Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Meniu:
pusryciai - vienas sumustinis (sumustiniu duona, sviestas, lasisa ir puse pomidoro) + glaistytas surelis
pietus- 2 vistienos blauzdeles su daug burokeliu misraines ir likusi use pomidoro
vakariene - 3 lietiniai blynai su pora saukstu slyvienes
tarpuose: 3 obuoliai, 1 bananas, 4 graikiniai riesutai ir 4 lazdyno, puodelis obuoliu sulciu, nedidelis sumustinis (juoda duona, sviestas ir riekute fermentinio surio), 2 puodeliai arbatos su 1,5 saukstelio avieciu uogienes kiekvienas. Atrodo nieko nepraleidau.
Iki vakaro jauciausi alkana, bet lietiniu pavalgiau ir atejo sotumas blush2.gif
Atsakyti
Susirenku balionus ir einu gert toliau biggrin.gif aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Mano meniu:

7.10 kava su pienu, 1 sumustinis su ikrais, 4 skilteles apelsino
8.30 arbata
12 kiaulienos kepsnys, 2 v.s. bulviu koses, 1 v.s. kopustu salotu ir 1 v.s. burokeliu salotu
13.30 kava, 4 gabaliukai pieninio sokolado
18.30 1 samtis makaronu sriubos su puse a.s. grietines, 2 v.s. raugintu kopustu, 2 sonines gabaliukai

0,7 l vandens
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 20:07)
nebe...ech biggrin.gif  bet per kaledas tai pavalgiau, pavalgiau lotuliukas.gif
dzin Velykos, as tu kiausiniu ir taip galiu pavalgyt kada noriu biggrin.gif
svorio ne pati dabar nezinau, nes paskutini karta ant svarstykliu iskart po nauju tik buvau biggrin.gif needu stipriai, bet bus bus grize keli kg doh.gif
pas mane ir taip pat tongue.gif  maniske kai nauja gauna, sustato, pazaidzia kazkiek ir po to isardom ir bendra deze dedam, netureciau tiek vietos visiems sustatytiems atskirai sudet

Mano kaledom ar gimtadieniui uzsako tam tikra lego tai irgi ner ju tiek daug smile.gif bet pavyzdziu stovi deze kaladeliu ne lego firmos, tai net nesurenka... Reiks man tikriausiai pradet rinkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2016 01 18, 20:09)
Oj nu neismeskit lego
jie ne nerusiuoti geris
nebent suluze
olivute jei tikrai nori atsikratyt  mielai priglausim ir pabiras atskiras detales

Kai jau surinksiu kad ismesti tai pranesiu mirksiukas.gif o jus ten dalinkites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 19:37)
tai taviskius irgi galim paimt, jei nebereiks lotuliukas.gif

Tai dar kol kas neismetam biggrin.gif Guli viskas dezese, dar gi ir brolio atiteko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 18, 20:17)
Mano kaledom ar gimtadieniui uzsako tam tikra lego tai irgi ner ju tiek daug smile.gif bet pavyzdziu stovi deze kaladeliu ne lego firmos,  tai net nesurenka... Reiks man tikriausiai pradet rinkt smile.gif
Papildyta:
Kai jau surinksiu kad ismesti tai pranesiu  mirksiukas.gif  o jus ten dalinkites smile.gif

bet labai daug ir ne lego firmos kaladeliu kimba su lego ax.gif as saviskei fairyland'o, barbie firmos esu pirkusi, patikrinau, kimba bigsmile.gif tai as nerusiuoju net, kimba, vadinas i viena deze visas biggrin.gif tik as kai pedante, tai i atskirus uzsifiksuojancius maisiukus surinkau pvz i viena vien gelytes, i kita vien lemputes, i trecia zmogeliukus, ketvirta apvalias detales ir t.t. palaidos dezej grynai tik tos kaladeles visokio ilgio ir plocio, o kitos dekoraciju detales i atskirus maisiukus sudeti, paprasciau buna ieskot , jei kazka sumasto pagal kuria nors instrukcija deti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anike* @ 2016 01 18, 20:30)
Tai dar kol kas neismetam  biggrin.gif  Guli viskas dezese, dar gi ir brolio atiteko  ax.gif

bet tai kai mest noresi, tai jau netylek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 20:34)

bet tai kai mest noresi, tai jau netylek lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif sutarta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2016 01 18, 20:07)
Mano meniu:

7.10 kava su pienu, 1 sumustinis su ikrais, 4 skilteles apelsino
8.30 arbata
12 kiaulienos kepsnys, 2 v.s. bulviu koses, 1 v.s. kopustu salotu ir 1 v.s. burokeliu salotu
13.30 kava, 4 gabaliukai pieninio sokolado
18.30 1 samtis makaronu sriubos su puse a.s. grietines, 2 v.s. raugintu kopustu, 2 sonines gabaliukai

0,7 l vandens

Labai mazai darzoviu mano supratimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 18, 21:50)
Labai mazai darzoviu mano supratimu  blush2.gif

Na man atrodo normaliai smile.gif zinoma galetu buti ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2016 01 18, 21:38)
Na man atrodo normaliai smile.gif zinoma galetu buti ir daugiau smile.gif

Pas mane jei jau valgau darzoves tai valgau jei ner tai ne neprasidedu
tai ir uzkliuvo tie keturi saukstai, nu kai esu tokia darzovine kaip kokia karve tai man keista kaip dvieju saukstu salotu gali uztekt
man raugintu kopustu tai 200 gramu mazoka buna
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas :-) kaip noriu pusryciams avizines koses su trintom braskem ir kavos, mmmm
Atsakyti