NoTa, kaip darbe sekasi, ka susirinkime pasake?
Mano sirdis siandien kvailioja, ir manau, kad nuo maitinimosi Ar kava, ar dideles pauzes, ar dar kazkas... nors visai neesu alkana, netgi truputi persivalgiau per pietus
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 13:03)
Turėkit svajonėse skaičius, siekit jų lesiodamos, ką dabar
Kas lesioja, o kas ne O siaip butu smagu isgirsti konkreciu meniu komentarus. Nes tema ir yra norincioms numesti svorio Kaip matyti is pirmo puslapio, yra nemazai merginu, kuriom tai pavyko Konkretus patarimai del meniu butu naudingiau nei tusti pasakymai, kad nenorekit po gimdymo svert kiek sveret pries tai
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 19, 13:37)
tai as irgi niekad monekene nebuvau:)))studente kai buvau 59 sveriau, cia maziausiai kiek esu sverus seip man norma apie 63-64, ale ir iki to db toli
panasus musu tikslai, tavasis jau arciau nei mano
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 19, 14:00)
kaip gera pamiegoti! papusryciavau su vyru ir atgal i lova, grizo, prikele, kad i oro uosta nuvezciau tik likom su suniu dviese, siandien drauge atvaro pagyvent pora dienu pas mane
Mes su lelyte irgi rytais kai visus isleidziam dar pamiegam, kartais iki 10, kartais iki 11, cia jau kaip pasiseka
Koki suni auginat? Mes ir planuojam vasara pirkti, tik as bijau, kad nespesiu namu tvarkyt nuo plauku ir is lauko prinestu purvu Nelabai vilioja, bet MB spiria, kad reikia del vaiku...
Mes šunį iškraustėm į voljerą prieš antro vaiko gimimą. Nes žinokit tie amžini plaukai.... nu nenorėjau plaukuoto leliuko ir tiek. Būdavo seniau kambarius siurbt tekdavo kasdien, ideliausia būtų išvis ryte-vakare dabar ramiakas.... galiu du kart į savaitę. Ir tik dėl to kad vyresnysis prilaksto su kukurūzais rankose. Aišku mūsų ir šuo VA. O kudlos jo.... jeigu koks nedidelis ir trumpaplaukis gal ne taip baisu
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 19, 15:51)
Mes šunį iškraustėm į voljerą prieš antro vaiko gimimą. Nes žinokit tie amžini plaukai.... nu nenorėjau plaukuoto leliuko ir tiek. Būdavo seniau kambarius siurbt tekdavo kasdien, ideliausia būtų išvis ryte-vakare dabar ramiakas.... galiu du kart į savaitę. Ir tik dėl to kad vyresnysis prilaksto su kukurūzais rankose. Aišku mūsų ir šuo VA. O kudlos jo.... jeigu koks nedidelis ir trumpaplaukis gal ne taip baisu
MB retriverio nori, ikalbineju, kad mums per didelis.
Kazkada seniai auginau as VA, tai plauku darrasdavau ir po keliu metu Ne kambarinis visai suo, man daug zbitku buvo pridares
jų gyvenimo būdas toks, dėl zbitkų pvz pergraužė kiaurai sieną iš vonios į koridorių
Oj Retriveriai yra nuostabūs... geriečiai labai. nu bet kudlos kudlos...
QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 16:39)
Mes su lelyte irgi rytais kai visus isleidziam dar pamiegam, kartais iki 10, kartais iki 11, cia jau kaip pasiseka
Koki suni auginat? Mes ir planuojam vasara pirkti, tik as bijau, kad nespesiu namu tvarkyt nuo plauku ir is lauko prinestu purvu Nelabai vilioja, bet MB spiria, kad reikia del vaiku...
