Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

Labos 4u.gif
kai visa šeima namie, tai nėra kada ir parašyti smile.gif Mes ir vakar, ir šiandien po lauką vaikštinėjom. Naudojamės proga iš namų ištrūkt, kol šalčiai nsugrįžo.
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 17, 21:16)
.
Turbūt baigėsi visiškai skiepo poveikis ir mano mazgė šiandien vėl auksinė  thumbup.gif Jau galvojau visą laiką bus tokia nerami...

Mmaniškiui irgi lygiai toks pats skiepo poveikis buvo. Dabar viskas o.k. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2016 01 17, 19:55)
Labos 4u.gif
kai visa šeima namie, tai nėra kada ir parašyti smile.gif Mes ir vakar, ir šiandien po lauką vaikštinėjom. Naudojamės proga iš namų ištrūkt, kol šalčiai nsugrįžo.

Mmaniškiui irgi lygiai toks pats skiepo poveikis buvo. Dabar viskas o.k. smile.gif

Omg, ryt varom skiepytis, jei dar daugiau krioks nusisausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 17, 21:26)
Omg, ryt varom skiepytis, jei dar daugiau krioks nusisausiu  doh.gif

Gal taviškiui atvirkščiai suveiks 4u.gif

Dar gydytojas liepė žvakučių paracetamolio nusipirkti po skiepo, nes būna, kad leliukai sukarščiuoja blink.gif Tai taip išsigandau, kad tas neramumas tai niekis palyginus, kas gali būti... Bet temperatūrą matavau tai daug kartų galvodama, kad gal ji nerami, nes karščiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 17, 21:21)
Gal taviškiui atvirkščiai suveiks  4u.gif

Dar gydytojas liepė žvakučių paracetamolio nusipirkti po skiepo, nes būna, kad leliukai sukarščiuoja  blink.gif  Tai taip  išsigandau, kad tas neramumas tai niekis palyginus, kas gali būti... Bet temperatūrą matavau tai daug kartų galvodama, kad gal ji nerami, nes karščiuoja.

Nemokėčiau žvakutės įkišti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 17, 21:34)
Nemokėčiau žvakutės įkišti  blink.gif

Ikisi, palaikai bulkutes suspaudus, kad neislystu lauk ir baigta thumbup.gif
Atsakyti
Labą rytą,mamytės 4u.gif
Kažkaip vis nerandu laiko jums parašyti. Gal priimsit mane į FB?Va ten būtų patogiau ax.gif
Pas mus vakarais lyg tai apsitvarkė režimas, užmiega tarp 9 ir 10, bet dieną tai kol kas rutinos nepastebiu. Užtat rytais, arba sūnus šeštą atsikelia ir mažąją prižadina, arba mažoji, jau pripratus būt žadinama, atsikelia pati - va kaip šiandien, vyresnėlis sirguliuoja parpia, o ji mane pažadino, užkando, ir miega, o aš jau labas rytas, tyliai ruošiu sūnui maistą į darželį doh.gif
Dėl depiliacijos tai jau prieš porą savaičių apsitvarkiau kremuku, jau vėl reikia doh.gif Kitas grožio procedūras esu pamiršusi lotuliukas.gif Labiau rūpestį kelia pilvas, nu atrodo po gimdymo nebuvo toks atšokęs kaip dabar ir oda taaaip išsitampius, bijau, kad nebesusitvarkys doh.gif
O dėl temperatūros, tai pas mus skaito, kad naujagimiai iki 3 mėn neturi turėt temperatūros, užtat reik iškart kreiptis į medikus. bet ir temperatūra čia skaitosi tik nuo 38 doh.gif Sveikatytės 4u.gif
Vitaminą D duosiu nuo šiandien, t.y. nuo 6 savaičių.
Atsakyti
Sveikos,
Oras fantastiškas thumbup.gif visos turbūt su leliukais lauke bigsmile.gif mes irgi buvom, jau taip gerai miegojo, 3h išmiegojo thumbup.gif

Žvakučių jau nuo pat gimimo MB prašiau nupirkt,kad turėtumėm, bet jis vis pamiršta. Maža ką, jei kada nakti kiltu tempe tai kad turėt ax.gif Sakė kai bus 2 mėn. skiepai du, gali kilt temperatūra.
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 18, 15:05)
Sveikos,
Oras fantastiškas  thumbup.gif visos turbūt su leliukais lauke  bigsmile.gif mes irgi buvom, jau taip gerai miegojo, 3h išmiegojo  thumbup.gif

Žvakučių jau nuo pat gimimo MB prašiau nupirkt,kad turėtumėm, bet jis vis pamiršta. Maža ką, jei kada nakti kiltu tempe tai kad turėt ax.gif  Sakė kai bus 2 mėn. skiepai du, gali kilt temperatūra.

aha, išbuvom lauke 2val thumbup.gif
laiku grįžom, nes vos praėjus pro duris pana privarė pilną pampį. Daug linksmiau su kita mamyte kartu vežimus pastumdyti, nei kad vienai thumbup.gif

