Įkraunama...
Įkraunama...

2015 gruodinukai

Sveikos

Kaip prisijungti i fb?? ax.gif

QUOTE(mpgabia @ 2016 02 04, 14:20)
Sveikos smile.gif

Kazkaip pabegusios mes visos I fb, mazai cia kas beliko  unsure.gif

O ir dingo keletas musiskiu visai, nei sm nei fb  g.gif

Del pientraukio, as nepamenu kuri man pasiule pirkti medela, teko pabandyti ir avent, tai nepalyginami smile.gif medela turi ta 2-phase traukima, tai vienu traukimu pritraukiu apie 80ml is vienos, turbut ir daugiau istraukciau bet as per diena linkusi geriau keleta kartu nusitraukt ir I vakara kur nors iseiti jei reik. smile.gif

Mes lyg ir susitvarkem su uzkietejusiais viduriukais, kankinomes 2vi dienas  doh.gif daugiau nevalgysiu tiek daug sokolado  schmoll.gif

Sokoladas kietina? O tai kaku buvo kietos spirites? Pas mus tokia lb tirsta kose anksciau skystai darydavo, tik keista, kad kakoja 1 kart per diena, o kartais kas antra g.gif cia nuo gimimo taip...

Snd pavyko nusitraukt thumbup.gif is vienos 120 ml is kitos 60 ml doh.gif per pus maziau vienoj, o nakti uzmiega ir is tos mazesnes uzvalges.
Neturiu praktikos su tais nusitraukinejimais nznau db uzsaldziau su visu buteliuku unsure.gif nes kol kas niekur nesiruosiu. Ir daugiau turbut netrauksiu kol to nesunaudosiu, nors kai nakti nevalgo is vieno ir jau skauda papuli turbut i kriaukle pilsiu, nes neturiu kur sandeliuot ir nemanau kad suvartos prikaupta, ber turbut sumazes pieno kai nevalgo ir nenutrauki, bet jei maziui gana turbut viskas bus ok rolleyes.gif

Gal zinot ka daryti, kad virinant buteliukus neliktu apsinese kalkemis? Verdu kaip rekomenduoja 5 min ir isimu, bet visvien lb lieka pabraukus pirstas baltas doh.gif Galvoju i vandeni sodos idet, gal galima?. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2016 02 04, 12:55)
Sveikos

Kaip prisijungti i fb?? ax.gif
Sokoladas kietina? O tai kaku buvo kietos spirites? Pas mus tokia lb tirsta kose anksciau skystai darydavo, tik keista, kad kakoja 1 kart per diena, o kartais kas antra g.gif cia nuo gimimo taip...

Snd pavyko nusitraukt  thumbup.gif is vienos 120 ml is kitos 60 ml  doh.gif per pus maziau vienoj, o nakti uzmiega ir is tos mazesnes uzvalges.
Neturiu praktikos su tais nusitraukinejimais nznau db uzsaldziau su visu buteliuku unsure.gif nes kol kas niekur nesiruosiu. Ir daugiau turbut netrauksiu kol to nesunaudosiu, nors kai nakti nevalgo is vieno ir jau skauda papuli turbut i kriaukle pilsiu, nes neturiu kur sandeliuot ir nemanau kad suvartos prikaupta, ber turbut sumazes pieno kai nevalgo ir nenutrauki, bet jei maziui gana turbut viskas bus ok  rolleyes.gif

Gal zinot ka daryti, kad virinant buteliukus neliktu apsinese kalkemis? Verdu kaip rekomenduoja 5 min ir isimu, bet visvien lb lieka pabraukus pirstas baltas  doh.gif Galvoju i vandeni sodos idet, gal galima?. g.gif

Aš tai kartą į dieną praplaunu buteliukus soda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2016 02 04, 13:55)
Snd pavyko nusitraukt  thumbup.gif is vienos 120 ml is kitos 60 ml  doh.gif per pus maziau vienoj, o nakti uzmiega ir is tos mazesnes uzvalges.
Neturiu praktikos su tais nusitraukinejimais nznau db uzsaldziau su visu buteliuku unsure.gif nes kol kas niekur nesiruosiu. Ir daugiau turbut netrauksiu kol to nesunaudosiu, nors kai nakti nevalgo is vieno ir jau skauda papuli turbut i kriaukle pilsiu, nes neturiu kur sandeliuot ir nemanau kad suvartos prikaupta, ber turbut sumazes pieno kai nevalgo ir nenutrauki, bet jei maziui gana turbut viskas bus ok  rolleyes.gif

