Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

QUOTE(FejciuX @ 2016 01 15, 12:31)
thumbup.gif  thumbup.gif o ryte kada?  biggrin.gif tik nesakyk, kad apie 9- 9.30  lotuliukas.gif

schmoll.gif apie 7:00-+.
Tau labiau pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 11:49)
schmoll.gif apie 7:00-+.
Tau labiau pasiseke smile.gif

Kniurkset tokiu laiku irgi pradeda, bet persikeliu pas save i lova ir ismiega dar iki 9, kartais ilgiau smile.gif bet po tokios pertraukos, akis pramerkia ir iskart triuksmas biggrin.gif nespeju normaliai ir rytinio tualeto padaryt vaikui lotuliukas.gif labai jau alkana buna smile.gif
Atsakyti
Romy aš visada taip kai jau naktelės miegą einam daryt į šiltą kaldrytę susuku pagulim taip mamos glėbyje ir smingam, čia toks mūsų ritualas, kad suprastu, jog tai bus ilgasis miegelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 15, 11:53)
Romy aš visada taip kai jau naktelės miegą einam daryt į šiltą kaldrytę susuku pagulim taip mamos glėbyje ir smingam, čia toks mūsų ritualas, kad suprastu, jog tai bus ilgasis miegelis  smile.gif

Kazkaip naktiniam miegui pats uzmigdavo i lovele paguldytas, bet vakar piktas buvo biggrin.gif

Bet taikysiu si metoda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2016 01 15, 12:04)
Oho, as turbut infarkta gauciau pamacius, kada dama tiek ismiegotu  lotuliukas.gif

Aš negavau infarkto, tiesiog labai gerai išsimiegojau ir išsišiepiau pamačius laikrodį thumbup.gif

QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 12:42)
O as nesukciau galvos, kad pripras. Tam ir yra kudikyste.
Man patinka GFord, bet nesu paklaikus. Visur sveikas protas.
Gerai, jei vaikas tobulas ir iseina be supimo uzmigdyt. Bet, jei diegliai - supimas vos ne vienintelis vaistas. Ne is dirnumo ir neturejimo ka veikt musu proteviai supima isgalvojo. Galima pagalvot, kad mamos, kurios vaikus supa visos neispruse veplos, nes gi nezino, kad nereik vaiko prie supimo pratint. Deja, gyvenime taip nera. Supimas kartais vienintelis vaistas. Sakiau ir sakysiu: teorija, sausa saka, gyvenime gyvybes medis zalias zydi...
Jeigu kam pasiske vaika be supimo augint, tai, mano ga
Va, ne ju asmninis nuopelnas.

Zodziu, reziume, jei nori, pirk foteli ir nesuk galvos smile.gif
Bet as gal pirkciau kokia sipke ar kusete, kad nusnust butu galima salia vaiko ant jos.
Cia grynao is praktiniu sumetimu. Nes, patikek, kol vaikas uzaugs, tai bus dar visko. Ne tik apie kudikyste kalbu. Bus dar, kad ir didesnis sirgs, bus tempa 40, netikiu jokiu budu, kad tokiu atveju su savo kameryte ramiai salia vyro miegosi... 4u.gif

Kažkaip man šiaip ar taip fotelis praktiškiau atrodo, būtų galima palikti ramiai kambaryje ir vėliau,o supama kėdė tokia nelabai stabili, nelabai ir pasėdėsi ant jos ramiai, kai norisi tieisog atsisėsti. O po to kai paaugs bus baisu, kad vaikas nenusiverstų ar pirštų neprisispaustų su ja. O sofutė ar kušetė išvis privalumų daug turi. Pvz kad ir atsigulti maitinant, kai tiesiog norisi miego.

pasupti tai manau visos mes pasupam savo kleckus, bet gi nereikia visą laiką supti maitinant. Taip ir vyksta pripratimas. Jeigu pasupsi kai norėsis, ar reikės tai čia gi normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 15, 08:58)
g.gif , kiek laiko nakti jum uztrunka vaika sutvarkyt? Turiu omeny pamaitint, pakeist pampi ir uzmigdyt? As cia viena duoduos 2-3h naktim kol uzmiega? Maniskis buna kad dar ir pabudinet sugalvoja  doh.gif
Papildyta:

