Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 17:32)
Pas mane princas net diena atsikeles nebudrauja ilgai smile.gif, maxxxx 40 min ir vel liuliuka smile.gif, nupusciau jei nakti nemiegotu kokiu pora val  biggrin.gif , jis per para pas mus nemiega 2.5-3 val smile.gif

Tyla ir ramybe pas jus namie, net pavydu ax.gif As vis dar zmogus-soske, diegliukai geryn neina, masazai nepadeda, tai tusinames nakti-diena ir nemiegam labai ilgai biggrin.gif Ai bet tam as ir esu, pasidziaugsiu kol galiu, visgi ir man i darba reiks iseiti kai jam bus tik 8men sad.gif Siuo atveju galvoju kad lietuvoj tikrai supratingiau i motinyste ziuri... neisivaizduoju kaip maziu reiks palikti
Atsakyti
QUOTE(pliuske1 @ 2016 01 15, 18:03)
Reik sulaukt pabaigos,o man dar po cp prasitese ,tai dabar tvarkysiuos vasario 18 d  doh.gif 
Mamos kaip planuojat imti pinigelius vieniems ar dviems metams? Kazi kaip labiau apsimoka?

na dviem, nes antrus metus gali dirbti ir dar 40 procentų gausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2016 01 15, 17:18)
Man ta sistema irgi nepatinka, jie čia skėsčioja rankomis, kai pasakau kokio ilgumo atostogos mamytėms lietuvoje. Mano vyras sako, kodėl sistema bloga. aš užaugau ir nieko tokio... doh.gif  doh.gif Tai ir mūsų vaikams viskas gerai bus.  ax.gif

Na, cia, matyt, poziurio ir tradicju klausimas. Jie taip iprate ir jiems gerai.

Bet man vistiek idomu, tai kiek tada aukletoju ziuri tokius 3 men vaikus? Kas buna kai jie klykia? Kai pilva skauda ir panasiai? Ar ten kaip LT kudikiu namuose: klykia klykia, kai pavargsta - nustoja unsure.gif

Sorry, nenoriu "gruzinti" taves, tik bandau suprast, kaip viskas veikia toj sistemoj?

QUOTE(pliuske1 @ 2016 01 15, 19:03)
Mamos kaip planuojat imti pinigelius vieniems ar dviems metams? Kazi kaip labiau apsimoka?

Man ar 1 ar 2, tas pats gaunasi. As ar taip ar taip netekau puse algos, nes lubos verysad.gif

Jei viskas ok mazgei su sveikata ir nebus nesklandumu, tai planas yra i darba grizti 2016 lapkriti, kai jai bus 11 menesiu.
Ne del pinigu gink Dieve. Tiesiog toks mano darbas. Jei manes nereikia metus laiko, reiskias isvis nereikia...

QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 19:32)
Pas mane princas net diena atsikeles nebudrauja ilgai smile.gif, maxxxx 40 min ir vel liuliuka smile.gif, nupusciau jei nakti nemiegotu kokiu pora val  biggrin.gif , jis per para pas mus nemiega 2.5-3 val smile.gif

Nesigirk per daug biggrin.gif
Ateis laikas ir tavasis pabus.
Manoji pabudo praktiskai per viena diena. As apakus, sinadienbusravo vos ne visa diena. Kai uzvakar dar stebejaus, kad tiek miega ir ar jai viskas gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feja Salomeja: 15 sausio 2016 - 19:53
Feja, pas mane del darbo tas pats. Reikia gryzt po metu, bo iskrisiu is rinkos, o ir mano siltai vietelei kils pavojus.

Bet su darzais cia katastrofa. Jau pradejom ieskot. Bet ju darbo laikas toks kad neiseina dirbt pilna darbo diena. O ka jau kalbet apie virsvalabdzius.

Maniskis miega visa diena siandien. Nezinau ka nakti darys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 15, 06:58)

Mamytes, kiek laiko nakti jum uztrunka vaika sutvarkyt? Turiu omeny pamaitint, pakeist pampi ir uzmigdyt? As cia viena duoduos 2-3h naktim kol uzmiega? Maniskis buna kad dar ir pabudinet sugalvoja  doh.gif

as jau mastau apie supamos kedes pirkima arba kokio foteliuko I vaiko kambari, baisiai vyro gaila kad visai neissimiega.. vaika nakciai paguldau apie 8h atsikelia apie 11h tada kol vel uzmigdau buna jau 1/2h o vyrui 4h ryto keltis....