Taia š irgi skirtingai aiš abiejų pritraukiu, iš os kur ilgiau nevalgyta daugiau pritraukiu. Tai dar daug pritraukei, aš bendrai sudėjus 130 ml pritraukiu, čia būna tokia mazgės dozė. Bet nešaldžiau dar nė karto, tingėčiau traukinėtis ir šaldyti, dar po to negarantuotai valgys šaldytą, nes skonis apkarsta... Bet kartą esu į kriauklę pylus, nes neturėjau maišiukų šaldymui, o man išėjus nebuvo išalkus, tai galvoju nusipirksiu jų.
O kai išeinu kruiam laikui, tai pastatau buteliuką į šaldytuvą su doze, vyras pašildo ir ji suvalgo. Sakė nenorėjo valgyti, bet papylus į burnytę pienuko atpažino skonį ir taip godžiai valgė, kad net springo. Turbūt nepripratus prie tokio lengvo bėgimo.
O keik tavo mažylis suvalgo, tek jam ir užtenka. Ypač jeigu ramiai miega ir yra guvus.
Jeigu trumpiau ir rečiau pradėjo valgyti, vadinasi sustiprėjo ir išmoko efektyviau žįsti thumbup.gif
Atsakyti
As su avento pientraukiu ir beveik nieko neistraukiu greiciau su rankomis..is vienos max istraukiu 80 ml iskitos gal 30... Bet ji didesne ir sunkesne buna uz pirmaja todel jei reik nusitraukt duodu is tos Kur man su pientraukiu nesitraukia...mazius istraukia is jos..
Ir dar..esu uzsaldzius pora tik indeliu...nes jei islekiu palieku sviezio...
Dar pastebejau kad kai tom dienom traukiu paskui krutine apsunksta keliom dienom, nes pienuko daugiau gamina, o mazius visko neistraukia ir po keliu dienu gamyba sumazeja... wub.gif nes vel galiu ir 5 val nemaitint ir nieko neskauda...
Atsakyti
Nu atgaivinsiu temute smile.gif

Siandien pas mus fantastiskas oras buvo. +15, tad pora val isvaiksciojom. Iejau i pora pardziu, nusipirkau dzinsus. Nes ziuriu kol numesiu savo likusius 10kg - neturiu ka rengtis.

Feja domejosi osteopate. Buvom sia savaite. Isminke mano vaika, uzvis pilvuka. Gimdymo traumu nera, bet zarnynas uzspazmuotas. Sake nebeduot jokiu BiGaju, SabSimplex. Antradieni susiskambysim ar yra koks pagerejimas ar pablogejimas.

Ai dar gavom kazkokius hemoepatinius zirniukus virsikinimo gerinimui. Tai pirduliuoja vaikas dabar biggrin.gif
Dar buvo nustebus kaip mazius per pora minuciu susiurbe 200ml lotuliukas.gif
Tada jinai paeme atruginimui. Bet ne staciai, o pasodino beveik tiesiai, prilaike pilveli ir pasileido kokie 6 atsirugimai bigsmile.gif . As viena vos isspaudziu unsure.gif . Dabar panasiai bandom namie. Neblogai gaunasi, bet ne tokiais kiekiais biggrin.gif

Stenejimas liko. Rytais uzvis, iki asaru. Per diena, net vakare viskas liuks!
Aplamai su kas diena vis idomesnis. Guguoja, labai patinka kai nesioji po namus kartais net zvengia balsu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 06 vasario 2016 - 19:42
Labukas 4u.gif

QUOTE(Romy @ 2016 02 06, 19:38)
Nu atgaivinsiu temute  smile.gif

Siandien pas mus fantastiskas oras buvo. +15, tad pora val isvaiksciojom. Iejau i pora pardziu, nusipirkau dzinsus. Nes ziuriu kol numesiu savo likusius 10kg - neturiu ka rengtis.

Feja domejosi osteopate. Buvom sia savaite. Isminke mano vaika, uzvis pilvuka. Gimdymo traumu nera, bet zarnynas uzspazmuotas. Sake nebeduot jokiu BiGaju, SabSimplex. Antradieni susiskambysim ar yra koks pagerejimas ar pablogejimas.

