quote=?angeliux?,2016 01 15, 13:16]
tai aisku! svarbiausia, kad svoris krenta as ir niekada nenumazindavau meniuku, bet nuo didesnio svorio greiciau ir krenta
[/quote]
Mano svoris didelis, tai ir krenta kol kas lengviau. Va kai nuo 67 noriu iki 63, tai su tokiais menu kaip dabar, man niekas nekristu
QUOTE(qqte @ 2016 01 15, 13:23)
nu o malonumas patirtas ji valgant ka nepakankama nauda?
as tai kai nesu saldumynine, tai jei uzsimanau kazko tai ir suvalgau, ir sazine negrauzia, apskritai esu linkus valgyt tai ko noriu o ne tai ka reikia
as tai kai nesu saldumynine, tai jei uzsimanau kazko tai ir suvalgau, ir sazine negrauzia, apskritai esu linkus valgyt tai ko noriu o ne tai ka reikia
Na as irgi tikrai tik uz tai, kad valgyti tai ko norisi (proto ribose aisku )
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 15, 13:38)
kai svori metu - ne, kai auginu - TAIP
Va va, augint ir man buvo gerai, bet auginimas baiges ir dabar jau mest ne taip smagu ir ,atrodo, kur ta mano galva buvo
QUOTE(qqte @ 2016 01 15, 13:57)
nu šiaip aš labai mėgstu daržoves ir salotas
bet jei jau užsimaniau surelio ir sugalvosiu keist ji salotom tai baigsis kalnu sveiko maisto kuriuo meginau, o paskui vistiek sureli suvalgysiu
tai gal naudingiausia valgyt is karto tada, o salotas valgyt tada kada noriu
bet tai cia mano organizmas gal toks
bet jei jau užsimaniau surelio ir sugalvosiu keist ji salotom tai baigsis kalnu sveiko maisto kuriuo meginau, o paskui vistiek sureli suvalgysiu
tai gal naudingiausia valgyt is karto tada, o salotas valgyt tada kada noriu
bet tai cia mano organizmas gal toks
Mano organizmas irgi toks, jeigu kazko noriu labai konkretaus, o alki bandau uzmust sveikais dalykais, tai pasibaigia tuo, kad suvalgau kalna ale sveiku ir vis tiek nenurimstu, kol nesuvalgau ko noriu. Bet cia kai labai nori kazko konkreciai, tai geriau jau ir suvalgyt is karto
Ir tikrai nevalgyciau to kas man neskanu, geriau jau maziau, bet jauciant malonuma.