Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 19, 11:26)
Man didesnių rezulatatų norisi blush2.gif O jėgų jau neberasta biggrin.gif

Norėk biggrin.gif nežinau, man durniausia, kai perspaudžia kai kurios (ne tau taikau), iš didelio rašto išeina iš krašto: susigalvoja skaičius ir trūks plyš kitaip negerai, lesioja trupinukus, o dėl kiekvieno gramo papildomo dejuoja doh.gif prieš nėštumą, matai svėrė tiek, tai ir dabar reikia arba dar geriau, prieš dešimt metų tiek svėriau, reikia ir dabar susigrąžinti tą svorį... nu juokinga doh.gif taigi organizmas keičiasi, hormonų pusiausvyra kinta ir tt, normalu tas papildomas kilogramas ar du. Aišku, yra tokių, kurioms nieko nedarant visa gyvenimą lieknos, bet šiuo atveju kalbam ne apie jas.
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 11:35)
Norėk biggrin.gif  nežinau, man durniausia, kai perspaudžia kai kurios (ne tau taikau), iš didelio rašto išeina iš krašto: susigalvoja skaičius ir trūks plyš kitaip negerai, lesioja trupinukus, o dėl kiekvieno gramo papildomo dejuoja doh.gif prieš nėštumą, matai svėrė tiek, tai ir dabar reikia arba dar geriau, prieš dešimt metų tiek  svėriau, reikia ir dabar susigrąžinti tą svorį... nu juokinga doh.gif  taigi organizmas keičiasi, hormonų pusiausvyra kinta ir tt, normalu tas papildomas kilogramas ar du. Aišku, yra tokių, kurioms nieko nedarant visa gyvenimą lieknos, bet šiuo atveju kalbam ne apie jas.

Įdomi diskusija, bet kad įvertint perspaudžia ar ne, reik konkrečius atvejus žiūrėt ir aptart smile.gif
Nei vienas kraštutinis variantas nėr gerai. Jei moteris sakys, kad va pagimdžiau jau du ar tris vaikus, tai galiu dabar ir nebeprisižiūrėt, tai ir nieko gero. Faktas, kad nuo keturiasdešimties metų suvartojamo maisto kiekis turi mažėti o judėjimo padaugėti norint išsaugoti gražias linijas 4u.gif
Atsakyti
noriu svert kiek pries nestuma, o paskui noresiu svert kiek sveriau pries 10 metu blush2.gif o jei nepavyks, vistiek visa gyvenima noresiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 19, 12:42)
noriu svert kiek pries nestuma, o paskui noresiu svert kiek sveriau pries 10 metu blush2.gif o jei nepavyks, vistiek visa gyvenima noresiu  cool.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mano norai irgi panašūs, bet kad aš ir mokyklą baigdama 68 svėriau, tai noriu mažiau nei 12 klasėj lotuliukas.gif tiesa, po to ilga laiką svėriau 62-63 , tik per paskutinius porą metų priaugau iki 67 (po anginos operacijos kokį mėnesį trupinius teko lest, pakrito kg iki 60, bet kai grįžo, tai jau su trenksmu).
Atsakyti
Turėkit svajonėse skaičius, siekit jų lesiodamos, ką dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 13:03)
Turėkit svajonėse skaičius, siekit jų lesiodamos, ką dabar ax.gif

Jei visada lesiotume, turbūt tie skaičiai tikrai ne svajonėse būtų laugh.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 19, 13:07)
Sveikos 4u.gif

Nu pažiūrėk, kiek naujokių turim, rimtai tikslo siekia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 13:10)

Aš čia pati jau jaučiuosi, kaip naujokė biggrin.gif biggrin.gif

O tavo aną anketą pratrynė , kad su nauja ar tiesiog pati jos nebenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 01 19, 13:12)
Aš čia pati jau jaučiuosi, kaip naujokė biggrin.gif  biggrin.gif

O tavo aną anketą pratrynė , kad su nauja ar tiesiog pati jos nebenaudoji?

Nenaudoju, nesijungiu net schmoll.gif Jeigu šitaip daro, aš irgi darau kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 19, 12:53)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Mano norai irgi panašūs, bet kad aš ir mokyklą baigdama 68 svėriau, tai noriu mažiau nei 12 klasėj  lotuliukas.gif  tiesa, po to ilga laiką svėriau 62-63 , tik per paskutinius porą metų priaugau iki 67 (po anginos operacijos kokį mėnesį trupinius teko lest, pakrito kg iki 60, bet kai grįžo, tai jau su trenksmu).

tai as irgi niekad monekene nebuvau:)))studente kai buvau 59 sveriau, cia maziausiai kiek esu sverus seip man norma apie 63-64, ale ir iki to db toli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 01 19, 13:07)
Sveikos 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 13:10)

Aš labai rimtai siekiu lotuliukas.gif
Kaip visada lotuliukas.gif . Pažadu, bet neišpildau pažadų biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

kaip gera pamiegoti! biggrin.gif papusryciavau su vyru ir atgal i lova, grizo, prikele, kad i oro uosta nuvezciau tik biggrin.gif likom su suniu dviese, siandien drauge atvaro pagyvent pora dienu pas mane thumbup.gif
Atsakyti