as tai dar dirbu, tai retai tenka pasilepinti ilgesniu miegu, nors as ne miegale
mes turim labradora, plauku belekiek, bet suns voljere neisivaizduoju.. geriau jau isvis suns neturet nei ji be socializacijos laikyt plauku sociai, siurbt reikia kasdien ar bent kas antra, be slepeciu nepraeisi, bet jo meile ir istikimybe atperka viska tas rytinis vyro pasakymas `eik mamyte zadint` ir slapia nosis bandanti prasikast pro patalus ner nieko mieliau kaledoms gavau siurbli robota, bet dar neispakuotas kol remontai vyksta
QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 19, 16:15)
jų gyvenimo būdas toks, dėl zbitkų pvz pergraužė kiaurai sieną iš vonios į koridorių
Neliudna vnz
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 19, 16:16)
as tai dar dirbu, tai retai tenka pasilepinti ilgesniu miegu, nors as ne miegale
mes turim labradora, plauku belekiek, bet suns voljere neisivaizduoju.. geriau jau isvis suns neturet nei ji be socializacijos laikyt plauku sociai, siurbt reikia kasdien ar bent kas antra, be slepeciu nepraeisi, bet jo meile ir istikimybe atperka viska tas rytinis vyro pasakymas `eik mamyte zadint` ir slapia nosis bandanti prasikast pro patalus ner nieko mieliau kaledoms gavau siurbli robota, bet dar neispakuotas kol remontai vyksta
Nepaguodei manes
Roboto siurblio mes irgi dairomes, tik neprisiruosiam issirinkt. Prisiskaiciau atsiliepimu, tai ne kazka pora geresniu buvo pamineta, bet jau uzmirsau pavadinimus. N
Nenoriu kasdien siurbt plotas per didelis
p.s. del miego ir as nemiegale, bet kai pasikiloju nakti kas 2 val., tai siek tiek ir miegale darausi
QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 17:34)
Roboto siurblio mes irgi dairomes, tik neprisiruosiam issirinkt. Prisiskaiciau atsiliepimu, tai ne kazka pora geresniu buvo pamineta, bet jau uzmirsau pavadinimus. N
pasmus irgi didelis, bet ka padarysi jokio skirtumo ar suo bute, ar name, vis tiek aplink kojas sukasi mes pirkom neato, jie vieni geresniu ir galingesniu
Labas
aš irgi su tuo puslapiuku draugavau tai bent sužinojau kiek kalorijų sunaudot svorio išlaikymui
aš irgi jau daug metų nesaldinu arbatos, o kavą dažniausiai pienu užbalinu ir užtenka. Na dar kartais kondensuotą panaudoju
QUOTE(Aura88 @ 2016 01 19, 10:38)
Labas
Aha, man asmeniškai patinka rašyti ir matyti ka ir kiek suvalgau
Siaip labai ptinka puslapis kalorijos.lt
Aha, man asmeniškai patinka rašyti ir matyti ka ir kiek suvalgau
Siaip labai ptinka puslapis kalorijos.lt
aš irgi su tuo puslapiuku draugavau tai bent sužinojau kiek kalorijų sunaudot svorio išlaikymui
QUOTE(qqte @ 2016 01 19, 10:44)
labas rytas
MB gasdino kad saldumynų pradėsiu norėt, bet nepradėjau
dabar nesaldinu nei kavos, rėmuo kyla nuo saldintos
ir vaikas ramiai sau nesaldintą arbatą geria
MB gasdino kad saldumynų pradėsiu norėt, bet nepradėjau
dabar nesaldinu nei kavos, rėmuo kyla nuo saldintos
ir vaikas ramiai sau nesaldintą arbatą geria
aš irgi jau daug metų nesaldinu arbatos, o kavą dažniausiai pienu užbalinu ir užtenka. Na dar kartais kondensuotą panaudoju
Mes turim toiterjerą, plaukų nėra, bet elgesys su vaiku tai ..
Jie patys yra kaip vaikai, todėl įsivaizduoja save esant pasaulio bamba. Nuolatos urzgimas, jei jiems kas nepatinka, ypač vakarais, kai ale labai nuvargę jaučiasi ir gulasi miegoti 8 vakaro.
O šiaip, kas liečia suaugusių bendravimą su toitikais, tai jie patys mylimiausi šuneliai, nes meilės pas juos ir džiaugsmo mums sugrįžtant iki apsisisiojimo
Jie patys yra kaip vaikai, todėl įsivaizduoja save esant pasaulio bamba. Nuolatos urzgimas, jei jiems kas nepatinka, ypač vakarais, kai ale labai nuvargę jaučiasi ir gulasi miegoti 8 vakaro.
O šiaip, kas liečia suaugusių bendravimą su toitikais, tai jie patys mylimiausi šuneliai, nes meilės pas juos ir džiaugsmo mums sugrįžtant iki apsisisiojimo
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 19, 18:13)
Mes turim toiterjerą, plaukų nėra, bet elgesys su vaiku tai ..
as su toitikai tooookios patirties turiu, kad teta du augino, tai i svecius niekas negaledvo ateiti istisai urzgimas, lojimas, kazkokie isterikai buvo bet ten gal jiems su psichika negerai buvo, nzn
o musu labrikas mielybiu mielybe, vaikai ateina, tai sekioja is paskos, bile ji paniurkytu, i ausi ar nosi pirsta ikistu, uz ausies patemptu ir tas jau laimingas iki negaliu o dabar kai laukiuosi, isvis turiu pilvelio sildytuva jei tik as ant sofos issitiesiu, jis kur buves kur nebuves atnesa savo galvyte irgi
Pusryčiai: dviejų kiaušinių omletas, su rieke dešros, porais. Šalia du šaukštai žirnelių ir 5 cherry pomidoriukai. Du FInn duoniukai. Kava
Priešpiečiai riekė sūrio ir riekė rūkytos šoninės. Kava
Pietūs: dubenėlis burokėlių sriubos
Pavakariai: bananas
Vakarienė: Indukas grūdėtos varškės, mažas sumuštinis
Kažkaip susivėliau su vakarienės tuo sumuštiniu
Nueita 8km nevalytais keliais bestumiant vežimą
Priešpiečiai riekė sūrio ir riekė rūkytos šoninės. Kava
Pietūs: dubenėlis burokėlių sriubos
Pavakariai: bananas
Vakarienė: Indukas grūdėtos varškės, mažas sumuštinis
Kažkaip susivėliau su vakarienės tuo sumuštiniu
Nueita 8km nevalytais keliais bestumiant vežimą