Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(AguonuLaukas @ 2016 01 18, 17:56)
Labas vakaras mielos moterys. Ėjau ėjau per temas ir galvojau prie kurios čia jungtis g.gif  Po antro vaikučio turiu visą baisųjį svorį kurį buvau numetus prieš šešerius metus. Tada buvo -20kg. PO pirmo vaiko pasiliko biški, po antro pasiliko daugiau... Todėl dabar maitinuosi tokiu principu. Pusryčius suvalgyk pats, pietus dalinkis su draugu o vakarienę atiduok draugui smile.gif na beveik tokiu biggrin.gif 

nevalgau bulvių, kepinių, makaronų, saldumynų.  Ir taip 6 dienas per savaitę. Vieną dieną visada valgau viską ką tik noriu.  Šiuo metu jau turiu -5 kg.  Ūgis 175cm, dabartinis svoris 80,4 kg. Siekiu- 70 kg.

Labai tikiuos, kad priimsite.

nu va kad naujokiu padave thumbup.gif prasom prasom mirksiukas.gif musu duomenys labai panasus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras :-) oras siandien buvo pasaka, tai su dukrele beveik 2 val lauke buvom.
Su gimtadieniu, Serena!

Rasau meniu:
Kasnis torto, kava su pienu
Kapucino
Kibinas su kiauliena
Kava su pienu
Salotos is salotu misinio, spinatu, melyno svoguno, vysn.pomidoriuku, agurko, alyvuogiu ir vistienos file, dar ziupsnis dziugo, apslakstyta aliejum.
Dar bus kava su pienu
Atsakyti
Serena sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
Mano meniu
Pusryciai kapucino kava, du kiausiniai
priespiečiai 3 saldainiai
Pietūs saltiena 100gr , su patisonais 3mazi obuoliai
pavakariai 1 zefyras , 1 duoniukas su uztepele
vakariene 200gr saltienos

1.5 ltr vandens
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 19:03)
nu va kad naujokiu padave thumbup.gif  prasom prasom mirksiukas.gif  musu duomenys labai panasus bigsmile.gif

aj tai kad aš labai mėgstu kalbėt. O kai kalbi su kažkuo kas yra motyvuotas kaip tu išvis būna smagu labai biggrin.gif

AJ meniu rašot dienos? smile.gif aš irgi prisijungiu.

Pusryčiai: DU kiaušiniai, riekė duonos, kava su pienu
Pietūs: Vištienos šaltiena apie 200gr plius du šaukštai žirnelių (nes tobulai tinka prie šaltienos)
Pavakariai: virtos šaldytos daržovės apie 200gr ( žiauriai mėgstu)
Vakarienė: puodelis pasukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 18 sausio 2016 - 18:14
Meniu
Pusryciia-3 karsti sumustiniai, juoda kava su cukrumi
Zalia arbata
Pietus- 4 saukstai keptu bulviu, dubuo saltibarsciu
4 puseles obuolio is kompoto, juoda kava su cukrumi
Vakariene- 120 g liesos varskes, 3sauksteliai graikisko jogurto, saukstelis avieciu uogienes, zalia arbata
7,6 km begimo

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 18:03)
nu va kad naujokiu padave thumbup.gif  prasom prasom mirksiukas.gif  musu duomenys labai panasus bigsmile.gif

Kiek dabar sveri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 18, 18:17)
Kiek dabar sveri ax.gif

pasakysiu ir tu zinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 18:39)
pasakysiu ir tu zinosi biggrin.gif

Paslaptis g.gif blink.gif dar gražiau, esi čia, vadinasi privalai viešai deklaruot thumbup.gif
kas nors prieštarauja bigsmile.gif
Atsakyti
Meniu
2 kepti kiausiniai su 2 griezineliais kleboniskos nugarines, marinuoti pomidoriukai 150 gr ir marinuoti agurkeliai 50 gr
pietus nemaza porcija kugelio su vistiena, saukstas grietines
pavakariai 2 kiviai
vakariene tuno salotos:icebergo lapai, tuno aliejuje 80 gr, svogunas, zalios alyvuoges, kapareliai, jelapenos, citrinos sultys
Apie 10 000 zingsniu siandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 sausio 2016 - 18:53
QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 18, 18:51)
Paslaptis g.gif  blink.gif  dar gražiau, esi čia, vadinasi privalai viešai deklaruot thumbup.gif 
kas nors prieštarauja bigsmile.gif

as atostogose nuo svorio metimo tongue.gif gi sakiau, grisiu pavasari, tai reiskia, galesi skalpuot mane nuo kovo 1 dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 18:53)
as atostogose nuo svorio metimo tongue.gif  gi sakiau, grisiu pavasari, tai reiskia, galesi skalpuot mane nuo kovo 1 dienos lotuliukas.gif

Ar aš galėčiau ax.gif
Daug vytintintų dešryčių valgai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 18:53)
as atostogose nuo svorio metimo tongue.gif  gi sakiau, grisiu pavasari, tai reiskia, galesi skalpuot mane nuo kovo 1 dienos lotuliukas.gif

O paskui gi Velykos, tu labai gerai pagalvok apie data biggrin.gif

Atostogu laiko svoris paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **NoTa**: 18 sausio 2016 - 19:01