Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(ataka26 @ 2016 01 16, 13:38)
zinok nerealiai džiaugiuosi savo klasikinio vėžimo vaziuokle  thumbup.gif

Tikiu thumbup.gif jauciu to kratymosi nelabai jauciasi smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 14:08)
Laukiu kada persikraustysim, bus 1a lengva man nusinest vezima, nes db i 4a uznest beviltiska biggrin.gif o saligatviai tai joo baisus tai mes ejom arba palei ezera arba i bulvara, bet iki ten nusigaut koks ekstrymas doh.gif

As vakar iki gaidzio ir atgal buvau nuvarius thumbup.gif bulvare tai vienas malonumas eiti, bet arciau link namu tai doh.gif taip ir vazineji po saligatvi ieskant lygesnes vietos biggrin.gif nors dabar jau istyrinejau, kaip svelniau nusigaut iki centro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 16, 14:31)
Pas mus saligatviai nuvalyti, bet... Pilna duobuciu, kalniuku ir t.t., tai vaikas tiesiog kratosi tame vezime, todel labai letai tenka eiti per tokius saligatvius  smile.gif siuo atveju praverstu klasikine vezimo vaziuokle  thumbup.gif

Dar blogiau kai prišalęs ledas prie šaligatvių, tai ji dar nelygesni gaunasi doh.gif Arba tokie senoviniai šaligatviai, kur aksvaltas+akmenukai.
tai aš ir nevalytais keliais pasivažinėjau, tai išvis sunku tą vežimą stumti.
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 16, 14:38)
zinok nerealiai džiaugiuosi savo klasikinio vėžimo vaziuokle  thumbup.gif

Aš irgi džiaugiuosi, jis pas mane jis kaip visureigis thumbup.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 15:08)
Laukiu kada persikraustysim, bus 1a lengva man nusinest vezima, nes db i 4a uznest beviltiska biggrin.gif o saligatviai tai joo baisus tai mes ejom arba palei ezera arba i bulvara, bet iki ten nusigaut koks ekstrymas doh.gif

Aš vežimą laikau automobilyje, bagažinėje važiuoklė, salone lopšys. Vaiką atsinešu vokelyje ir dar pleduką pakloju/užkloju. Tik būtinai jai reikia paverkti sukištai į saloną, kol aš vežimėlio važiuoklę lankstau. Bet stengiuosi greitai ir vos paėmus ant rankų nustoja verkti.
Atsakyti
Zvirbliukass aš taip pat mašinoje važiuoklę laikau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasivaiksčiojom lauke ir mes šiandien thumbup.gif pas mus kelio iš viso niekas nevalo, bet išvažinėta, tai mes su savo karieta nesunkiai pravažiuojam, kai jau nebepravažiuosim teks po kiemą tik važinėt ax.gif

Džiaugiuosi kad ne Belgijoj gyvenu, neisivaizduoju kaip reiktų atiduot mažiute į darželį verysad.gif kaip mamai į darbą eiti jei vaikiukas naktį neduoda išsimiegoti g.gif kokia tada darbo kokybė jei darbuotoja kaip zombis vaikšto g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 16, 19:08)
Sveikos,

Pasivaiksčiojom lauke ir mes šiandien  thumbup.gif pas mus kelio iš viso niekas nevalo, bet išvažinėta, tai mes su savo karieta nesunkiai pravažiuojam, kai jau nebepravažiuosim teks po kiemą tik važinėt  ax.gif

As šiandien neėjau į lauką, pasirodė per šalta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 16, 21:18)
As šiandien neėjau į lauką,  pasirodė per šalta  ax.gif

Man žiūrint per langą atrodė kad šilčiau turėtų būti nei buvo ištikrujų. Ilgai ir nebuvom, pusvalanduka pasivažinėjom.
Dabar mergina miega, kaip niekada...Kažin kaip bus nakti...
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 16, 19:38)
Man žiūrint per langą atrodė kad šilčiau turėtų būti nei buvo ištikrujų. Ilgai ir nebuvom, pusvalanduka pasivažinėjom.
Dabar mergina miega, kaip niekada...Kažin kaip bus nakti...

Vakar pas mus superinis oras buvo, tai pora valandu pasivezinom thumbup.gif
Manoji nuo 7h normaliai nemiega, pasnuduriuoja biski, bet daugiau budraujam smile.gif uzdejus esu sildykle ant pilvuko, tai kolkas klyksmo nera ax.gif kazin kai pavalgysim kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nekalbadienis žiūriu visoms biggrin.gif

Buvom vėl lauke, bet ko ir bijojau, mergina pradėjo verkti, o aš kaip tyčia nuo namų nutariau tolėliau pasivaiksčiot. Ir nė kaip nenurimo kol gryžom doh.gif vos ne bėgom per sniegą lėkiau biggrin.gif Pasirodo prikrovus į pampi buvo, turbut nuo kratymo susuko jai unsure.gif Na va ir išvažiuok kur toliau, vasara tai bet kur ir pampi pakeist galima, ir (.)(.) įkišt.
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 17, 15:42)
Sveikos,
Nekalbadienis žiūriu visoms  biggrin.gif

Buvom vėl lauke, bet ko ir bijojau, mergina pradėjo verkti, o aš kaip tyčia nuo namų nutariau tolėliau pasivaiksčiot. Ir nė kaip nenurimo kol gryžom  doh.gif vos ne bėgom per sniegą lėkiau  biggrin.gif Pasirodo prikrovus į pampi buvo, turbut nuo kratymo susuko jai  unsure.gif  Na va ir išvažiuok kur toliau, vasara tai bet kur ir pampi pakeist galima, ir (.)(.) įkišt.

mes ir šian lauke buvom, tai apie namus važinėjam, toli nenuvažiuojam, prieš išeinant visada nauja pampi dedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 17, 15:42)
Sveikos,
Nekalbadienis žiūriu visoms  biggrin.gif

Buvom vėl lauke, bet ko ir bijojau, mergina pradėjo verkti, o aš kaip tyčia nuo namų nutariau tolėliau pasivaiksčiot. Ir nė kaip nenurimo kol gryžom  doh.gif vos ne bėgom per sniegą lėkiau  biggrin.gif Pasirodo prikrovus į pampi buvo, turbut nuo kratymo susuko jai  unsure.gif  Na va ir išvažiuok kur toliau, vasara tai bet kur ir pampi pakeist galima, ir (.)(.) įkišt.

lotuliukas.gif as kai buvau pries kelias dienas, vidury centro buvo riktelejus pora kartu, galvoju amen, bet ikisau soske ir uzmigo smile.gif
Atsakyti
nionia kaip tavo reikaliukai ?????
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2016 01 17, 16:42)

pasportavai lotuliukas.gif
Aš kol kas rizikuoju toli nueiti, turbūt palauksiu kol ir man taip įvyks lotuliukas.gif

ataka26 jei prisikakos iki pažastų buvęs šviežias pampis nepadės.

Turbūt baigėsi visiškai skiepo poveikis ir mano mazgė šiandien vėl auksinė thumbup.gif Jau galvojau visą laiką bus tokia nerami...
Atsakyti