Ai dar gavom kazkokius hemoepatinius zirniukus virsikinimo gerinimui. Tai pirduliuoja vaikas dabar  biggrin.gif
Dar buvo nustebus kaip mazius per pora minuciu susiurbe 200ml  lotuliukas.gif
Tada jinai paeme atruginimui. Bet ne staciai, o pasodino beveik tiesiai, prilaike pilveli ir pasileido kokie 6 atsirugimai  bigsmile.gif . As viena vos isspaudziu  unsure.gif . Dabar panasiai bandom namie. Neblogai gaunasi, bet ne tokiais kiekiais  biggrin.gif

Stenejimas liko. Rytais uzvis, iki asaru. Per diena, net vakare viskas liuks!
Aplamai su kas diena vis idomesnis. Guguoja, labai patinka kai nesioji po namus kartais net zvengia balsu  biggrin.gif  wub.gif

Mes vakar valandėlę irgi lauke buvom, nors pas mus tik +1 biggrin.gif

Aš kiek žinau, nėra gerai sodinti vaikus kol maži? Manoji tai mergaitė - tai mergaičių geriau nesodinti kuo ilgiau, ki pusės metų, kad gimda gerai formuotųsi ir neužssispaustų - čia taip pažįstama daktarė sakė unsure.gif

Mūsų mažoji tai pabūna ir gulėdama pažiūri į žaislus ir šneka, kad vat ją kai nešooji stačią ir ji viską mato, ypač virtuvė patinka, tai visko būna - šneka ir juokias labai kai žiūri į mikrobangės mėlynai šviečiantį laikrodį lotuliukas.gif

Beje, vilnietės, kur Vilniuje gauti Sabsimplex??? Deficitas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2016 02 07, 09:57)
Labukas 4u.gif
Mes vakar valandėlę irgi lauke  buvom, nors pas mus tik +1 biggrin.gif

Aš kiek žinau, nėra gerai sodinti vaikus kol maži? Manoji tai mergaitė - tai mergaičių geriau nesodinti kuo ilgiau, ki pusės metų, kad gimda gerai formuotųsi ir neužssispaustų - čia taip pažįstama daktarė sakė unsure.gif

Mūsų mažoji tai pabūna ir gulėdama pažiūri į žaislus ir šneka, kad vat ją kai nešooji stačią ir ji viską mato, ypač virtuvė patinka, tai visko būna - šneka ir juokias labai kai žiūri į mikrobangės mėlynai šviečiantį laikrodį lotuliukas.gif

Beje, vilnietės, kur Vilniuje gauti Sabsimplex??? Deficitas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

To sodinimo gal pusei minutes, o gal dar maziau.,

Sulaukiau pirmuju mmm. Jau buvau atpratus nuo to reikalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 07 vasario 2016 - 12:12
Sveikos,

Na ka, mums jau 2 mėnesiukai suėjo ketvitradienį rolleyes.gif paskiepijo mažiutę, pasisvėrėm,tai pagaliau priaugom normaliai, per mėnesį 900 g thumbup.gif dar tinka mums 56 rūbeliai, išaugom ne taip ir daug, nes daugelis buvo didoki, o dabar kaip tik, tai spėsim visus drabužiukus panešiot biggrin.gif atsimenu su bernais puse gal nespėjau uždėt, nes taip greit išaugo biggrin.gif
Ta proga nupirkom lelytei kilimėlį, tai taip jai patinka wub.gif žiūri į kabančius žaisliukus, klauso muzikytės thumbup.gif

QUOTE(Eglita_L @ 2016 02 04, 14:55)

Gal zinot ka daryti, kad virinant buteliukus neliktu apsinese kalkemis? Verdu kaip rekomenduoja 5 min ir isimu, bet visvien lb lieka pabraukus pirstas baltas  doh.gif Galvoju i vandeni sodos idet, gal galima?. g.gif

Aš nebevirinu taip, nes irgi apsinešdavo, su soda praplaunu ir su virintu karštu vandeniu nuplykau.
O naudoju avent pientraukį, tai man jis geras, gerai ištraukia, nors neteko kitokio bandyt.