Mb iškart nupirko kai gydytojas prigąsdino, kad temperatūra gali pakilti. Aš tai nežinojau išvis kaip muša temperatūrą tokiems mažiukams. Mamytė jau mėnesį, bet man niekas neaišku dar.
Atsakyti
Mes siandien pas daktarę buvom, priaugom 1300g ir 2cm biggrin.gif gavom skiepa, mergyte saunuole buvo, ciut sucype, bet labai greit nurimo ir uzmigo smile.gif tikiuosi jautriai nereaguos i ta skiepa unsure.gif
Atsakyti
o mes su pienu ir toliau vargstam, nesamone tie primaitinimai, bandziau savo fabrika paspartint bet neistraukia vaikas to pienuko, tai kol miega pati pro 40ml nusitraukiu' kai pabunda sumaitinu ant papu pakaba uzminga o as vel traukiu, miega trumpai tai nespeju normos nusitraukt ech cirkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 18, 15:29)
o mes su pienu ir toliau vargstam, nesamone tie primaitinimai, bandziau savo fabrika paspartint bet neistraukia vaikas to pienuko, tai kol miega pati pro 40ml nusitraukiu' kai pabunda sumaitinu ant papu pakaba uzminga o as vel traukiu, miega trumpai tai nespeju normos nusitraukt ech cirkas  doh.gif

Ech, kodel negali but viskas paprasta ir lengva doh.gif
Atsakyti

Laba diena,

As vel veluoju i darba blush2.gif

Nu bet uztat prcitavau daug. Bandysiu tvarkingai sukomentuot, nes jei nutrinsiu koki skliausta ne vietoj, vel gausis bardakas, o ne postas.

QUOTE(islandhaze @ 2016 01 15, 20:29)
Dabar liko tik visus 200kg numest... nuo vasario pradedu i joga eit, tai tikiuosi stebuklo greito

Sveikinu Enzo ir mamyte su menesiu 4u.gif

O kaip tavo sulciu programa. Jai baigei? Kokie rezultatai?

QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 20:37)
feja salomeja ., kolkas princas visas i paneles  biggrin.gif ., tai jei taip ir toliau tai iki 5 men turetu miegot  biggrin.gif

Tuomet nesistebiu, kad 4 vaikus pasiryzia gimdyt. Jei viskas taip "easy" as irgi, gal net 5 gimdyciau.

QUOTE(Romy @ 2016 01 15, 21:14)
Dirbu automobiliu pramoneje. Pagrinde su General Motors / Opel.

Nu jo, kur dar Vokietijoj galima dirbt... biggrin.gif
O vyra gal irgi darbe radai? Man susidare ispudis,,kad pas vokiecius daznas sau pora darbe randa. Taupo laika, taip sakant, ir malonu ir naudinga biggrin.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 10:55)
Musu berimai visai blogyn, ziuriu viena ausyte isberta kur buvo, po nakties net puliuoja, nugulejo matyt ...

Vargseliai. Nu bus vargo, jauciu, su ta alergija. Kartais labai greit mamos atranda, kas vaikiukams netinka, o kartais vargsta kol matina. O, jei vaikas jautrus, su misiniais dar daugiau bedos.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 11:08)
, kazin gali but nuo misinio g.gif  nors jis hipoalergiskiems 

Aisku, pats realiausias reikalas, kad nuo misinio.

QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 16, 14:13)
Turbūt atsibos man čia namie sėdėti tai pas tėvus važiuosiu gal ir viena su vaiku kelioms dienoms. Ten ir draugės, ir sesės, ir idealiai nuvalyti šaligatviai, netoli Birštonas, o čia tik MB.

Vaziuok butinai. Man labai patiko, kai su nr 1 pas mb tevus nuvaziuodavau pabut, kad ir be mb.
Niekuo nereikia ruointis. Namai sutvarkyti, valgyt yra. Lieka tik vaikas. O vaika irgi seneliai grize po darbo ant ranku niurko. As pailsiu.
Geris.

Vaziuociau ir dabar, bet nekviecia biggrin.gif

QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 16, 20:08)
kokia tada darbo kokybė jei darbuotoja kaip zombis vaikšto 

O gal ten juos darzelyje dirna taip isniurko, kad miega paskui kaip angeliukai nakti? bigsmile.gif

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 18, 16:39)
Ech, kodel negali but viskas paprasta ir lengva

Va va, merginos. drinks_cheers.gif
Kai buvom nescios ir visos skundemes, kad viska skauda, atsibodo ir, kad tik greiciau...
Tyliai pagalvodavau, oi bus dar, merginos, kad savo leliukus noresite atgal i pilva susikist. Kad zinotumet, jog trn jam saugu, jis pamaitintas, jam nesalta, jis neserga...
Bent jau man, toks jausmas uzeidavo ir su nr 1 ir dabar uzeina. smile.gif
Atsakyti