Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 12:42)
Įdomi diskusija, bet kad įvertint perspaudžia ar ne, reik konkrečius atvejus žiūrėt ir aptart smile.gif
Nei vienas kraštutinis variantas nėr gerai. Jei moteris sakys, kad va pagimdžiau jau du ar tris vaikus, tai galiu dabar ir nebeprisižiūrėt, tai ir nieko gero. Faktas, kad nuo keturiasdešimties metų suvartojamo maisto kiekis turi mažėti o judėjimo padaugėti norint išsaugoti gražias linijas  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif kiekvienam atrodo, taip kaip atrodo. Ir diskusija manau yra beprasme.

QUOTE(Anike* @ 2016 01 19, 15:11)
NoTa, kaip darbe sekasi, ka susirinkime pasake?  4u.gif
Mano sirdis siandien kvailioja, ir manau, kad nuo maitinimosi  ax.gif

Pavargau kaip ciuckis. 5 padeklus prekiu iskroviau.
Susirinkimas praejo gerai, pradedam dirbti pagal standarta, tai reikalavimu, vertinimu ojojoj kiek atsiras doh.gif
Man vakar kai begau sirdele trumpai padiege, betbpaskui kaip ranka nueme diegliai.

QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 18:27)
Meniu:
pusryciai - du lietiniai su saldytom braskem
pietus - dvi keptos vistienos blauzdeles su daug burokeliu misraines ir puse marinuoto agurko
pavakariai - 140 g jogurto su mangais, juoda arbata su siek tiek pieno ir 1 sauksteliu cukraus
vakariene - trys virtos bulves su sviestu ir druskyte
tarpuose- 1 kivis, 3 obuoliai, 1 graikinis ir 4 lazdyno riesutai.
Dar bus obuolys ir arbatos puoselis su 1,5 saukstelio avieciu uogienes

Siulyciau saldu jogurta keisti graikisku, ar be priwdu ir dardinti paciai, uogiene, saldytom uogom, vaisiais- bus naudingiau blush2.gif

QUOTE(tobula audra @ 2016 01 19, 18:59)
grįžtu  ax.gif 
pusryčiai: 1didelis obuolys, 150g jogurto, kava su pienu
pietūs:2 kalakutienos kodletukai, juodos duonos riekė, rauginti kopūstai
užkandis: gabalėlis varškės pyrago (gimtadienis doh.gif )
vakarienė:200g krabų lazdelių

Vakarine visai beverte.

Mano meniu:
Pusryaciai- miezine kose su sviestu, stikline pieno. Jioda kava su cukrumi
Kava su pienu
Pietus- 2 kotletai, miezine kose, 2 rauginti agurkai
Zalia arbata
Vakariene-dubuo agurkines sriubos
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 19, 22:17)
Siulyciau saldu jogurta keisti graikisku, ar be priwdu ir dardinti paciai, uogiene, saldytom uogom, vaisiais- bus naudingiau blush2.gif

Sutinku del jogurto, reiks pirkt naturalu kai pirksiu 4u.gif Grsikiskam kol kas stop, nes vienu metu kasdien Aistes valgiau, kol atsivalgiau kad net ir dabar nenoriu blush2.gif bet naturalus bio arba dobilo man tinka drinks_cheers.gif

Tavo grazus meniu 4u.gif labai tvarkingas.

O as pasiilgau darbo jau, nors be 1,5 metu planuoju negrizt, jei neteks iki dvieju uzsisedet, nes klausimas kaip sitoj skylej pavyks aukle susirast,o su darzeliais Vilniuj aisku, kad niekas is vis neaisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 23:18)

O as pasiilgau darbo jau, nors be 1,5 metu planuoju negrizt, jei neteks iki dvieju uzsisedet, nes klausimas kaip sitoj skylej pavyks aukle susirast,o su darzeliais Vilniuj aisku, kad niekas is vis neaisku  doh.gif

as jau dirbu is namu, gerai kai dekinga mano specialybe galiu nuotoliniu budu dirbt,sunku tik kolkas,bet isivaziuosiu:) vaikui irgi neaisku kaip su darzeliu bus 30-ti eilej o vietu 30, tai jei kas gaus pirmuma...
Atsakyti
Labas rytas
Mano vakar meniu
Iskrova su vandeniu tik , oi buvo sunku , daugiau taip nedarysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 20 sausio 2016 - 05:48
Labas rytas
pas mane vakar atvirksciai, ikrova buvo, saltis ir nuovargis iveike mane ir privalgiau visko smile.gif
bet tai nieko,
dabar pora vakaru bus kefyras, penktadieni reikia i suknele ilist ir nebut isprogusiu pilvu
o paskui tesiu tiesiog tvarkinga mityba
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 23:18)
Sutinku del jogurto, reiks pirkt naturalu kai pirksiu  4u.gif  Grsikiskam kol kas stop, nes vienu metu kasdien Aistes valgiau, kol atsivalgiau kad net ir dabar nenoriu  blush2.gif  bet naturalus bio arba dobilo man tinka  drinks_cheers.gif

Tavo grazus meniu  4u.gif  labai tvarkingas.

