Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(islandhaze @ 2016 01 15, 19:29)
Dabar liko tik visus 200kg numest... nuo vasario pradedu i joga eit, tai tikiuosi stebuklo greito biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Kaip as džiaugiuosi šiandien blush2.gif 22h, o mažoji jau miega thumbup.gif beveik nebuvo vakare triukšmo, išvalgė savo normą ir gražiai užmigo ax.gif nežinau, ar čia colinox padejo, ar masažas, kurį dariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FejciuX: 15 sausio 2016 - 22:09
QUOTE(Daivule* @ 2016 01 15, 21:35)
nereikia nieko laukti, as jau viska sutvarkiau  mirksiukas.gif
OMG man cia kaip is fantastikos srities  blink.gif  na niekaip neisivaizduoju kad galeciau dabar savo zvaigzdute kur palikti visai dienai ir jau i darba grizti  doh.gif  bet yra taip kaip yra  4u.gif  o kaip tau bus su maitinimu?

Kaip idomiai g.gif man liepe sodroj pasirodyt po dekreto g.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
oi kiek prisneketa, kol mes bandem rast beda ko man tas pienas taip neteka biggrin.gif
Turiu klausima nusitraukianciom piena, su rankiniu per kiek laiko 120ml pritraukiat ? ax.gif
Musu berimai visai blogyn, ziuriu viena ausyte isberta kur buvo, po nakties net puliuoja, nugulejo matyt ...
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 09:55)
Sveikos  bigsmile.gif
oi kiek prisneketa, kol mes bandem rast beda ko man tas pienas taip neteka  biggrin.gif
Turiu klausima nusitraukianciom piena, su rankiniu per kiek laiko 120ml pritraukiat ?  ax.gif
Musu berimai visai blogyn, ziuriu viena ausyte isberta kur buvo, po nakties net puliuoja, nugulejo matyt ...

Na kodėl negali augti be rūpesčių lotuliukas.gif doh.gif dėl bėrimo tai maistelyje reikia ieškoti problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 16, 11:04)
Na kodėl negali augti be rūpesčių  lotuliukas.gif  doh.gif  dėl bėrimo tai maistelyje reikia ieškoti problemų  4u.gif

Nu tikrai biggrin.gif dar vyras dirbs 6 dienas i savaite nupusiu viena pati blink.gif ieskom, nebevalgau to kas gali alergizuot, kazin gali but nuo misinio g.gif nors jis hipoalergiskiems g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 16 sausio 2016 - 11:09
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 10:08)
Nu tikrai biggrin.gif dar vyras dirbs 6 dienas i savaite nupusiu viena pati  blink.gif ieskom, nebevalgau to kas gali alergizuot, kazin gali but nuo misinio g.gif  nors jis hipoalergiskiems  g.gif

Mano vyras jau ir į darbą šoliuoja, plius po darbo į treniruotes, tai be 20val namo negrįžta biggrin.gif pagalvojau, kad komfortas dabar visas priklausys nuo vyro, kiek jis leis man tiek ir turėsiu, kol žiema bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 16, 11:28)
Mano vyras jau ir į darbą šoliuoja, plius po darbo į treniruotes, tai be 20val namo negrįžta  biggrin.gif  pagalvojau, kad komfortas dabar visas priklausys nuo vyro, kiek jis leis man tiek ir turėsiu, kol žiema bus smile.gif

jo man irgi ax.gif pavasari bus smagiau su vaiku bus galima jau eit i zmones drasiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 10:34)
jo man irgi  ax.gif pavasari bus smagiau su vaiku bus galima jau eit i zmones drasiai  thumbup.gif

kantriai laukiam pavasario doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 16, 11:34)
jo man irgi  ax.gif pavasari bus smagiau su vaiku bus galima jau eit i zmones drasiai  thumbup.gif

Oj laukiu nesulaukiu ir aš, pasivaikščiojau su vežimu nenuvalytais šaligatviais, tai tai sunku buvo tą vežimą stumti... Dvigubai lėčiau ėjau nei, kad nuvalytais... Kol kas jaučiuosi izoliuota nuo visuomenės.

Ataka, užuojauta, kad TB grįžta taip vėlai, maniškis grįžta 4tą, dar pietauja namie, ir tai man per vėlai biggrin.gif

Turbūt atsibos man čia namie sėdėti tai pas tėvus važiuosiu gal ir viena su vaiku kelioms dienoms. Ten ir draugės, ir sesės, ir idealiai nuvalyti šaligatviai, netoli Birštonas, o čia tik MB.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 01 16, 13:13)
Oj laukiu nesulaukiu ir aš, pasivaikščiojau su vežimu nenuvalytais šaligatviais, tai tai sunku buvo tą vežimą stumti... Dvigubai lėčiau ėjau nei, kad nuvalytais...  Kol kas jaučiuosi izoliuota nuo visuomenės.

Pas mus saligatviai nuvalyti, bet... Pilna duobuciu, kalniuku ir t.t., tai vaikas tiesiog kratosi tame vezime, todel labai letai tenka eiti per tokius saligatvius smile.gif siuo atveju praverstu klasikine vezimo vaziuokle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 16, 13:31)
Pas mus saligatviai nuvalyti, bet... Pilna duobuciu, kalniuku ir t.t., tai vaikas tiesiog kratosi tame vezime, todel labai letai tenka eiti per tokius saligatvius  smile.gif siuo atveju praverstu klasikine vezimo vaziuokle  thumbup.gif

zinok nerealiai džiaugiuosi savo klasikinio vėžimo vaziuokle thumbup.gif
Atsakyti
Laukiu kada persikraustysim, bus 1a lengva man nusinest vezima, nes db i 4a uznest beviltiska biggrin.gif o saligatviai tai joo baisus tai mes ejom arba palei ezera arba i bulvara, bet iki ten nusigaut koks ekstrymas doh.gif
Atsakyti