QUOTE(FejciuX @ 2016 01 15, 12:04)
Oho, as turbut infarkta gauciau pamacius, kada dama tiek ismiegotu
Aš negavau infarkto, tiesiog labai gerai išsimiegojau ir išsišiepiau pamačius laikrodį
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 12:42)
O as nesukciau galvos, kad pripras. Tam ir yra kudikyste.
Man patinka GFord, bet nesu paklaikus. Visur sveikas protas.
Gerai, jei vaikas tobulas ir iseina be supimo uzmigdyt. Bet, jei diegliai - supimas vos ne vienintelis vaistas. Ne is dirnumo ir neturejimo ka veikt musu proteviai supima isgalvojo. Galima pagalvot, kad mamos, kurios vaikus supa visos neispruse veplos, nes gi nezino, kad nereik vaiko prie supimo pratint. Deja, gyvenime taip nera. Supimas kartais vienintelis vaistas. Sakiau ir sakysiu: teorija, sausa saka, gyvenime gyvybes medis zalias zydi...
Jeigu kam pasiske vaika be supimo augint, tai, mano ga
Va, ne ju asmninis nuopelnas.
Zodziu, reziume, jei nori, pirk foteli ir nesuk galvos
Bet as gal pirkciau kokia sipke ar kusete, kad nusnust butu galima salia vaiko ant jos.
Cia grynao is praktiniu sumetimu. Nes, patikek, kol vaikas uzaugs, tai bus dar visko. Ne tik apie kudikyste kalbu. Bus dar, kad ir didesnis sirgs, bus tempa 40, netikiu jokiu budu, kad tokiu atveju su savo kameryte ramiai salia vyro miegosi...
Kažkaip man šiaip ar taip fotelis praktiškiau atrodo, būtų galima palikti ramiai kambaryje ir vėliau,o supama kėdė tokia nelabai stabili, nelabai ir pasėdėsi ant jos ramiai, kai norisi tieisog atsisėsti. O po to kai paaugs bus baisu, kad vaikas nenusiverstų ar pirštų neprisispaustų su ja. O sofutė ar kušetė išvis privalumų daug turi. Pvz kad ir atsigulti maitinant, kai tiesiog norisi miego.
pasupti tai manau visos mes pasupam savo kleckus, bet gi nereikia visą laiką supti maitinant. Taip ir vyksta pripratimas. Jeigu pasupsi kai norėsis, ar reikės tai čia gi normalu