Laba diena,
As vel veluoju i darba
Nu bet uztat prcitavau daug. Bandysiu tvarkingai sukomentuot, nes jei nutrinsiu koki skliausta ne vietoj, vel gausis bardakas, o ne postas.
QUOTE(islandhaze @ 2016 01 15, 20:29)
Dabar liko tik visus 200kg numest... nuo vasario pradedu i joga eit, tai tikiuosi stebuklo greito
Sveikinu Enzo ir mamyte su menesiu
O kaip tavo sulciu programa. Jai baigei? Kokie rezultatai?
QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 20:37)
feja salomeja ., kolkas princas visas i paneles
., tai jei taip ir toliau tai iki 5 men turetu miegot
Tuomet nesistebiu, kad 4 vaikus pasiryzia gimdyt. Jei viskas taip "easy" as irgi, gal net 5 gimdyciau.
QUOTE(Romy @ 2016 01 15, 21:14)
Dirbu automobiliu pramoneje. Pagrinde su General Motors / Opel.
Nu jo, kur dar Vokietijoj galima dirbt...
O vyra gal irgi darbe radai? Man susidare ispudis,,kad pas vokiecius daznas sau pora darbe randa. Taupo laika, taip sakant, ir malonu ir naudinga
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 10:55)
Musu berimai visai blogyn, ziuriu viena ausyte isberta kur buvo, po nakties net puliuoja, nugulejo matyt ...
Vargseliai. Nu bus vargo, jauciu, su ta alergija. Kartais labai greit mamos atranda, kas vaikiukams netinka, o kartais vargsta kol matina. O, jei vaikas jautrus, su misiniais dar daugiau bedos.
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 11:08)
, kazin gali but nuo misinio
nors jis hipoalergiskiems
Aisku, pats realiausias reikalas, kad nuo misinio.
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 16, 14:13)
Turbūt atsibos man čia namie sėdėti tai pas tėvus važiuosiu gal ir viena su vaiku kelioms dienoms. Ten ir draugės, ir sesės, ir idealiai nuvalyti šaligatviai, netoli Birštonas, o čia tik MB.
Vaziuok butinai. Man labai patiko, kai su nr 1 pas mb tevus nuvaziuodavau pabut, kad ir be mb.
Niekuo nereikia ruointis. Namai sutvarkyti, valgyt yra. Lieka tik vaikas. O vaika irgi seneliai grize po darbo ant ranku niurko. As pailsiu.
Geris.
Vaziuociau ir dabar, bet nekviecia
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 16, 20:08)
kokia tada darbo kokybė jei darbuotoja kaip zombis vaikšto
O gal ten juos darzelyje dirna taip isniurko, kad miega paskui kaip angeliukai nakti?
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 18, 16:39)
Ech, kodel negali but viskas paprasta ir lengva
Va va, merginos.
Kai buvom nescios ir visos skundemes, kad viska skauda, atsibodo ir, kad tik greiciau...
Tyliai pagalvodavau, oi bus dar, merginos, kad savo leliukus noresite atgal i pilva susikist. Kad zinotumet, jog trn jam saugu, jis pamaitintas, jam nesalta, jis neserga...
Bent jau man, toks jausmas uzeidavo ir su nr 1 ir dabar uzeina.