Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

beveik uzmigo kleckas, nusitrauksiu pieno ir eisiu prie PC ziuret foto Angeliux smile.gif
Atsakyti
Sausio pradzioj pakeite karsto vadens skaitliukus. Tik siandien plombas sudejo doh.gif Niekaip nerasdavo musu namuose. Gera tvarka, vienas darbuotojas keicia skaitliuka, kitas plomba biggrin.gif

Pietums kepsiu bulves wub.gif

Angeliux, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 18, 12:45)
Labuka

Nu padariau didi darba, perinkau vaiku zaislus. biggrin.gif . Visa maisa istrenkiau lau,k si karta nieko negailejau. Vis tiek nezaidzia, o svaidos. Visus bumsiu, limpakojus. Tikiuosi nepasiges.

reikės ir man pusę žaislų išmesti, vien lego kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 18, 12:18)
reikės ir man pusę žaislų išmesti, vien lego kiek  doh.gif

Pas mus ir lego karaliauja. Su kitais zaislais net nezaidzia. Bet tu lego tai kur nori yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 13:00)
labai grazu angeliux thumbup.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 18, 13:14)
Angeliux, labai grazu thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Angeliux thumbup.gif grazi nestuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 13:39)
Angeliux  thumbup.gif grazi nestuke  4u.gif

aciu 4u.gif nors pati jau nebesijauciu tokia… ypac kai be spakliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 18, 12:41)
aciu  4u.gif  nors pati jau nebesijauciu tokia… ypac kai be spakliaus  biggrin.gif

oi zinau ta jausma biggrin.gif as dar nesijauciu grazi, patezus kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 18, 12:18)
reikės ir man pusę žaislų išmesti, vien lego kiek  doh.gif

oj tik lego tai nemesk smile.gif jei turit nereikalingu tai parduok ar padovanok smile.gif
maniskiui is viso kitu zaislu gali nebut lego valdo, lego visur, lovoj, ant spinteles, vonioj, virtuvej ant stalo, ant kilimo, ant sofos lotuliukas.gif ir jam visu reikia, jis su visais "dabar zaidzia" biggrin.gif

as per savaitgali nepriaugau, numeciau kelis simtgramius dar
uztat kugelio pietums apsirijau, augsiu ne savaitgali o darbo savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 01 18, 12:58)
oj tik lego tai nemesk  smile.gif jei turit nereikalingu tai parduok ar padovanok smile.gif
maniskiui is viso kitu zaislu gali nebut lego valdo, lego visur, lovoj, ant spinteles, vonioj, virtuvej ant stalo, ant kilimo, ant sofos  lotuliukas.gif ir jam visu reikia, jis su visais "dabar zaidzia"  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif mano vyras dar kartais lego nusiperka biggrin.gif jei nebambeciau tai nzn kiek prisipirktu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mes su pupa visus isleidom ir dar pragulinejom , prasnaudem iki 11 val.
Dabar jau prisedau su antru puodeliu arbatos. Kavos as nemegstu, geriu bet retai, ir tai apie pietus. Ryte mane vien no kavos kvapo pykina blush2.gif
Kalbant apie zaislus, tai pas mano merginas pilnas kambarys zaislu. Jau pacios dejuoja, kad nebetelpa, neturi kur daiktus susidet doh.gif bet mest man kazkaip ranka nekyla, vis tik kokios kainos zaislu ir kiek pinigu isleista unsure.gif
Lego irgi turim daug, bet zaidzia bangom - uzeina lego manija, uzeina monstriu manija ir t.t.
Mazosios seses jau laukia 2 didziules lego duplo dezes. Jauciu, kad sitam vaikui zaislu pirkt nebereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 13:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif mano vyras dar kartais lego nusiperka  biggrin.gif jei nebambeciau tai nzn kiek prisipirktu  doh.gif

biggrin.gif thumbup.gif nu tai paaugs vaikis susipes del zaislu biggrin.gif
bet siaip kai maniskis pradejo tik tuos smulkesniuosius lego deliot tai pirma karta prasydavo kad as sudeciau, nu visai smagu galiu pasakyt
dabar jau toli mane lenkia, sukonstruoja tokiu dalyku iki ko as nedasigalvociau is visokiu detaliu
vakar pvz buvo krepsiny su vyru, tai grizes deliojo aikstele, su ziurovais, zaidejais teiseju, krepsiais...
kartais pafotografuoju ta jo mena
Atsakyti