Labas,
kas kavos
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 17, 22:01)
Meniu:
Po 2 riekeles varskes surio su razinom ir kmynais, kava su pienu
Omletas is 2 kiausiniu, slakelio pieno, petrazoliu, svogunu ir ziupsnio dziugo, 3 saukstai astriu korejietisku morku
Didelis puodelis zalios arbatos,2 kvadraciukai shogetten sokolado
125 g liesos varskes, 2'saukstai obuoliu-apelsinu uogienes
Kivis, kasnis torto
Po 2 riekeles varskes surio su razinom ir kmynais, kava su pienu
Omletas is 2 kiausiniu, slakelio pieno, petrazoliu, svogunu ir ziupsnio dziugo, 3 saukstai astriu korejietisku morku
Didelis puodelis zalios arbatos,2 kvadraciukai shogetten sokolado
125 g liesos varskes, 2'saukstai obuoliu-apelsinu uogienes
Kivis, kasnis torto
Grazus meniu. Greitai stojai i vezes
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 07:16)
As gal arbatos. Kazkaip neskaniai man geriasi antras puodas kavos pusryciams. Pasitaupysiu velesniam laikui
Labas rytas,
Mano vyrai issivazinejo kas kur, vienas i mokykla, kitas su reikalais. Likau viena namuoae. Padrybsosiu ir kibsiu i darbus.
Labas rytas
Man irgi labai patiko jos pasirodymai, stiprų balsą turi. O tas Dainius tai man antras Rimiškis, tiesiog žmonėms patinka bet dėl talento tai manau tikrai daug stipresnių dalyvių buvo
QUOTE(anerita* @ 2016 01 17, 22:45)
As tai lietuvos balsa ziuriu , blsavau uz Kotryna . Graziai dainuoja . Mano vyresne dukra lanko gitara pas jos teti
Man irgi labai patiko jos pasirodymai, stiprų balsą turi. O tas Dainius tai man antras Rimiškis, tiesiog žmonėms patinka bet dėl talento tai manau tikrai daug stipresnių dalyvių buvo
Labas rytas
kaip greit prabego savaitgalis vakar apturejom mini fotosesija, paskui Kaledine vakariene pas vyra darbe, tai siandien kaip zombis sedziu kuo toliau, tuo maziau jegu vakar buve kolegos net ne visi pastebejo, kad laukiuosi nors buvo viena nestuke, kuriai gimdyt savaite po manes, tai pilvas jau nosi liecia palyginus su maniskiu
kaip greit prabego savaitgalis vakar apturejom mini fotosesija, paskui Kaledine vakariene pas vyra darbe, tai siandien kaip zombis sedziu kuo toliau, tuo maziau jegu vakar buve kolegos net ne visi pastebejo, kad laukiuosi nors buvo viena nestuke, kuriai gimdyt savaite po manes, tai pilvas jau nosi liecia palyginus su maniskiu
labas rytas
savaitgali atsiplaidavau kaip reikiant, bet siandien jau nauja savaite, vel griebiam uz vadziu
isgeriau jau viena kavos, bet reikes antra tuoj pasidaryt, kol vaikus isruosiau i mokykla- praveso..
savaitgali atsiplaidavau kaip reikiant, bet siandien jau nauja savaite, vel griebiam uz vadziu
isgeriau jau viena kavos, bet reikes antra tuoj pasidaryt, kol vaikus isruosiau i mokykla- praveso..
angeliux, prasom pasirodyt, ka prisifotkinai
Angeliux pasirodyk:)
labas rytas, ateinu ir as po savaitgalio persiedusi turesiu daug darbo numest
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 11:42)
angeliux, prasom pasirodyt, ka prisifotkinai
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 11:46)
Angeliux pasirodyk:)
imeciau kelias i albumeli kadangi fotografavomes patys, labai nekritikuokit
Labuka
Nu padariau didi darba, perinkau vaiku zaislus. . Visa maisa istrenkiau lau,k si karta nieko negailejau. Vis tiek nezaidzia, o svaidos. Visus bumsiu, limpakojus. Tikiuosi nepasiges.
Nu padariau didi darba, perinkau vaiku zaislus. . Visa maisa istrenkiau lau,k si karta nieko negailejau. Vis tiek nezaidzia, o svaidos. Visus bumsiu, limpakojus. Tikiuosi nepasiges.
labai grazu angeliux