O as pasiilgau darbo jau, nors be 1,5 metu planuoju negrizt, jei neteks iki dvieju uzsisedet, nes klausimas kaip sitoj skylej pavyks aukle susirast,o su darzeliais Vilniuj aisku, kad niekas is vis neaisku  doh.gif

Pabandysi naturalu, gal patiks mirksiukas.gif man anksciau is vis nesivalgydavo jis, neskanu buvo. Dabar kertu kaip uz ausies. Pakaitalioju priedus ir skaniai susivalgo.

O as noriu atostogu, ilguuu, labai ilguuuu blush2.gif vaiko prieziuros, nes pavargau nuo darbo ir zmoniu.

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 05:14)
as jau dirbu is namu, gerai kai dekinga mano specialybe galiu nuotoliniu budu dirbt,sunku tik kolkas,bet isivaziuosiu:) vaikui irgi neaisku kaip su darzeliu bus 30-ti eilej o vietu 30, tai jei kas gaus pirmuma...

Kuriam čia taip daržely? g.gif
Aš vat persigalvojau ir užrašiau į kitą prieš porą sav, nukritom į galą eilės , tai 27, bet grupę jau rinks šiam rugsėjui, tai viliuosi pateksim.o tu ką tik gimusį registravai ir jau 30????
Labas rytas
Atsakyti
labas rytas.

Pasisveriu ir matau plius 0,5kg doh.gif

A6 suprantu, kad vakar biški persistengiau doh.gif nu bet nervinaaa. Jau gal mėnesį svoris stovi vietoj, tai va išvis gražu. Pliusas!
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 19, 17:21)
Pusryčiai: dviejų kiaušinių omletas, su rieke dešros, porais. Šalia du šaukštai žirnelių ir 5 cherry pomidoriukai. Du FInn duoniukai. Kava

Priešpiečiai riekė sūrio ir riekė rūkytos šoninės. Kava

Pietūs: dubenėlis burokėlių sriubos

Pavakariai: bananas

Vakarienė: Indukas grūdėtos varškės, mažas sumuštinis
Kažkaip susivėliau su vakarienės tuo sumuštiniu doh.gif 
Nueita 8km nevalytais keliais bestumiant vežimą doh.gif

QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 20, 08:01)
labas rytas.

Pasisveriu ir matau plius 0,5kg doh.gif

A6 suprantu, kad vakar biški persistengiau doh.gif  nu bet nervinaaa. Jau gal mėnesį svoris stovi vietoj, tai va išvis gražu. Pliusas!

unsure.gif nepanašus tavo meniu i persistengimą, nekreipk dėmesio nukris
gal per mažai valgai g.gif
nebent skysčiai dar nuo šoninių ir dešrų pasikaupė, bet tai čia niekniekis

aš nesisvėriau po vakar įkrovos, o kam save nervint
blogiau kad visą vakarą pilvą raižė ir pūtė, galvojau galvojau nuo ko, neišgalvojau
nuo kugelio gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 20, 07:42)
Kuriam čia taip daržely? g.gif
Aš vat persigalvojau ir užrašiau į kitą prieš porą sav, nukritom į galą eilės , tai 27, bet grupę jau rinks šiam rugsėjui, tai viliuosi pateksim.o tu ką tik gimusį registravai ir jau 30????
Labas rytas

pietiniam, Voveraitej:)o tu i koki registravai?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 20, 09:23)
unsure.gif nepanašus tavo meniu i persistengimą, nekreipk dėmesio nukris
gal per mažai valgai  g.gif
nebent skysčiai dar nuo šoninių ir dešrų pasikaupė, bet tai čia niekniekis

nu per mažai biggrin.gif aš esu labai linkus kaupti svorį, mano labai lėta medžiagų apykaita, man kiekvienas kasnis per didelis eina į kūną. doh.gif žinau kad reik sportuot, bet geriausiu atveju su leliuku nevalytais keliais, kolkas kitos galimybės neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 20, 08:30)
pietiniam, Voveraitej:)o tu i koki registravai?

Aš į Saulutę, Vytauto gatvėj smile.gif
Atsakyti