Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas,
kas kavos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 17, 22:01)
Meniu:
Po 2 riekeles varskes surio su razinom ir kmynais, kava su pienu
Omletas is 2 kiausiniu, slakelio pieno, petrazoliu, svogunu ir ziupsnio dziugo, 3 saukstai astriu korejietisku morku
Didelis puodelis zalios arbatos,2 kvadraciukai shogetten sokolado
125 g liesos varskes, 2'saukstai obuoliu-apelsinu uogienes
Kivis, kasnis torto

Grazus meniu. Greitai stojai i vezes

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 07:16)
Labas,
kas kavos  drinks_cheers.gif

As gal arbatos. Kazkaip neskaniai man geriasi antras puodas kavos pusryciams. Pasitaupysiu velesniam laikui smile.gif

Labas rytas,

Mano vyrai issivazinejo kas kur, vienas i mokykla, kitas su reikalais. Likau viena namuoae. Padrybsosiu ir kibsiu i darbus.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(anerita* @ 2016 01 17, 22:45)
As tai lietuvos balsa ziuriu , blsavau uz Kotryna . Graziai dainuoja . Mano vyresne dukra lanko gitara pas jos teti smile.gif

Man irgi labai patiko jos pasirodymai, stiprų balsą turi. O tas Dainius tai man antras Rimiškis, tiesiog žmonėms patinka bet dėl talento tai manau tikrai daug stipresnių dalyvių buvo g.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kaip greit prabego savaitgalis unsure.gif vakar apturejom mini fotosesija, paskui Kaledine vakariene pas vyra darbe, tai siandien kaip zombis sedziu doh.gif kuo toliau, tuo maziau jegu doh.gif vakar buve kolegos net ne visi pastebejo, kad laukiuosi blink.gif doh.gif nors buvo viena nestuke, kuriai gimdyt savaite po manes, tai pilvas jau nosi liecia palyginus su maniskiu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas

savaitgali atsiplaidavau kaip reikiant, bet siandien jau nauja savaite, vel griebiam uz vadziu doh.gif

isgeriau jau viena kavos, bet reikes antra tuoj pasidaryt, kol vaikus isruosiau i mokykla- praveso..
Atsakyti
angeliux, prasom pasirodyt, ka prisifotkinai smile.gif
Atsakyti
Angeliux pasirodyk:)
Atsakyti
Susinervinau del darbo. Bet taip kirto, kad ir pykina ir galva skaudeti pradejo..... verysad.gif Ryt susirinkimas, idomu kokiu naujienu padakys g.gif
Atsakyti
labas rytas, ateinu ir as po savaitgalio persiedusi biggrin.gif turesiu daug darbo numest cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 18, 11:42)
angeliux, prasom pasirodyt, ka prisifotkinai smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 11:46)
Angeliux pasirodyk:)

imeciau kelias i albumeli 4u.gif kadangi fotografavomes patys, labai nekritikuokit blush2.gif
Atsakyti
Labuka

Nu padariau didi darba, perinkau vaiku zaislus. biggrin.gif . Visa maisa istrenkiau lau,k si karta nieko negailejau. Vis tiek nezaidzia, o svaidos. Visus bumsiu, limpakojus. Tikiuosi nepasiges.
Atsakyti
labai grazu angeliux thumbup.gif
Atsakyti