Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 19, 09:19)
Merci beaucoup  biggrin.gif

Nieko nesako man, sverk svarstyklėmis, kiek dedi, žinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 09:21)
Nieko nesako man, sverk svarstyklėmis, kiek dedi, žinosi biggrin.gif

AČIŪ LABAI biggrin.gif
Aš tik apytiksliai noriu žinoti ar labai jau saldindama kavą prisidedu tų kcal.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 19, 09:27)
AČIŪ LABAI biggrin.gif
Aš tik apytiksliai noriu žinoti ar labai jau saldindama kavą prisidedu tų kcal.

1g turi 4 kalorijas, tai jei dedu ne su kaupu šaukštelį arbatinį, tai apie 5g. Jei pas tave koks miniatiūrinis šaukščiukas, tai gal ten 3g tongue.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 19, 09:54)
Labas rytas 4u.gif
Ar 3in1 kava daug turi kalorijų g.gif ?
Galvoju ji įtakos turi mano svorio didėjimui. Anksčiau tik arbatas becukres gerdavau, o kai pradėjau šitą kavą, tikrai kg pasikeitė į blogąją pusę. smile.gif

Na, tai papildomos, bevertes kalorijos smile.gif bet vienas puodelis manau nieko tokio,

QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 10:14)
Dėl vieno puodelio tikrai kilogramai neužaugo. Rašyk meniu vakarais, pažiūrėsim rolleyes.gif  kuo tikslesnius kiekius.

Aha, man asmeniškai patinka rašyti ir matyti ka ir kiek suvalgau smile.gif
Siaip labai ptinka puslapis kalorijos.lt
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

cukru skaičiuojat biggrin.gif aš kažkada ai i arbata po 2 saukstelius dedavau ir isgerdavau po 4-5 puodelius per diena susiskaičiavau ir nusprendžiau nebesaldint
MB gasdino kad saldumynų pradėsiu norėt, bet nepradėjau
dabar nesaldinu nei kavos, rėmuo kyla nuo saldintos
ir vaikas ramiai sau nesaldintą arbatą geria

bet..kai jautiesi pakankamai tvarkingai besimaitinantis o svoris netenkina tai tada baisu nes nebežinai ko atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 19, 09:44)
bet..kai jautiesi pakankamai tvarkingai besimaitinantis o svoris netenkina tai tada baisu nes nebežinai ko atsisakyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O jei dar daug daug atsisakiusi esi ir sportuoji, tai nebežinia ir ko griebtis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 19, 09:55)
drinks_cheers.gif
O jei dar daug daug atsisakiusi esi ir sportuoji, tai nebežinia ir ko griebtis biggrin.gif  doh.gif

tai va visai netekt gyvenimo malonumo ir valgyt virta vista su kopustais ir ryziais irgi nesinori
belieka susitaikyt su tuo esamu svoriu smile.gif
bet kur tau moteris susitaikys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 19, 09:55)
drinks_cheers.gif
O jei dar daug daug atsisakiusi esi ir sportuoji, tai nebežinia ir ko griebtis biggrin.gif  doh.gif

Puikiai žinai, kad esi teisingam kely, nieko griebtis ir nereikia daugiau. Kam??
Atsakyti
Nu va. Pietūs verda ir man ir vaikui. Viskas sutvarkyta, pečius pakurtas, namai iškuopti, vaikis miega. Metas priešpiečiam. Kadangi geriu maisto papildus turiu kažką įsimest į burną. Tai gavos riekutė rūkytos šoninės ir riekutė sūrio. Dar žinoma kava su pienu.
Atsakyti
Sveikutes grazuoles mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pusryciam buvo 2 lietiniai su 3 saukstais saldytu braskiu.
Jau suvalgytas 1 obuolys ir 1 kivis
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 19, 10:21)
Puikiai žinai, kad esi teisingam kely, nieko griebtis ir nereikia daugiau. Kam??

Man didesnių rezulatatų norisi blush2.gif O jėgų jau neberasta biggrin.gif
Atsakyti