QUOTE(Romy @ 2016 02 06, 20:38)

Mes irgi vakar gerai pasivaisčiojom, pavasariu kvepia jau wub.gif
O kodėl liepė nebeduot Simplex g.gif

QUOTE(lialytia @ 2016 02 07, 11:57)

Beje, vilnietės, kur Vilniuje gauti Sabsimplex??? Deficitas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mūsų irgi mėgstamiausia vieta virtuvė biggrin.gif dar gartraukį paleidžiu, tai patinka jai klausyt, stebėt kai mama sukasi po puodus biggrin.gif
MB pirko Sabsimplex prieš gerą savaitę benu vaistinėj, čia paskutiniam pc priešais Big'a. Gal ir nebėr dabar g.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
As jauciu, kad maniskiam augimo suolis vakar ir uzvakar kas dvi valandas valgyt prase blink.gif tai nakti jauciausi tarsi tik akis sumerkciau ir vel jau valgidint laikas rolleyes.gif bet siandien kiek suprantu jau praejo tas bumas, tai atsipuciau smile.gif buvom ir mes ir siandien, ir vakar po miska pasivaiksciot, smagu, kai saulyte sviecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2016 02 07, 16:46)
Labos 4u.gif
As jauciu, kad maniskiam augimo suolis vakar ir uzvakar kas dvi valandas valgyt prase blink.gif tai nakti jauciausi tarsi tik akis sumerkciau ir vel jau valgidint laikas rolleyes.gif bet siandien kiek suprantu jau praejo tas bumas, tai atsipuciau smile.gif buvom ir mes ir siandien, ir vakar po miska pasivaiksciot, smagu, kai saulyte sviecia smile.gif

Aš jau vėl buvau apsidžiaugus, kad tik 9 kartus per parą valgo, ir vėl kažkas pasidarė, dabar net vienos krūties neužtenka valgant doh.gif Arba tik dabar supratau ko ji klykia vakarais valgydama, kitą (.) pasiūliau ir iškart godžiai valgė, o aš anksčiau (prisiskaičius žindymo forumo doh.gif ), vis dėdavau ją prie tos pačios, sūpuodavau, nešiodavau bevalgančią, o ji klykdavo ir tiek. galvojau čia jai tiesiog vakarais užplaukia ir ji nelaiminga. Kažkaip tas forumas kaip žindančių sekta doh.gif

Oras tai tikrai džiugina, su vežimo stumdymo drauge penktadienį nuėjom 15 km thumbup.gif o šiandien dar su MB ir vežimo pasivaikščiojom ir dar po to viena pabėgiojau. Oj kaip smagu buvo vėl pabėgioti, bet oj kaip sunku buvo... Ir kilogramai papildomi, ir fizinė buklė nekažką... Bet žinau, kad su kiekvienu išbėgimu vis lengviau bus thumbup.gif
kad tik oras nepagestų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2016 02 07, 18:09)
Aš jau vėl buvau apsidžiaugus, kad tik 9 kartus per parą valgo, ir vėl kažkas pasidarė, dabar net vienos krūties neužtenka valgant  doh.gif  Arba tik dabar supratau ko ji klykia vakarais valgydama, kitą (.) pasiūliau ir iškart godžiai valgė, o aš anksčiau (prisiskaičius žindymo forumo  doh.gif ), vis dėdavau ją prie tos pačios, sūpuodavau, nešiodavau bevalgančią, o ji klykdavo ir tiek. galvojau čia jai tiesiog vakarais užplaukia ir ji nelaiminga. Kažkaip tas forumas kaip žindančių sekta  doh.gif

Oras tai tikrai džiugina, su vežimo stumdymo drauge penktadienį nuėjom 15 km  thumbup.gif o šiandien dar su MB ir vežimo pasivaikščiojom ir dar po to viena pabėgiojau. Oj kaip smagu buvo vėl pabėgioti, bet oj kaip sunku buvo... Ir kilogramai papildomi, ir fizinė buklė nekažką... Bet žinau, kad su kiekvienu išbėgimu vis lengviau bus  thumbup.gif 
kad tik oras nepagestų  thumbup.gif

Mes vakar varėm į mišką, vyras su vėžmu, o aš pabėgiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 07, 19:55)
Mes vakar varėm į mišką, vyras su vėžmu, o aš pabėgiot smile.gif

Pas mus neimanoma i lauka iseit, pila lietus, vejas didžiausias doh.gif
Šiandien, mano nuostabai, mergina tris kartus kakojo, kaip būdavo viena syki per para thumbup.gif
Atsakyti