Mes kartais nakti irgi uztrunkam - labai nervina kai perbega per sauskelnes ir slapias sonas buna doh.gif Bet jis toks mieguistas guli ant vystimo stalo kol keiciu rubelius - ijungiu sildytuva, tai ji ir garsas gal migdo ir siluma wub.gif Paskui duodu papuli uzvalgyt trumpam ir visai atsijungia smile.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 10:36)
Mgabia nakti pampio nekeiciu , tai uztrunku puse minutes kol mazyli pas save i lova isikeliu  ax.gif ., papulis i burnyte ir toliau abu miegam  iki ryto  rolleyes.gif

As butinai turiu pakeist, nes tiek prisisioja doh.gif Beje, musiskis toks pedantas biggrin.gif -nemegsta i pampi kakot - steni, raitos kol nuemu, tada padaro reikala. Tik kelis kartus buvo prikroves , vis laukia kol nuimsiu. Sakau bus lengva prie puodo pripratint thumbup.gif

QUOTE(aksioma @ 2016 01 15, 15:20)

Galiu pasigirti šiandien mūsų Marutė išmiegojo naktį. Paguldėm ją apire 21,15 ir kėlėsi 5,15. O Milda kėlėsi 4,00. na tai nedaug ir jai liko.
Jos man turi keltis 5,30, kad kai po mėnesio varysiu į darbą ja spamaitinti ir aprengti spėčiau ir vyresnėlį irgi. nes juos į lopšelį nuvežti visus,  pamokos prasideda 8,15 man.

Saunuole mergyte 4u.gif

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 15:38)
Man tai vis tiek iki siol kosmosas, kaip tokie mazi vaikai i darzeli... blink.gif
Idomi sistema toje salyje...

O kiek tavo mazutems bus tada, kai jas isvesi darzeli? 3 men?

Mano Nr2 Danijoj nuo 6 men isejo i lopseli - ten trim vaikam viena aukletoja - grupej 10 leliuku ir 3 aukletojos, plius viena pagalbine. Labai gera priezura ten buvo, o dar ir tikrai niekada nebuvo, kad visi vaikai butu viena diena - tai serga kas, neateina, tai gaudavosi 2 vaikai 1 aukletoja.

QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 18:32)

Pas mus tas pats. Tris kart tfu biggrin.gif Gal jaucia musu bernuzeliai, kad yra dar namuose ir daug damu kurioms demesio irgi reikia smile.gif

Mums siandien menesis, tas proga kazkur sloga pasigavom doh.gif Ner ko noret, visur vazinejam...

As jau zinokit buvau ir kirpykloj ir manikiura, nes kai jau rasiau anksciau -siais metais atidarau plauku spa, tai reikalu daug, ir reik atrodyt gerai. Dabar liko tik visus 200kg numest... nuo vasario pradedu i joga eit, tai tikiuosi stebuklo greito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 15, 20:18)
Feja, pas mane del darbo tas pats. Reikia gryzt po metu, bo iskrisiu is rinkos, o ir mano siltai vietelei kils pavojus.

Bet su darzais cia katastrofa. Jau pradejom ieskot. Bet ju darbo laikas toks kad neiseina dirbt pilna darbo diena. O ka jau kalbet apie virsvalabdzius.

Maniskis miega visa diena siandien. Nezinau ka nakti darys  unsure.gif

Gerai cia mes su tavim varom. Per abu forumus biggrin.gif
O kokioj stity tu dirbi? Man tiksliai nebutina, jei konfidencialu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feja Salomeja: 15 sausio 2016 - 20:34
feja salomeja ., kolkas princas visas i paneles biggrin.gif ., tai jei taip ir toliau tai iki 5 men turetu miegot biggrin.gif

Mgabia is kur pas man ta ramybe namie kai trys reksniukes dar lotuliukas.gif

Mane ant saldumynu patrauke doh.gif ., atsivalgysiu uz tris metus kai visai ju nevalgiau biggrin.gif , uzvakar kursenu vyniotini pasidariau., vakar kalna vafliu su kondensuotu prisitepiau, sian plikitu sausainiu is 2 normu prisikepiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 10:42)
O as nesukciau galvos, kad pripras. Tam ir yra kudikyste.
Man patinka GFord, bet nesu paklaikus. Visur sveikas protas.
Gerai, jei vaikas tobulas ir iseina be supimo uzmigdyt. Bet, jei diegliai - supimas vos ne vienintelis vaistas. Ne is dirnumo ir neturejimo ka veikt musu proteviai supima isgalvojo. Galima pagalvot, kad mamos, kurios vaikus supa visos neispruse veplos, nes gi nezino, kad nereik vaiko prie supimo pratint. Deja, gyvenime taip nera. Supimas kartais vienintelis vaistas. Sakiau ir sakysiu: teorija, sausa saka, gyvenime gyvybes medis zalias zydi...
Jeigu kam pasiske vaika be supimo augint, tai, mano ga
Va, ne ju asmninis nuopelnas.

