetas jei tuo metu lanko, tai ką jie negali iškart paskaičiuot... Na vnž., kaip jau sakiau, aišku, kad niekas neaišku.
Merginas kai rašėm buvo 5 ir 6 eil4j, kai atėjo laikas buo jau 14 ir 15, gerai pasislinko dėl prioritetų doh.gif vos įtilpom, nes į lopšelį tik 15 priėmė...

Labas rytas 4u.gif
einu ieškot pusryčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 20, 11:33)

Dėl darželių tai užrašiau, bet nei kurioj vietoj nei kokiu numeriu esam niekas neaišku  doh.gif  nuo 2017 m. rugsejo rašiau, tai sužinosiu tikriausiai 2017 m. baland5 ar gegužę  unsure.gif

Vat įdomu kaip su tais prioritetais, aš kai registravau, automatiškai atsirado prioritetas, nes sesės lanko, bet kai ateis 2017 rugsėjis sesės jau antrokės bus ir jau antri metai kaip nelankys darželio. Tvarkoj rašo, kad prioritetas jei tuo metu lanko, tai ką jie negali iškart paskaičiuot... Na vnž., kaip jau sakiau, aišku, kad niekas neaišku.
Merginas kai rašėm buvo 5 ir 6 eil4j, kai atėjo laikas buo jau 14 ir 15, gerai pasislinko dėl prioritetų  doh.gif  vos įtilpom, nes į lopšelį tik 15 priėmė...

Labas rytas  4u.gif
einu ieškot pusryčių  blush2.gif

Cituoju:
"3. Kokia tvarka sudaromos eilės? Kam suteikiamas prioritetas?
1. Eilės sudaromos tokia tvarka:
1.1. vaikai, kurių abiejų tėvų (globėjų) ir paties vaiko gyvenamoji vieta deklaruota Vilniaus miesto savivaldybėje, pirmenybę teikiant (ši nuostata taikoma ir 1.1.4 punkte nurodytam atvejui):
1.1.1. vaikams, kurių abiejų tėvų (globėjų) arba vieno iš tėvų (globėjų), jeigu kitas yra miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios ar nežinia kur esančiu, teismo pripažintas neveiksniu (pridedami skenuoti dokumentai) deklaruota gyvenamoji vieta Įstaigai priskirtoje teritorijoje yra ne mažiau kaip 2 metus;
1.1.2. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų, kol jie mokosi pagal bendrojo ugdymo programas;
1.1.3. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią įstaigą (pirmumo teisė įsigalioja iškart, prioritetas taikomas tik toje pačioje Įstaigoje, kurią tuo metu lanko brolis ar sesuo);
1.1.4. vaikams, kuriuos augina vienas iš tėvų (globėjų), jeigu kitas yra miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios ar nežinia kur esančiu, teismo pripažintas neveiksniu (pridedami skenuoti dokumentai);
1.1.5. vaikams, kurių vienas iš tėvų (globėjų) mokosi bendrojo ugdymo mokykloje;
1.1.6. vaikams, kurių vienas iš tėvų (globėjų) turi ne daugiau kaip 40 procentų darbingumo lygio;
2.2. vaikai, kurių vieno iš tėvų (globėjo) ir paties vaiko gyvenamoji vieta deklaruota Vilniaus miesto savivaldybėje, pirmenybę teikiant:
2.2.1. vaikams, kurių vieno iš tėvų (globėjo) deklaruota gyvenamoji vieta Įstaigai priskirtoje teritorijoje yra ne mažiau kaip 2 metus;
2.2.2. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų, kol jie mokosi pagal bendrojo ugdymo programas;
2.2.3. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią įstaigą (pirmumo teisė įsigalioja iškart, prioritetas taikomas tik toje pačioje įstaigoje, kurią tuo metu lanko brolis ar sesuo);
2.2.4. vaikams, kurių vienas iš tėvų (globėjų) mokosi bendrojo ugdymo mokykloje;
2.2.5. vaikams, kurių vienas iš tėvų (globėjų) turi ne daugiau kaip 40 procentų darbingumo lygio;
2.3. neatitinkant Aprašo 1.1 ar 2.2 punktų nustatytų kriterijų, eilės sudaromos tokia tvarka:
2.3.1. vaikai, kurių gyvenamoji vieta deklaruota Vilniaus miesto savivaldybėje, laukiantys eilėje dėl perkėlimo (pirmenybė teikiama vyresnio pagal gimimo datą amžiaus vaikams. Išskirtiniais atvejais, kai vaikai gimę tą pačią dieną, eilė sudaroma abėcėlės tvarka);
2.3.2. vaikai iš kitų savivaldybių (pirmenybė teikiama vyresnio pagal gimimo datą amžiaus vaikams. Išskirtinais atvejais, kai vaikai gimę tą pačią dieną, eilė sudaroma abėcėlės tvarka);
2.3.3. vaikai iš kitų savivaldybių, laukiantys eilėje dėl perkėlimo (pirmenybė teikiama vyresnio pagal gimimo datą amžiaus vaikams. Išskirtiniais atvejais, kai vaikai gimę tą pačią dieną, eilė sudaroma abėcėlės tvarka).