Musu panasiai g.gif

Beja ar kuri tvarketes jau dokumentus del motinystes atostogu sodroje? Reik sulaukt dekreto pabaigos ar galima pildyt jau dabar?
Atsakyti
Na pagaliau ir mes radome jumis 4u.gif

Aš duodu vitamino D nuo kelių savaičių. ČIa belgijoje man rods nuo 3kg vaikui duooda ir reikia duoti iki 6 metų.

Galiu pasigirti šiandien mūsų Marutė išmiegojo naktį. Paguldėm ją apire 21,15 ir kėlėsi 5,15. O Milda kėlėsi 4,00. na tai nedaug ir jai liko.
Jos man turi keltis 5,30, kad kai po mėnesio varysiu į darbą ja spamaitinti ir aprengti spėčiau ir vyresnėlį irgi. nes juos į lopšelį nuvežti visus, pamokos prasideda 8,15 man.
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2016 01 15, 16:20)

Jos man turi keltis 5,30, kad kai po mėnesio varysiu į darbą ja spamaitinti ir aprengti spėčiau ir vyresnėlį irgi. nes juos į lopšelį nuvežti visus,  pamokos prasideda 8,15 man.

Man tai vis tiek iki siol kosmosas, kaip tokie mazi vaikai i darzeli... blink.gif
Idomi sistema toje salyje...

O kiek tavo mazutems bus tada, kai jas isvesi darzeli? 3 men?
Atsakyti
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 15, 17:38)
Man tai vis tiek iki siol kosmosas, kaip tokie mazi vaikai i darzeli... blink.gif
Idomi sistema toje salyje...

O kiek tavo mazutems bus tada, kai jas isvesi darzeli? 3 men?

Sukaks joms vasario 1 trys mėnesiai ,o vasario 15 į lopšelį.
Na aš stengiuosi negalvoti, kad joms į lopšelį reiks eiti. Bet negaliuprarasti darbo arba be pajamų sėdėti. Neturėtume kredito pasiėmę, tai sėdėčiau namie be pajamų biggrin.gif

Vyresnėlį kai nuvežė vyras, o aš į mokyklą ėjau, tai visą dieną negalėjau pamokų vesti ir galvojau apie jį, kaip ten jam. O man pamokos iki 15,30 arba 16,20. Tai ilgos dienos bus.

Man ta sistema irgi nepatinka, jie čia skėsčioja rankomis, kai pasakau kokio ilgumo atostogos mamytėms lietuvoje. Mano vyras sako, kodėl sistema bloga. aš užaugau ir nieko tokio... doh.gif doh.gif Tai ir mūsų vaikams viskas gerai bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2016 01 15, 16:18)

Man ta sistema irgi nepatinka, jie čia skėsčioja rankomis, kai pasakau kokio ilgumo atostogos mamytėms lietuvoje. Mano vyras sako, kodėl sistema bloga. aš užaugau ir nieko tokio... doh.gif  doh.gif Tai ir mūsų vaikams viskas gerai bus.  ax.gif

Man uk atrodo mažai, kai apmokamu motinystes atostogu duoda 9 men, o cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2016 01 15, 14:34)
Musu panasiai g.gif

Beja ar kuri tvarketes jau dokumentus del motinystes atostogu sodroje? Reik sulaukt dekreto pabaigos ar galima pildyt jau dabar?

Reik sulaukt pabaigos,o man dar po cp prasitese ,tai dabar tvarkysiuos vasario 18 d doh.gif
Mamos kaip planuojat imti pinigelius vieniems ar dviems metams? Kazi kaip labiau apsimoka?
Atsakyti
Pas mane princas net diena atsikeles nebudrauja ilgai smile.gif, maxxxx 40 min ir vel liuliuka smile.gif, nupusciau jei nakti nemiegotu kokiu pora val biggrin.gif , jis per para pas mus nemiega 2.5-3 val smile.gif
Atsakyti