QUOTE(mpgabia @ 2016 01 15, 06:58)
Mamytes, kiek laiko nakti jum uztrunka vaika sutvarkyt? Turiu omeny pamaitint, pakeist pampi ir uzmigdyt? As cia viena duoduos 2-3h naktim kol uzmiega? Maniskis buna kad dar ir pabudinet sugalvoja
as jau mastau apie supamos kedes pirkima arba kokio foteliuko I vaiko kambari, baisiai vyro gaila kad visai neissimiega.. vaika nakciai paguldau apie 8h atsikelia apie 11h tada kol vel uzmigdau buna jau 1/2h o vyrui 4h ryto keltis....
Mes kartais nakti irgi uztrunkam - labai nervina kai perbega per sauskelnes ir slapias sonas buna
Bet jis toks mieguistas guli ant vystimo stalo kol keiciu rubelius - ijungiu sildytuva, tai ji ir garsas gal migdo ir siluma
Paskui duodu papuli uzvalgyt trumpam ir visai atsijungia
QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 10:36)
Mgabia nakti pampio nekeiciu , tai uztrunku puse minutes kol mazyli pas save i lova isikeliu
., papulis i burnyte ir toliau abu miegam iki ryto
As butinai turiu pakeist, nes tiek prisisioja
Beje, musiskis toks pedantas
-nemegsta i pampi kakot - steni, raitos kol nuemu, tada padaro reikala. Tik kelis kartus buvo prikroves , vis laukia kol nuimsiu. Sakau bus lengva prie puodo pripratint
QUOTE(aksioma @ 2016 01 15, 15:20)
Galiu pasigirti šiandien mūsų Marutė išmiegojo naktį. Paguldėm ją apire 21,15 ir kėlėsi 5,15. O Milda kėlėsi 4,00. na tai nedaug ir jai liko.
Jos man turi keltis 5,30, kad kai po mėnesio varysiu į darbą ja spamaitinti ir aprengti spėčiau ir vyresnėlį irgi. nes juos į lopšelį nuvežti visus, pamokos prasideda 8,15 man.
Saunuole mergyte
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 15:38)
Man tai vis tiek iki siol kosmosas, kaip tokie mazi vaikai i darzeli...
Idomi sistema toje salyje...
O kiek tavo mazutems bus tada, kai jas isvesi darzeli? 3 men?
Mano Nr2 Danijoj nuo 6 men isejo i lopseli - ten trim vaikam viena aukletoja - grupej 10 leliuku ir 3 aukletojos, plius viena pagalbine. Labai gera priezura ten buvo, o dar ir tikrai niekada nebuvo, kad visi vaikai butu viena diena - tai serga kas, neateina, tai gaudavosi 2 vaikai 1 aukletoja.
QUOTE(***Meskute*** @ 2016 01 15, 18:32)
Pas mane princas net diena atsikeles nebudrauja ilgai
, maxxxx 40 min ir vel liuliuka
, nupusciau jei nakti nemiegotu kokiu pora val
, jis per para pas mus nemiega 2.5-3 val
Pas mus tas pats. Tris kart tfu
Gal jaucia musu bernuzeliai, kad yra dar namuose ir daug damu kurioms demesio irgi reikia
Mums siandien menesis, tas proga kazkur sloga pasigavom
Ner ko noret, visur vazinejam...
As jau zinokit buvau ir kirpykloj ir manikiura, nes kai jau rasiau anksciau -siais metais atidarau plauku spa, tai reikalu daug, ir reik atrodyt gerai. Dabar liko tik visus 200kg numest... nuo vasario pradedu i joga eit, tai tikiuosi stebuklo greito