Zodziu, reziume, jei nori, pirk foteli ir nesuk galvos smile.gif
Bet as gal pirkciau kokia sipke ar kusete, kad nusnust butu galima salia vaiko ant jos.
Cia grynao is praktiniu sumetimu. Nes, patikek, kol vaikas uzaugs, tai bus dar visko. Ne tik apie kudikyste kalbu. Bus dar, kad ir didesnis sirgs, bus tempa 40, netikiu jokiu budu, kad tokiu atveju su savo kameryte ramiai salia vyro miegosi... 4u.gif

Mes ir dabar supam is tikro, nes vat butent kad diegliuku metu tai vienintelis vaistas o ir be lopsines ir supavimo as nelabai zinau kaip vaika dar nuraminti galima. Siandien uzmaciau tokia mini sofa-lova bet vienam zmogui, atrodo labai mazyte ir fainute, gal visai neblogai butu, teisingai sakai kad tik su kameryte neapsieisiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 18:37)
feja salomeja ., kolkas princas visas i paneles  biggrin.gif ., tai jei taip ir toliau tai iki 5 men turetu miegot  biggrin.gif

Mgabia is kur pas man ta ramybe namie kai trys reksniukes dar  lotuliukas.gif
Mane ant saldumynu patrauke  doh.gif ., atsivalgysiu uz tris metus kai visai ju nevalgiau  biggrin.gif , uzvakar kursenu vyniotini pasidariau., vakar kalna vafliu su kondensuotu prisitepiau, sian plikitu sausainiu is 2 normu prisikepiau  doh.gif

Tai gal mazylis del to ramus ir buna kad zino jog dar trys yra biggrin.gif visai zinok pamirsau kad dar vaiku turi, as kai pirmakarte mama tai man atrodo kad visos tokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 19:33)
Gerai cia mes su tavim varom. Per abu forumus  biggrin.gif
O kokioj stity tu dirbi? Man tiksliai nebutina, jei konfidencialu cool.gif

Dirbu automobiliu pramoneje. Pagrinde su General Motors / Opel.

As vis mastau del maitinimo. Jei dabar suvalho 170ml, kita kart jau net 200ml, tai kiek duot uz menesio??? Puslitri??
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 01 15, 21:14)
Dirbu automobiliu pramoneje. Pagrinde su General Motors / Opel.

As vis mastau del maitinimo. Jei dabar suvalho 170ml, kita kart jau net 200ml, tai kiek duot uz menesio??? Puslitri??

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kai skamba - puslitri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2016 01 15, 15:34)
Musu panasiai g.gif

Beja ar kuri tvarketes jau dokumentus del motinystes atostogu sodroje? Reik sulaukt dekreto pabaigos ar galima pildyt jau dabar?

nereikia nieko laukti, as jau viska sutvarkiau mirksiukas.gif

QUOTE(aksioma @ 2016 01 15, 17:20)
Jos man turi keltis 5,30, kad kai po mėnesio varysiu į darbą ja spamaitinti ir aprengti spėčiau ir vyresnėlį irgi. nes juos į lopšelį nuvežti visus,  pamokos prasideda 8,15 man.

OMG man cia kaip is fantastikos srities blink.gif na niekaip neisivaizduoju kad galeciau dabar savo zvaigzdute kur palikti visai dienai ir jau i darba grizti doh.gif bet yra taip kaip yra 4u.gif o kaip tau bus su maitinimu?
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 19:32)

Oj, maniškė tiek per kartą ištempia, 20min nusnūsta ir vėl aktyvi. Norėčiau, kad tiek miegotų...

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 19:53)
Jei viskas ok mazgei su sveikata ir nebus nesklandumu, tai planas yra i darba grizti 2016 lapkriti, kai jai bus 11 menesiu.
Ne del pinigu gink Dieve. Tiesiog toks mano darbas. Jei manes nereikia metus laiko, reiskias isvis nereikia....

Ir aš negalėčiau ilgai nedirbti, žiauriai išrisčiau iš darbo rinkos. Ten tiek daug naujovių vis atsiranda. Man dar siūlė iš namų dirbti... Tai gal kai su mazge apsiprasiu padirbėsiu prieš grįštant, apšilimui.
Aš eisiu kai metai sueis, irgi po daugiau nei metų iš darbo rinkos iškrisčiau žiauriai. MB kol kas pasiryžęs eiti antrus metus, kaži ar greitai sumanys ją metukų į darželį leisti lotuliukas.gif

QUOTE(islandhaze @ 2016 01 15, 20:29)
As jau zinokit buvau ir kirpykloj ir manikiura, nes kai jau rasiau anksciau -siais metais atidarau plauku spa, tai reikalu daug, ir reik atrodyt gerai. Dabar liko tik visus 200kg numest... nuo vasario pradedu i joga eit, tai tikiuosi stebuklo greito biggrin.gif

Aš irgi nuo vasario sportuoti planuoju, oj ne tau vienai daug kg reikia numesti ir pasigražinti. Tikiuosi greito stebuklo ir aš, nors žinau, kad greitai tai neįvyks... Nors dabar vis dar greitai kilogramai krenta, maitinimas krūtimi tikrai padeda lieknėti thumbup.gif
Atsakyti