Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 18, 15:09)
Smagu, kad yra bendramintė 4u.gif

tai man rodos bendramintes cia visos, nes svori meta, jusu kad tik duomenys sutampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 15:11)
tai man rodos bendramintes cia visos, nes svori meta, jusu kad tik duomenys sutampa biggrin.gif

Ups 4u.gif
ne taip parašiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
taip gerai siandien padirbejau, patinka man pirmadieniai smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 13:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif mano vyras dar kartais lego nusiperka  biggrin.gif jei nebambeciau tai nzn kiek prisipirktu  doh.gif

Dabar jau bus priezastis, kad suneliui perka biggrin.gif Maniskis irgi perkalioja bernams smile.gif
Jau kazkada kalbejom, kad ir kai kurios mamytes dar nori pazaisti su naujoviskais dukru zaislais smile.gif
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 18, 15:09)
Smagu, kad yra bendramintė 4u.gif

Sveika, sekmes metant kg 4u.gif Ir daugiau yra bendraugiu, su panasiais tikslais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 18 sausio 2016 - 15:37
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 15:11)

drinks_cheers.gif
Sveika prisijungus, Mikiene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 18, 15:45)
drinks_cheers.gif
Sveika prisijungus, Mikiene  4u.gif

gossip.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 01 18, 14:20)

SU GIMTADIENIU SVEIKINU,TEGU PILDOSI VISOS SVAJONES birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif

aciu aciu 4u.gif

naujokei sekmes metant svoriuka 4u.gif
Atsakyti
Serena, su Gimtadieniu 4u.gif gerai atsvesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 18, 15:03)
1,61 m, tikslas bent 55 kg pasiekti smile.gif

Musu ugiai panasus, bet man toks svoris misija neimanoma biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Serena su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Serena 4u.gif
Atsakyti
Serena, sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mielos moterys. Ėjau ėjau per temas ir galvojau prie kurios čia jungtis g.gif Po antro vaikučio turiu visą baisųjį svorį kurį buvau numetus prieš šešerius metus. Tada buvo -20kg. PO pirmo vaiko pasiliko biški, po antro pasiliko daugiau... Todėl dabar maitinuosi tokiu principu. Pusryčius suvalgyk pats, pietus dalinkis su draugu o vakarienę atiduok draugui smile.gif na beveik tokiu biggrin.gif

nevalgau bulvių, kepinių, makaronų, saldumynų. Ir taip 6 dienas per savaitę. Vieną dieną visada valgau viską ką tik noriu. Šiuo metu jau turiu -5 kg. Ūgis 175cm, dabartinis svoris 80,4 kg. Siekiu- 70 kg.

Labai tikiuos, kad priimsite.
Atsakyti