Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 20, 08:32)
nu per mažai  biggrin.gif  aš esu labai linkus kaupti svorį, mano labai lėta medžiagų apykaita, man kiekvienas kasnis per didelis eina į kūną. doh.gif  žinau kad reik sportuot, bet geriausiu atveju su leliuku nevalytais keliais, kolkas kitos galimybės neturiu schmoll.gif

uždaras ratas čia
kuo mažiau valgai tuo labiau lėtėja jinai
bet kokiu atveju nuo vieno sumuštinio kaip būtum linkusi nepriaugsi pusės kg riebalų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 sausio 2016 - 09:32
Labas rytas 4u.gif
aš su minusu šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 20, 10:32)
uždaras ratas čia
kuo mažiau valgai tuo labiau lėtėja jinai
bet kokiu atveju nuo vieno sumuštinio kaip būtum linkusi nepriaugsi pusės kg riebalų

ne ten šiaip visko buvo per daug. Ir sumuštinis, ir bananas ir ta grūdėta varškė. Paprastą dieną būčiau apsiribojus tik puoduku pasukų. Šiaip organizmas priprato prie mano meniu. Reik jam sukelt šoką daba. Nežinau tik kaip g.gif iškrovos dienų kažkaip niekada nebandžiau g.gif

šiandien per pietus laukia susitikimas su draugėm. Nu ir visogero tinkamas meniu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pusryciam kava, pietums tinginio balandelis be ryziu, vakariene zuvis rukyta.
Siandien pusryciam kava, vienas sausainis, pietums ir vakarienei bus cili sriuba.
Labas.
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 20, 09:34)
ne ten šiaip visko buvo per daug. Ir sumuštinis, ir bananas ir ta grūdėta varškė. Paprastą dieną būčiau apsiribojus tik puoduku pasukų. Šiaip organizmas priprato prie mano meniu. Reik jam sukelt šoką daba. Nežinau tik kaip g.gif  iškrovos dienų kažkaip niekada nebandžiau g.gif

šiandien per pietus laukia susitikimas su draugėm. Nu ir visogero tinkamas meniu biggrin.gif

tai gal tas šokas ir bus sukeltas tuo daug pavalgymu
nebutinai iškrova

nu gerai parašysiu savo vakarykštį meniu gal bus ramiau pasukomis besimaitinančioms smile.gif
pusryčiai 2 sumuštiniai su rukyta lašiša(2 toste duonos riekelės, 10 gr sviesto, lašišos 50 gr)
priešpiečiai pakelis riešutų ir dž. vaisių mišinio (50 gr)
pietūs kugelis dydžio kaip abu delnus kartu sudėjus. grietinės 30% 2 šaukštai
pavakariai doh.gif saldainis pupa, ananasinis saldainis, šokolado kvadratukas, ketvirtis pomelo
vakarienė ir naktipiečiai: 1 avokadas, 6 ruginiai duoniukai, 3 griežinėliai rukytos jautienos dešros, 100 gr karšto rūkymo nugarinės, krienų šaukštas, dar vienas pakelis razinų ir riešutų mišinio biggrin.gif
arbata su 3 šaukštais vyšnių uogienės biggrin.gif
nu buvo tokia diena kai noriu kažko nežinau ko, taip ir neišsiaiškinau ko norėjau doh.gif
ir nieko, bet šiandien nesisvėriau cool.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 19, 18:18)
as su toitikai tooookios patirties turiu, kad  blink.gif  doh.gif  teta du augino, tai i svecius niekas negaledvo ateiti  doh.gif  istisai urzgimas, lojimas, kazkokie isterikai buvo  doh.gif  bet ten gal jiems su psichika negerai buvo, nzn  cool.gif

mane irgi tos veislės šuniukas apkandžiojo, kai paglostyt norėjau, tai jau kuo toliau nuo jų smile.gif Nors mūsų šuo nepažįstamų irgi neprileidžia, tai ir sakau visiems kad specialiai nepuls bet kad paliktų jį vaikai ramybei su savo glostymais, nes gal stipriai neįkas bet tikrai gali griebt ir išgąsdinti

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 06:14)
as jau dirbu is namu, gerai kai dekinga mano specialybe galiu nuotoliniu budu dirbt,sunku tik kolkas,bet isivaziuosiu:) vaikui irgi neaisku kaip su darzeliu bus 30-ti eilej o vietu 30, tai jei kas gaus pirmuma...

oho, šaunuolė smile.gif o dabar kada nori gali vaiką rašyt į darželį, vis tiek pagal amžių atrinkinės g.gif Norėčiau į tą pati, bet va ten mes aną kartą "po blatu" papuolėm, tai nežinau kaip bus dabar. Reikės bent į 3 užrašinėti
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 20, 10:12)
Reikės bent į 3 užrašinėti

mes uzrasem nuo 2017 rugsejo, i kelis nebegalima rasyt, bent musu mieste, automatiskai panaikins pirmaji jei dar i viena uzrasytume
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 11:27)
mes uzrasem nuo 2017 rugsejo, i kelis nebegalima rasyt, bent musu mieste, automatiskai panaikins pirmaji jei dar i viena uzrasytume

o kas bus jei to vieno negausit? g.gif as vis neatsistebiu, kad taip anksti reik uzrasyt vaikus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 20, 10:29)
o kas bus jei to vieno negausit?  g.gif  as vis neatsistebiu, kad taip anksti reik uzrasyt vaikus  rolleyes.gif

tai gal kitam tuomet rasim vieta, veziosim, nes db prie namu uzrasem. O jei niekur negausim, dirbsiu namie, nebeda.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 11:32)
tai gal kitam tuomet rasim vieta, veziosim, nes db prie namu uzrasem. O jei niekur negausim, dirbsiu namie, nebeda.

pavydziu tokios darbo specifikos tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 20, 10:12)

oho, šaunuolė smile.gif o dabar kada nori gali vaiką rašyt į darželį, vis tiek pagal amžių atrinkinės  g.gif  Norėčiau į tą pati, bet va ten mes aną kartą "po blatu" papuolėm, tai nežinau kaip bus dabar. Reikės bent į 3 užrašinėti

pas mus Vilniuje olivute dabar gi nauja tvarka jau senokai mirksiukas.gif dabar vaikus galima uzrasinet tik tais metais, kuriais zadi leisti, t.y. jei sakykim noresi leisti nuo 2018 rugsejo, tai 2018ais po naujuju pirma darbo diena arba vaziuoji i savaivaldybe, arba registruoji internetu, registruoti gali i 5 norimus darzelius, eiliskuma susidelioji pati, i kuri patekti nori labiausia , rasai pirmu numeriu, ir t.t. iki penkiu. uzregistravus eiliskumo keisti jau nebegali, tiksliau gali, bet buve eiles numeriai anuliuojasi ir automatiskai skaitosi lyg prasymas rasomas is naujo ir "einat" i eiles gala. tai labai reik pasvarstyt gerai, pries uzrasant, kuriems teiki pirmenybe, o kurie is bedos butu gerai, jei nepapiultu i norimus.
Atsakyti