9. Kada sužinosime, ar vaikui skirta vieta darželyje?
IS tvarkytojas vaikus priskiria į naujas grupes nuo einamųjų metų gegužės 18 d. iki gegužės 31 d. (pagal iki einamųjų metų balandžio 30 d. pateiktus prašymus). Atsiradus galimybėms, grupės gali būti formuojamos visus metus. Jūs būsite informuoti jūsų pasirinktu informavimo būdu (SMS žinute ir/arba el. paštu).

13. Kur galiu patikrinti, kurioje eilės į darželį vietoje yra mano vaikas?

Informacija apie vaiko vietą eilėje pateikiama svetainėje www.vilnius.lt → Prisijungti → Mano meniu → Švietimas → Mano darželis → vaikai eilėje. Informaciją gali matyti tik prisijungę www.vilnius.lt vartotojai."
Tikiuosi padėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 20 sausio 2016 - 11:40
QUOTE(smile_at @ 2016 01 20, 12:33)

Žiūriu dar vienas lėliukas  wub.gif  kiek laiko taviškiui?

dar dvi dienas ir bus 5 mėn
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 20, 09:42)
nu gerai parašysiu savo vakarykštį meniu gal bus ramiau pasukomis besimaitinančioms smile.gif
pusryčiai 2 sumuštiniai su rukyta lašiša(2 toste duonos riekelės, 10 gr sviesto, lašišos 50 gr)
priešpiečiai pakelis riešutų ir dž. vaisių mišinio (50 gr)
pietūs kugelis dydžio kaip abu delnus kartu sudėjus. grietinės 30% 2 šaukštai
pavakariai  doh.gif saldainis pupa, ananasinis saldainis, šokolado kvadratukas, ketvirtis pomelo
vakarienė ir naktipiečiai: 1 avokadas, 6 ruginiai duoniukai, 3 griežinėliai rukytos jautienos dešros, 100 gr karšto rūkymo nugarinės, krienų šaukštas, dar vienas pakelis razinų ir riešutų mišinio  biggrin.gif
arbata su 3 šaukštais vyšnių uogienės  biggrin.gif

Jooo blink.gif Jėgiškas meniu. Kaip suprantu bloga nebuvo biggrin.gif

smile_at
, o man atrodo, kad aš dirbu ir dirbu doh.gif Nuolat dirbu doh.gif Aš nedirbusi tik per neštumo ir gimdymo atostogas ir vaiką iki 1,9 m auginau. Visa kita darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 20, 11:39)
Cituoju:
1.1.3. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią įstaigą (pirmumo teisė įsigalioja iškart, prioritetas taikomas tik toje pačioje Įstaigoje, kurią tuo metu lanko brolis ar sesuo);
Tikiuosi padėjau 4u.gif

va šis punktas man neaiškus, ar tas pirmumas ir išliks, ar pradings vyresniems vaikams išėjus į mokyklą?
Eilių dar negalima pažiūrėti, nes net registracijos lape parašyta, kad eilės formuojamos po balandžio 30 d., kol kas tik renkami prašymai.

QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 20, 11:46)
dar dvi dienas ir bus 5 mėn

Tavo jau didžkis palyginus wub.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 20, 11:47)
smile_at[/b], o man atrodo, kad aš dirbu ir dirbu doh.gif Nuolat dirbu doh.gif Aš nedirbusi tik per neštumo ir gimdymo atostogas ir vaiką iki 1,9 m auginau. Visa kita darbas smile.gif

Nota, aš ir nuo 18 metų dirbu, tik su 9 mėn pertrauka paskutiniam magistrantūros kurse (4,5 iš jų praktika, dar magistrinio rašymas ir gynimas), tada dektretas ir 2 metai VPA, na ir turėjau 3 mėn naujo darbo paieškoms, kai paskutinį kart keičiau darbą. Va dabar vėl pertrauka, kurios nelabai norėjau, nes neatsibodo paskutinis darbas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 20, 11:33)

Nuo gruodžio 15 d. jau nauja, Šimašiaus, tvarka  mirksiukas.gif

gali but, as dar prie Zuoko rasiau biggrin.gif bet esme vistiek tokia pati lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 20, 12:12)
va šis punktas man neaiškus, ar tas pirmumas ir išliks, ar pradings vyresniems vaikams išėjus į mokyklą?

Manau išnyks 4u.gif , nebent nepatikrins, kad vaikas išeina į mokyklą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 20, 11:47)
Jooo blink.gif Jėgiškas meniu. Kaip suprantu bloga nebuvo  biggrin.gif

nu šiaip tai labai pilvą pūtė ir skrandis sustojęs buvo jau po visko biggrin.gif
kažin nuo ko blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif

iš tikro tai viskas prasidėjo nuo to kad po piet norėjau saldainio nomeda, kurio neturėjau
tai va kuo man baigiasi bandymas pakeist kažką ko užsimanau tuo ką turiu pvz... biggrin.gif

beje suskaičiavau viską tai tik šiek tiek virš 2000 kcal gavosi, kaip ir nieko tragiško
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 sausio 2016 - 13:01