beveik uzmigo kleckas, nusitrauksiu pieno ir eisiu prie PC ziuret foto Angeliux
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 18, 12:45)
Labuka
Nu padariau didi darba, perinkau vaiku zaislus. . Visa maisa istrenkiau lau,k si karta nieko negailejau. Vis tiek nezaidzia, o svaidos. Visus bumsiu, limpakojus. Tikiuosi nepasiges.
Nu padariau didi darba, perinkau vaiku zaislus. . Visa maisa istrenkiau lau,k si karta nieko negailejau. Vis tiek nezaidzia, o svaidos. Visus bumsiu, limpakojus. Tikiuosi nepasiges.
reikės ir man pusę žaislų išmesti, vien lego kiek
QUOTE(olivute @ 2016 01 18, 12:18)
Pas mus ir lego karaliauja. Su kitais zaislais net nezaidzia. Bet tu lego tai kur nori yra
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 13:00)
labai grazu angeliux
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 18, 13:14)
Angeliux, labai grazu
aciu
Angeliux grazi nestuke
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 13:39)
Angeliux grazi nestuke
aciu nors pati jau nebesijauciu tokia ypac kai be spakliaus
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 18, 12:41)
aciu nors pati jau nebesijauciu tokia
ypac kai be spakliaus
oi zinau ta jausma as dar nesijauciu grazi, patezus kazkokia
QUOTE(olivute @ 2016 01 18, 12:18)
oj tik lego tai nemesk jei turit nereikalingu tai parduok ar padovanok
maniskiui is viso kitu zaislu gali nebut lego valdo, lego visur, lovoj, ant spinteles, vonioj, virtuvej ant stalo, ant kilimo, ant sofos ir jam visu reikia, jis su visais "dabar zaidzia"
as per savaitgali nepriaugau, numeciau kelis simtgramius dar
uztat kugelio pietums apsirijau, augsiu ne savaitgali o darbo savaite
QUOTE(qqte @ 2016 01 18, 12:58)
oj tik lego tai nemesk jei turit nereikalingu tai parduok ar padovanok
maniskiui is viso kitu zaislu gali nebut lego valdo, lego visur, lovoj, ant spinteles, vonioj, virtuvej ant stalo, ant kilimo, ant sofos ir jam visu reikia, jis su visais "dabar zaidzia"
mano vyras dar kartais lego nusiperka jei nebambeciau tai nzn kiek prisipirktu
Labas rytas,
mes su pupa visus isleidom ir dar pragulinejom , prasnaudem iki 11 val.
Dabar jau prisedau su antru puodeliu arbatos. Kavos as nemegstu, geriu bet retai, ir tai apie pietus. Ryte mane vien no kavos kvapo pykina
Kalbant apie zaislus, tai pas mano merginas pilnas kambarys zaislu. Jau pacios dejuoja, kad nebetelpa, neturi kur daiktus susidet bet mest man kazkaip ranka nekyla, vis tik kokios kainos zaislu ir kiek pinigu isleista
Lego irgi turim daug, bet zaidzia bangom - uzeina lego manija, uzeina monstriu manija ir t.t.
Mazosios seses jau laukia 2 didziules lego duplo dezes. Jauciu, kad sitam vaikui zaislu pirkt nebereiks
mes su pupa visus isleidom ir dar pragulinejom , prasnaudem iki 11 val.
Dabar jau prisedau su antru puodeliu arbatos. Kavos as nemegstu, geriu bet retai, ir tai apie pietus. Ryte mane vien no kavos kvapo pykina
Kalbant apie zaislus, tai pas mano merginas pilnas kambarys zaislu. Jau pacios dejuoja, kad nebetelpa, neturi kur daiktus susidet bet mest man kazkaip ranka nekyla, vis tik kokios kainos zaislu ir kiek pinigu isleista
Lego irgi turim daug, bet zaidzia bangom - uzeina lego manija, uzeina monstriu manija ir t.t.
Mazosios seses jau laukia 2 didziules lego duplo dezes. Jauciu, kad sitam vaikui zaislu pirkt nebereiks
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 13:07)
mano vyras dar kartais lego nusiperka jei nebambeciau tai nzn kiek prisipirktu
nu tai paaugs vaikis susipes del zaislu
bet siaip kai maniskis pradejo tik tuos smulkesniuosius lego deliot tai pirma karta prasydavo kad as sudeciau, nu visai smagu galiu pasakyt
dabar jau toli mane lenkia, sukonstruoja tokiu dalyku iki ko as nedasigalvociau is visokiu detaliu
vakar pvz buvo krepsiny su vyru, tai grizes deliojo aikstele, su ziurovais, zaidejais teiseju, krepsiais...
kartais pafotografuoju ta jo mena